Estate Media –

Nyheder – Danmark

Estate Magasin

– nyheder, baggrund, analyse

 

Estate Magasin er bygge- og ejendomsbranchens uafhængige journalistiske magasin. Magasinet udkommer 6 gange årligt med de vigtigste nyheder og går i baggrundsartikler og analyser bagom beslutninger, begivenheder, virksomheder og mennesker.

Estate Magasin dækker de omskiftelige forhold i den globaliserede bygge- og ejendomsbranche, så læserne bliver bredt opdateret og får nyheder og overblik på tværs af de traditionelle brancheskel.

Med Estate Magasin bliver du opdateret på udviklingen i de store ejendomsselskaber og den nyeste udvikling i porteføljeforvaltning. Du finder også aktuelle artikler om de konkrete udfordringer i krydsfeltet mellem for eksempel ingeniører, arkitekter, entreprenører, financiers, rådgivere, advokater og administratorer.

Estate Magasin afdækker de internationale markeder og de stærke pengestrømme, der i dag præger ejendomsmarkedet i hele Norden og de stadig flere internationale investorer og konkurrenter. Dermed får du de værktøjer, der skal til for at kunne træffe de rigtige beslutninger i et turbulent investeringsmarked.

Læs seneste udgave af Estate Magasin – n0. 5 2017 her.

 

Se seneste udgaver her

Det kræver ressourcer at sikre uafhængig kvalitetsjournalistik til bygge- og ejendomsbranchen. Derfor er vi afhængige af, at du bruger vores platforme til branding og spredning af budskaber. Hvis du vil vide mere om mulighederne for at annoncere i Estate Magasin, så ring til Michael Mortensen på tlf. 28 34 03 19.

Se alt om annoncering og muligheder i Estate Magasin i Medieplan 2017


Estatemedia.dk

– daglige nyheder fra bygge- og ejendomsbranchen på nettet

Estate Media leverer nyheder dagligt på nettet. Alle hverdage starter med en nyhedsmail, som giver et hurtigt overblik over de beslutninger og begivenheder i bygge- og ejendomsbranchen. Nyhederne opdateres dagen igennem.

Nyhederne udvælges af vores redaktion og sikrer, at du altid har overblik og indsigt i nye transaktioner, vigtige jobskifte, nye baggrundsrapporter, politiske beslutninger og meget andet.

Vores redaktion sørger for dagligt at udvælge relevante nyheder mellem et to-cifret antal nyheder, der tikker ind på vores redaktion, som vi bliver tippet om eller som vi får kendskab til på pressemøder, gennem interviews eller via vores daglige overvågning af nyhedsstrømmen fra markedets vigtigste aktører og beslutningstagere.

Kommentarer, spørgsmål eller andre redaktionelle henvendelser er meget velkomne. Ring eller skriv til chefredaktør Kamilla Sevel på sevel(at)estatemedia.dk eller tlf. 42 76 00 20.

Det kræver ressourcer at sikre uafhængig kvalitetsjournalistik til bygge- og ejendomsbranchen. Derfor er vi afhængige af, at du bruger vores platforme til branding og spredning af budskaber. Se alt om annoncering online, bannerannoncering og annonceplads i nyhedsmail i Estate Magasin Medieplan 2017


Specialudgivelser

Estate Media udgiver en række specialmagasiner med særlige temaer målrettet ejendomsbranchen. I forbindelse med ejendomsmessen Mipim i Cannes udgiver Estate Media magasinet Scandinavian Property Magazine. Vi følger konferencen op med en onlineudgave, som du kan se her. Klik på magasinet for at læse i PDF-format.

Estate – særudgave reportage Mipim 2016

 Estate_MIPIM2016_cover

Estate – særudgave reportage Mipim 2015

estate.media.onlinemagasin.mipim.2015


Scandinavian Property Magazine

Scandinavian Property Magazine er officielt messemagasin på den internationale ejendomsmesse Mipim i Cannes. Her kan du læse de seneste udgaver. Magasinet udkommer hvert år i marts og bliver uddelt fra den danske stand og de officielle mediestandere på messen. Desuden bliver magasinet uddelt via relevante samarbejdspartnere og er tilgængeligt i loungeområderne i Københavns Lufthavn. Magasinet er på engelsk, og målgruppen er internationale aktører med interesse for Danmark.

Scandinavian Property Magazine 2016

COVER_SPM_2016

 


Tidligere udgivelser

Estate Magasin blev grundlagt i 2008. Første udgave under navnet Magasinet Ejendom kom i maj 2008. I 2012 skiftede navnet til Estate Magasin. Estate Magasin er helt unikt i den danske mediebranche som det eneste uafhængige magasin, der dækker ejendomsbranchen på tværs af segmenter og fagligheder.

Se alle Estate Magasins tidligere udgivelser her

Kommende konferencer

Tirsdag den 16. januar kl. 09:00

AARHUS Due diligence

- ved køb og salg af fast ejendom

Torsdag den 25. januar kl. 09:00

Retail 2018

Jobmarked

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland