Nørre Farimagsgade 43-49. Foto: Gefion Group.

Gefion køber Nørreport-ejendom: Vil bygge lejligheder for 250 millioner kr.

Gefion Group er klar med et nyt projekt med 50 lejligheder i en ejendom på Nørre Farimagsgade 43-49, som selskabet netop har købt. Ejendommen har hidtil været kontor, og Københavns Kommune har netop givet byggetilladelse til en ombygning.

-Det er en meget spændende ejendom på 6.000 kvm., som vi er glade for at få i porteføljen, siger udviklingsdirektør Henrik Nissen, Gefion Group.

Han fortsætter:

-Den har et stort udviklingspotentiale, som vi er i gang med at se på. Vi skal bruge nogle måneder på at optimere udnyttelsen af pladsen og planlægge hele processen. Byggeriet kommer derfor nok i gang i foråret 2017.

Gefion Group har udviklet flere ejendomme i området, i Lundsgade og på Nørre Voldgade.

– Vi ved, der er efterspørgsel efter den type boliger. Det interessante er, at den nye ejendom ligger en tand endnu bedre end de to. Tæt på Nørreport Station, Søerne og Torvehallerne og med Ørsted Parken lige over for, så der er lys og luft tillige med ro og fred, selv om den er tæt på alt det sjove. Vi ser derfor frem til at komme i gang og skabe noget nyt og lækkert i ejendommen. Den er fra 1870’erne, og den har en charme og ydre profil, som mange godt kan lide, siger Henrik Nissen.

Projektværdien er 250 millioner kroner.

Gefion Group har købt ejendommen af fagforeningen Business Danmark, der har brugt den i en årrække til kontor.

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn og arbejder pt. med projekter inden for renovering og nybyggeri med en samlet projektværdi på 2 milliarder kr. Selskabet er stiftet af Henrik Nissen og Thomas Færch, tidligere partner i Nordia Advokater, og de sælger projekterne videre til private investorer. Tidligere Sjælsø-direktør Jørgen Junker er også tilknyttet selskabet.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder