Anne Hegestand fører Atlas Management videre

Den sidste arbejdende partner i Atlas Management, Anne Hegestand Ankersen, kører selskabet videre efter at selskabets to andre partnere, Rikke Lykke og Christian Melgaard, har fået eller er på vej til ny stilling uden for Atlas.

I juli blev Rikke Lykke nordisk direktør i det tyske ejendomsinvesteringsselskab Patrizia. Og i går blev det offentliggjort, at Christian Melgaard skal være afdelingsdirektør for Property Asset Management i DEAS.

– Vi skal selvfølgelig have afklaret om de to andre fortsat skal være partnere eller om de skal købes ud. Og i forhold til Christian Melgaards opgaver i selskabet, som relaterer sig til 2 ejendomme i vores portefølje, skal de naturligvis varetages på en ny måde. Og jeg overvejer om jeg skal ud og ansætte nye medarbejdere, siger Anne Hegeland.

Atlas blev skabt i 2009 som selskab i forbindelse med ejendomsselskabet Landics konkurs, hvor kuratorerne valgt en lidt anden model end den, der hidtil er set når ejendomsselskaber er gået ned.

I stedet for at sprede medarbejderne for alle vinde og efterlade kuratorerne på herrens mark blev de tilbageværende medarbejdere i det konkursramte selskab flyttet over i et ny-etableret managementselskab Atlas Management Aps. Christian Melgaard blev den gang adm. direktør i selskabet.

Atlas Management havde som startgrundlag at skulle hjælpe kuratorerne med at rydde op i resterne af de konkursramte selskaber i Landic Property og Keops Development, men herudover har selskabet oparbejdet en managementportefølje, som omfatter projekter og ejendomme udenfor dette regi.

Billede: Anne Hegestand Ankersen, der er uddannet ejendomsmægler, fører Atlas videre, nu hvor hendes to partnere har fået job uden for selskabet. Foto: Atlas Management.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder