Henrik Saxborn (Foto: Castellum)

Castellum sælger kontorejendomme for en kvart milliard

Den svenske ejendomsgigant Castellum har gennemført et salg af fire kontorejendomme for ca. 194 mio. kr. (256 mio. svenske kr.) i det centrale Östersund, der i alt har et areal på 18.700 kvm.

På samme tid har ejendomsselskabet påbegyndt to byggeprojekter i henholdsvis Gøteborg og Uppsala til i alt ca. 190 mio. kr. (250 mio. svenske kr.)

Salget af kontorejendommene går godt i tråd med strategien om et stort ejendomsfrasalg inden nytår.

– Salget er i tråd med det, vi annoncerede i forbindelse med købet af Norrporten tidligere i år – det vil sige at salg svarende til en nettoformue på mindst 4 mia. (svenske) kr. vil blive gennemført, siger Henrik Saxborn, CEO hos Castellum.

Byggeprojektet i Gøteborg vedrører opførelse af 19.000 kvm. lager- og fabriksejendom, mens projektet i Uppsala omhandler en erhvervsejendom på ca. 5150 kvm.

– Vi er nu vokser gennem ny produktion i både Mölndal og Uppsala, hvilket er meget positivt og i tråd med vores strategi, siger Henrik Saxborn.

Det svenske ejendomsselskab Castellum opkøbte i foråret Norrportenfra Andra AP-fonden og Sjätte AP-fonden for 11 mia. kr. og skabte Nordens største børsnoterede ejendomsselskab.

Læs også: Castellum sælger 28 ejendomme i Malmø og Lund

Læs også: Castellum køber Norrporten for 11 mia. kr.

 

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder