Kenn P. Jacobsen, Aberdeen Asset Management.

Kenn P. Jacobsen ny chef i Aberdeen

Kenn P. Jacobsen er ansat som ny Head of Project Development Management i Aberdeen Asset Management Danmark.

Kenn P. Jacobsen, der er 47 år, er uddannet bygningsingeniør i 1994 og har stor erfaring som leder og projektchef inden for bygherrerådgivning hos flere danske ejendomsselskaber – senest hos DEAS og hos TK Development.

I sin nye funktion hos Aberdeen Asset Management skal Kenn P. Jacobsen trække på sin kombination af ledelseserfaring og et dybt kendskab til alle aspekter af ejendomsudvikling, når han skal udfylde rollen som chef for projektafdelingen i Hellerup.

-Vi er glade for at få tilknyttet Kenn og hans stærke kompetencer til projektafdelingen og hele vores organisation. Jeg kender Kenn fra tidligere samarbejde som en professionel og kundeorienteret rådgiver, og jeg er sikker på, at han vil styrke vores team, siger Head of Asset Management Bjarke Cloos.

Kenn P. Jacobsen vil sammen med sine medarbejdere hjælpe til at forvalte de ejendomme til en værdi af i alt 14 milliarder kr., som Aberdeen Asset Management håndterer i Danmark.

Læs også Aberdeen køber strøgejendom

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder