100 ungdomsboliger udlejet på 2 uger

M. Goldschmidt Holding oplever stor efterspørgsel på ungdomsboliger, som selskabet vil indrette i en ejendom på Amager.

– Det er helt overvældende, siger projektdirektør Ulrik Bebe om det run, der er på de nye ungdomsboliger på Mønten.

14 dage efter 1. "åbent hus" har Goldschmidt Holding kun 50 lejligheder ud af 150 tilbage.

De sidste lejligheder er fortrinsvis 2 værelses og nogle få store 1 værelses og nogle få 3 værelses lejligheder, så det er først og fremmest de lidt billigere 1 værelses, der i starten har været mest bud efter.

– Vi har allerede en lang venteliste på disse 1 værelses. Vi må sige, at vores forhåndsvurdering om, at behovet for gode, centralt beliggende ungdomsboliger er enormt, det er bestemt kommet til at holde stik, siger Ulrik Bebe.

Udlejningen af erhvervslejemålene, som ligger på 47 – 227 kvm. i projektet, skydes i gang til april. Det er først og fremmest mindre virksomheder og virksomheder fra eksempelvis Fyn og Jylland, der har brug for repræsentationskontor i København, der efterspørger disse. Erhvervslejemålene er med køkken og bad og er et alternativ til de traditionelle kontorhoteller. Det store flytte ryk-ind kommer til at ske her i eftersommeren 2012.

– Vi glæder os over det gode og konstruktive samarbejde med Københavns Kommune, som har været medvirkende til, at hele projektets ombygning er forløbet fornuftigt og rimelig hurtigt, siger Ulrik Bebe.

Læs mere på www.mgh.dk

Billede: Den tidligere kgl. mønt – foto fra M. Goldschmidt Holding.

Få indblik i boligmarkedet
Den 26. april holder Byggesocietetet og Magasinet Ejendom konference om det hastigt voksende potentiale i boligmarkedet netop nu. Konferencen holdes hos NCC i det nye domicil i Søborg. Tilmeld dig her på siden





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder