Henrik Saxborn (Foto: Castellum)

Castellum sælger 32 ejendomme for over 3 milliarder kr.

Det svenske ejendomsselskab Castellum, der også har 200.000 kvm. ejendomme i Danmark, har solgt 10 ejendomme i Sundsvall, 13 ejendomme i Umeå og 9 ejendomme i Luleå til ejendomsselskabet Diös, der også har hjemme i Sverige.

Salgsprisen for de i alt 32 ejendomme lød på knap 3,5 milliarder kr., 4,5 mia. svenske kr., hvilket overstiger værdiansættelsen med 8 procent og prisen, da de blev overtaget ved købet af Norrporten sidste forår, med hele 16 pct.

For at finansiere overtagelsen af Norrporten tidligere i år lagde Castellum en strategi om at sælge ud af ejendomme for min. 3 mia. kr. Med denne handel, og tidligere ejendomssalg for cirka 910 mio. kr., er selskabet nu i mål.

– Denne aftale betyder at vi kan koncentrere os om færre aktiviteter – og vi øger dermed tætheden af dem, siger Castellums CEO Henrik Saxborn, og tilføjer, at porteføljen havde stor interesse.

Læs også: Castellum sælger kontorejendomme for en kvart milliard

 

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder