Rønne & Lundgren markant styrket med partnere fra Accura og Bech-Bruun

Rønne & Lundgren er for alvor kommet gennem det chock, der rystede advokatkontoret i 2010, hvor hele 9 partnere gik til Accura. Siden har Rønne & Lundgren oprustet og nu kommer endnu et træk.

Rønne & Lundgren trækker et helt hold tilbage igen inklusiv 3 partnere – dog ikke nogle af de samme som gik i 2010. Men samtidig går en af Bech-Bruuns markante partnere nemlig Thomas Stampe, til Rønne & Lundgren.

– Vi er glade for at kunne meddele, at Rønne & Lundgren netop er blevet yderligere styrket særligt på områderne M&A, Kapitalmarkedsret og Fast Ejendom, oplyser partner Steen Puch Holm-Larsen, Rønne & Lundgren.

Denne styrkelse inden for M&A og Kapitalmarkedsret er gennemført ved tilgang af følgende personer, som alle kommer fra Accura:

– Michael Vinther, Advokat, Partner

– Karsten Pedersen, Advokat, Partner

– Thomas Kræmer, Advokat, Partner

– Peter Clemmen Christensen, Advokat

– Mikkel Esbjerg, Advokat (tiltræder 1. juli 2012)

– Mark Polczynski, Cand.merc.jur.

– Casper Jensen, Cand.merc.jur.

– Kristan Lykkeholm Klausen, Advokatfuldmægtig

– Maj-Britt Pedersen, Advokatsekretær

Desuden optages som partner, advokat Thomas Stampe, som kommer fra en partnerposition hos advokatfirmaet Bech-Bruun, og her ansættes yderligere to jurister som tiltræder 1. september 2012.

– Herudover har vi i løbet af den sidste måned styrket vores kompetencer gennem tilgang af jurister inden for skat, IT ret og OPI (Offentlig Privat Innovation), oplyser Steen Puch Holm-Larsen.

Rønne & Lundgren består herefter af 88 medarbejdere, heraf 59 jurister.

Baggrund:

I maj 2010 flyttede 8 partnere og i alt 31 medarbejdere fra Rønne & Lundgren til Accura. 1. oktober samme år kom modtrækket så:Her fusionerede Rønne & Lundgren med Jung, Amstrup & Partnere, der kom med 21 medarbejdere heraf 13 jurister.

Læs hele artiklen om advokatbranchens op- og nedture fra Magasinet Ejendom nr. 8, oktober 2010 her

Billede: Thomas Stampe.  





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder