Konferencer

!



Estate Zoom: Nordsjælland


Arrangementet er afholdt

Indlægsholdere



Kamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Kresten Kloch

CEO & Founder, Green Tech Hub, Niras

Kresten Kloch var gennem mere end 10 år økonomidirektør i Niras. Nu er han direktør for Niras' Green Tech Hub, hvor en række start-up virksomheder inden for bæredygtig innovation har deres daglige kontorplads.

Vicky Holst Rasmussen

Borgmester (S), Egedal Kommune

Vicky Holst Rasmussen har været borgmester i Egedal Kommune siden 1. januar 2022. Hun har siddet i byrådet i Egedal siden 2006 og været formand for Social- og Sundhedsudvalget og Familieudvalget. Vicky Holst Rasmussen har været 13 år i HK Kommunal og HK Danmark. Hun er uddannet Serviceøkonom (Business Academy Copenhagen North 2007) og Tjener.

Mikkel Søby

Indehaver, Engel & Völkers Commercial Danmark

Mikkel Søby overtog sammen med Henrik Svane hele Home Erhverv (nu Engel & Völkers) i december 2018 fra Home A/S. Og i 2019 blev Søby partner i Home Erhverv Aarhus. Han er desuden bestyrelsesformand for ejendomstorvet.dk. Mikkel Søby har været Leasing Manager i Skanska og erhvervsmægler i Cushman Wakefield RED. Han har en bachelor i business administration fra CBS, hvor han også er uddannet ejendomsmægler fra i 2008.

Nikolaj Pfeiffer

Direktør, Exometric

Nikolaj Pfeiffer er direktør i Exometric og er både konsulent og rådgiver for ejendomsinvestorer, udviklere og kommuner over hele Danmark. Han har arbejdet med ejendomsmarkedet i knap 15 år og med udvikling af boligmarkedet specifikt de seneste 6. Han har desuden bred kommerciel erfaring og har udviklet og solgt flere virksomheder ligesom han har arbejdet med forretningsudvikling inden for IT-industrien, den finansielle sektor samt mediebranchen. Exometric leverer i dag analyser til private udviklere og kommuner over hele Danmark som grundlag for bosætningsstrategier og projektudvikling.

Mette Thiberg

Udviklingsdirektør, ALFA Development

Mette Thiberg er udviklingsdirektør i ALFA Development med ansvar for udvikling af virksomhedens samlede projektportefølje og særlig fokus på opbygning af en professionel bygherreorganisation, der kan levere på en ambitiøs dagsorden for fremtidens bæredygtige by- og boligbyggerier. Mette Thiberg har tidligere varetaget en tilsvarende funktion som bygge- og udviklingschef i den almene boligorganisation 3B og var i årene som bygherrerådgiver ansvarlig for en række markante og innovative fondsprojekter, herunder blandt andet Danske Handikaporganisationers Hus og GAME.

Mark Howell

Business Development Director, Niras

Mark Howell er udviklingschef i rådgivningsenheden CONS i NIRAS. Med 35 års erfaring i byggebranchen har han de seneste år arbejdet som bygherrerådgiver ved en række administrationsbygninger i den private sektor. De seneste 15 år har Mark Howell været en central figur for NIRAS’ ydelser ifm. ejendomstransaktioner, hvor han har arbejdet med en række internationale investorer i det danske marked. Han underviser desuden i teknisk due diligence i flere fora og er uddannet civilingeniør fra Storbritannien med en Masters fra École Nationale des Ponts et Chaussées i Paris.

Hans Brigsted

Sektionsleder, By og Miljø, Hillerød Kommune

Hans Brigsted er sektionsleder i By og Miljø i Hillerød Kommune, med ansvar for byplanlægning og salg af fast ejendom. Desuden har han ansvaret for byudviklingen af Favrholm med Stadionkvarter, Ullerød Nord og Campus området.

Frode Andersen

Byudviklingsprojektleder, Hillerød Kommune

Frode Andersen har i de seneste syv år været projektleder for byudviklingen af den kommende bydel Favrholm i Hillerød og har før det opbygget 14 års erfaring som kommunal byplanlægger og byudvikler. Han har haft ansvar for udarbejdelse af den opdaterede Favrholm Helhedsplan 2022 som beskriver vision, bystruktur, grøn og blå struktur og infrastruktur i den kommende bydel, og er nu i gang med realisering af planen i samarbejde med interne og eksterne aktører.

Kirsten Jensen

Borgmester (S), Hillerød Kommune

Kirsten Jensen har været borgmester i Hillerød Kommune siden 2018 og tidligere også fra 2007 til 2013. Hun har siddet i byrådet i Hillerød siden 2007, hvor hun overtog borgmesterposten fra Nick Hækkerup den 15. november, da Hækkerup var blevet valgt til Folketinget. Efter kommunalvalget i 2013 måtte Kirsten Jensen overlade borgmesterposten til Dorte Meldgaard fra De Konservative, men hun blev igen borgmester efter kommunalvalget i 2017. Kirsten Jensen er uddannet journalist og har tidligere været medlem Europa-Parlamentet (1989-1999), projektchef i AIDS-Fondet (2000-2007), samt formand for Forbrugerrådet (2002-2006).
Download/Print Program



Partnere
Deltagende virksomheder



Kuben Management
Kronhusene
Niras
Freja ejendomme A/S
NCC Property Development A/S
Smart Parking
BoligFlow
Amalie Search & Selection
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Skau Reipurth
Hjarsø invest
Viamap
Waitly
Avantpark
Sweco Architects
Exometric
Bach Gruppen København
EcoVillage
Mammut Group
B2 HOLDING
danbolig Erhverv - Hillerød
nood.
Quooker Danmark A/S
Ikano Bolig
Skel.dk Landinspektører
Ensure International Insurance Broker
Quooker Scandinavien
Pelican Denmark Holding
Flexkos Administration
Nordicals Nordsjælland
Niras A/S
HHM
TrueMarketValue
Gefion Group A/S
danbolig erhverv - Hillerød
Valuaren
Estate Media
Egedal Kommune
Engel & Völkers Commercial Danmark
Hillerød Kommune
ALFA Development

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Odense

 Tilmeld 

Estate Zoom: København

 Tilmeld 

Finansiering af ejendomme

 Tilmeld 

Business Arena 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Aarhus

 Tilmeld 
 Se alle konferencer