Peter Mering går ind i Lyngby-Taarbæks Vidensby

Ejendomsdirektør i Danica Ejendomme, Peter Mering, er netop indtrådt som medlem i bestyrelsen for Lyngby-Taarbæk Vidensby. Han indgår som én af 6 repræsentanter for de private medlems-virksomheder i Vidensbyens bestyrelse.

Vidensbyen er en privatfinansieret forening, der arbejder på tværs at erhvervsliv, vidensinstitutioner og kommunen, som vejen til innovativ by- og erhvervsudvikling i Lyngby.

Vidensbyens medlemmer er DTU og andre lokale vidensinstitutioner, Lyngby-Taarbæk Kommune samt virksomheder, herunder blandt andre Microsoft, Danica, Haldor Topsøe, Maersk Drilling, Geo, COWI, BWE, BRFkredit, Johannes Fog, Scion DTU m.fl.

– Det er en fantastisk styrke for en by at have et forskningsuniversitet. Og samarbejdet i Vidensbyen – på tværs af organisationer og virksomheder gør Lyngby til en af landets absolut mest attraktive byer netop nu i forhold til udvikling, siger Peter Mering.

Vidensbyens direktør Caroline Arends glæder sig på foreningens vegne over at Peter Mering igen har påtaget sig hvervet som bestyrelsesmedlem. Peter Mering har tidligere været medlem i Vidensbyens bestyrelse – da Danica er blandt de stiftende medlemmer.

– Lyngby er i rivende udvikling med mange store byudviklingsprojekter i gang. Peter Mering vil med sin erfaring og indsigt i ejendomsbranchen bibringe Vidensbyens bestyrelse yderst relevant viden og erfaring. Det er en stor fornøjelse at byde Peter Mering velkommen tilbage i bestyrelsen, siger hun.

Konference om investeringer i København: Tilmeld dig Copenhagen International Property Summit 8. juni nu på www.cips.nu

Billede: Peter Mering. Foto: Vidensbyen.

Af Lotte Lund, lund(at)estatemedia.dk





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder