Konferencer

!



Finansiering af ejendomme


Arrangementet er afholdt

Indlægsholdere



Kamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Palle Sørensen

Cheføkonom, Nykredit

Palle Sørensen er cheføkonom i Nykredit. Han beskriver og definerer de store linjer i dansk økonomi. Nykredits cheføkonom er en aktiv stemme i samfundsdebatten ligesom cheføkonomen forholder sig til politiske rammebetingelser. Palle Sørensen har en PhD i økonomi fra Aarhus Universitet og har tidligere været seniorøkonom i Copenhagen Economic og Axcelfuture.

Christian Bro Jansen

Senior Director, Head of Capital Markets, CBRE

Christian Bro Jansen er ansvarlig for Capital Markets teamet i CBRE Danmark, som består af cirka 20 personer. Han rådgiver om køb og salg af erhvervsejendomme, ejendomsallokering- og strategi samt fremskaffelse af egenkapital og/eller gæld. Christian Bro Jansen er uddannet cand.merc fra CBS og har en baggrund inden for corporate finance, M&A og strategiarbejde i henholdsvis Falck og PA Consulting.

Peter Toftager

Indehaver, Trefa

Peter Toftager stiftede i 2017 Trefa, hvor han rådgiver om lånestrukturering og finansiering. Han har bred erfaring fra den finansielle sektor og med finansiering af hotelejendomme. Fra 2008-2017 var han leder af ejendomsfinansieringsafdelingen hos SEB, hvor kundegruppen bestod af større danske og internationale ejendomsinvestorer. Peter Toftager har tidligere blandt andet været ansvarlig for Euro Hypo i Danmark og ejendomsudlån i FIH. Han er desuden cand.merc i finansiering og regnskab.

Peter Lilja

Adm. direktør, Heimdal Nordic

Peter Lilja startede i 2017 Heimdal Nordic. Han har mere end 30 års erfaring i den finansielle sektor, heraf de seneste 20 år med ejendomsfinansiering i Norden, Baltikum og Tyskland med opgaver indenfor nyudlån, kreditvurderinger, restruktureringer og work out af nødlidende ejendomslån/-koncerner inden for alle ejendomskategorier. Inden etableringen af Heimdal Nordic var Peter Lilja direktør for Situs i Norden og en del af den europæiske ledelse, hvor han stod i spidsen for et team som med stor succes har afviklet mere end 33 mia. kr. ejendomslån samt gennemgået og vurderet låneporteføljer for mere end 35 mia. kr.

Lars Kjær

Advokat, partner, Lundgrens

Lars Kjær er partner i Lundgrens fast ejendom afdeling og har mere end 20 års erfaring med rådgivning inden for alle områder af fast ejendom, investering og finansiering. Lars Kjær har gennem årene bistået med finansiering af mange ejendomsselskaber og ejendomsporteføljer, både på långiver- og investorsiden. Lars Kjær har betydelig erfaring med international finansiering samtidig med, at han er ekspert i sikkerhedsstrukturer, panteforhold og tinglysningsafgift. Han har tidligt arbejdet med de grønne elementer af fast ejendom finansiering, herunder green bonds, sustainability linked Financing, bæredygtighedsvilkår, rapporteringskrav og risikohåndtering.

Flemming Olesen

Afdelingsdirektør, storkunder erhvervsejendomme, Jyske Bank

Flemming Olesen er afdelingsdirektør i storkunder erhvervsejendomme i Jyske Bank. Han har blandt andet ansvaret for de kundevendte aktiviteter over for Jyske Banks kundesegmenter Erhverv, Alment Byggeri og Andelsboligforeninger. Forretningsområdet har ansvaret for de største danske og internationale ejendomsinvestorer i Danmark. Flemming Olesen har været ansat mere end 25 år i BRFkredit/Jyske Bank-koncernerne, og har i 2017 afsluttet en Executive Master in Business Administration på CBS, Copenhagen Business School.

Jakob Wind-Hansen

Vicedirektør, Nykredit

Jakob Wind-Hansen er chef for Real Estate i Nykredit. Real Estate håndterer store ejendomsinvestorer i Danmark, Sverige, Tyskland og Finland. Forretningsområdet omfatter både bank og realkreditfinansiering. Jakob Wind-Hansen er oprindelig uddannet økonom og HD(F) og har blandt andet suppleret med uddannelse på IMD. Inden han kom til Nykredit i 2009 har han arbejdet som Account Manager i FIH, underdirektør i RealkreditDanmark samt CEO i Danske Pantebrevsbørs.

Jan Andreasen

Områdedirektør, Nordea

Jan Andreasen har i Nordea Bank ansvaret for et team af rådgivere, der betjener nogle af de største danske og udenlandske ejendomskunder samt almene boligselskaber på Sjælland og Fyn. Han er oprindelig bankuddannet, men skiftede i starten af 90erne til Realkredit Danmark. I 2004 blev han hentet til Nordea Kredit med henblik på etablering af et team, der fra start skulle rådgive nogle af Nordea Bank Danmarks største industri-, produktion-, energi- og ejendomskunder. I 2015 blev han leder af Nordeas ejendomsteam i København.

Ulrik Schiøtz Hornstrup

Afdelingschef, storkunder ejendomme, Realkredit Danmark/Danske Bank

Ulrik Schiøtz Hornstrup er afdelingschef og en del af lederteamet i Realkredit Danmark/Danske Bank, Storkunder Ejendomme med ansvaret for de største ejendomsselskaber og -investorer i Danmark og udlandet. Han er oprindeligt uddannet på CBS og har en Cand. Merc. i International Business. De seneste 18 år har Ulrik Schiøtz Hornstrup været i Danske Bank-koncernen heraf 14 år som Senior Relationship Manager for en større portefølje af danske og internationale investorer.
Download/Print Program



Deltagende virksomheder



Heimdal Nordic
Tatesoft - RPA
Plesner
Skovholmslund ApS
PwC
Copenhagen Alternative Investment Partners
René GMB Holding ApS
Furesøgruppen ApS
Accura Advokatpartnerselskab
Mazanti-Andersen Advokatpartnerselskab
Birch Ejendomme
Sweco Danmark A/S
Estate Media
Tatesoft - Data Warehouse
JAJA Architects
EjendomsByt ApS
Pelican Denmark Holding
DSV
Copenhagen Retail ApS
PropCon
TrueMarketValue
Newsec Advisory A/S
Bengtsson-Consult ApS
Becker Nielsen ApS
3XN
Datic ApS
Nykredit
Ikano Bolig
Mammut Group A/S
B2 HOLDING
NREP A/S
TOGT Ejendomsudvikling
Maycon - Ejendomsudvikling
KBH Invest
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Maycon A/S
EjendomsInvest Proark
Valuaren
Landinspektørkontoret af 1884 A/S
EY
Sweco Architects
Landinspektørfirmaet LE34
Andersen Erhverv A/S
Spar Nord Bank
Sjælsø Management
Krarup-Ejendomme ApS
KPMG
Semler Ejendomme A/S
CBRE
Trefa
Lundgrens
Nordea
Jyske Bank
Realkredit Danmark/Danske Bank

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Estate Zoom: Trekantområdet

 Tilmeld 

Boligdagene 2024

 Tilmeld 

Kontormarkedet i Danmark

 Tilmeld 

Estate Zoom: Nordsjælland

 Tilmeld 

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 
 Se alle konferencer