– daglige nyheder fra bygge- og ejendomsbranchen på nettet

Estatemedia.dk er den mest omfattende nyhedsportal for alle, der interesserer sig for udviklingen i det professionelle ejendomsmarked.

Nyhederne udvælges af Estate Medias redaktion, der tilsammen har godt 40 års erfaring i ejendomsbranchen og sikrer, at du altid har overblik og indsigt i nye transaktioner, vigtige jobskifte, nye baggrundsrapporter, politiske beslutninger og meget andet.

I en verden fyldt med information er kvaliteten af nyheder vigtigere end kvantiteten. Vi udvælger hver dag nyheder blandt solohistorier og et to-cifret antal pressemeddelelser, som vi med vores lange erfaring vurderer er mest relevant for at kunne agere på et oplyst grundlag i ejendomsbranchen. Vi overvåger nyhedsstrømmen i hele samfundet og vurderer, hvilke trends og tendenser, der kan have indflydelse på ejendomsmarkedets udvikling. Vi sørger for at stille de relevante uddybende spørgsmål, så vores læsere altid er klædt på til såvel den hurtige netværkskommentar som den dybdeborende forhandling med udgangspunkt i markedsudviklingen og den samlede forståelse af ejendomsbranchens markante betydning for by- og samfundsudvikling.

Kommentarer, spørgsmål eller andre redaktionelle henvendelser er meget velkomne. Ring eller skriv til onlineredaktør Søren Duran Duus på [email protected] eller chefredaktør Kamilla Sevel på [email protected].

Du kan helt gratis tilmelde dig Estate Medias nyhedsbrev. Her får du alle hverdage en nyhedsmail, som giver et hurtigt overblik over dagens nyheder i bygge- og ejendomsbranchen. Nyhederne opdateres dagen igennem. Hver lørdag opsummerer vi ugen og giver dig stof til weekenden i Estate Lørdag. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her på siden.

 

 

Se alt om annoncering online, bannerannoncering og annonceplads i nyhedsmail i Estate Magasin Medieplan 2018.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her