Konferencer

!



Estate Academy: ESG og EU Taksonomi


Arrangementet er afholdt

Indlægsholdere



Kim Plesner

Konferencechef, Estate Media

Kim Plesner har som konferencechef hos Estate Media ansvaret for programmer og udvælgelse af indlægsholdere, ligesom han har det overordnede ansvar for alle virksomhedens events, konferencer og seminarer. Sammen med chefredaktør Kamilla Sevel er Kim Plesner også moderator for enkelte konferencer og seminarer.

Rikke Maria Falck Jensen

Advokat og partner, Afdeling for Fast Ejendom, Accura Advokatpartnerselskab

Rikke Maria Falck Jensen er DGNB professional inden for nye bygninger og omfattende renoveringer. Hun har et indgående kendskab til, hvilke overordnede kvaliteter og kriterier et bæredygtigt byggeri bliver vurderet ud fra i DGNB's certificeringssystem og samspillet i forhold til kontraktudarbejdelse og sikring af overholdelse af EU's taksonomi. Rikke Maria Falck Jensen har en byggeteknisk baggrund og har desuden specialiseret sig inden for projektudvikling, hvor hun rådgiver klienter i alle forhold i transaktions- og udviklingssager fra køb af grundareal, finansiering af byggeprojektet, løbende varetagelse af forhold under byggeprocessen og frem til videresalg af det færdigopførte byggeri, hvad enten det er til investor eller som detailsalg.

Luise Christensen

Advokat og partner, Afdeling for Fast Ejendom, Accura Advokatpartnerselskab

Luise Christensen er DGNB professional inden for bygninger i drift og har stor indsigt i DGNB-certificering af eksisterende bygninger og porteføljer - herunder screening og evaluering af den igangværende bygningsdrift og samspillet i forhold til kontraktudarbejdelse og sikring af overholdelse af EU's Taksonomi. Luise Christensen rådgiver også danske og internationale kunder om juridiske og kommercielle forhold vedrørende store komplekse M&A-transaktioner inden for fast ejendom. Hendes ekspertise er efterspurgt inden for projektudvikling, logistik og byggeri, hvor hun rådgiver kunder gennem hele transaktions-, udviklings- og byggeprocessen. Derudover rådgiver hun også professionelle udlejere om erhvervs- og boliglejeret.

Daniella Krol Lundtang

Senior Manager, KPMG

Daniella Krol Lundtang er Senior Manager og leder KPMG’s ESG Reporting and Advisory Services afdeling. Hun har mere end 10 års erfaring som rådgiver inden for finansiel rapportering. Senest har hun arbejdet hos Mærsk som Senior External Reporting Specialist med fokus på ekstern finansiel rapportering og implementering af EU Taksonomien.

Kristine Ohrt

Teamleder - Strategi & Bæredygtighed, Sweco

Kristine Ohrt er teamleder for Strategi & Bæredygtighed inden for eksisterende byggeri. Hun udfører strategisk rådgivning om bæredygtighed til en bred vifte af aktører i ejendomsbranchen. Kristine Ohrt har en bred kommerciel baggrund med fokus på at udvikle bæredygtighedsstrategier, der bygger på data og har forretningsmæssigt fokus.

Christine Collin

Team Manager Sustainable Buildings East, Sweco

Christine Collin er teamleder for 'Bæredygtigt Byggeri Øst' i Sweco og senior specialist. Hun bidrager med tidlig strategisk bæredygtighedsrådgivning på projekter og udarbejder dybdegående tekniske analyser af miljøpåvirkninger så som CO2-udledning (LCA) og økonomiske konsekvenser (LCC) og EU Taksonomi screeninger. Christine Collin har erfaring med LCA og LCC på alle niveauer af det byggede miljø og har beskæftiget sig med LCA som designværktøj siden 2013.

Jean Ahlefeldt-Laurvig

Head of ESG & Public Affairs, Kereby

Jean Ahlefeldt-Laurvig er Head of ESG & Public Affairs hos Kereby, hvor hun har været ansat siden januar 2019. Hun er blandt andet ansvarlig for ESG-rapportering, udarbejdelse af både ESG-strategier og ESG-rapporter, integration af ESG internt i virksomheden samt stakeholder management og engagement. Jean Ahlefeldt-Laurvig har i mere end 15 år arbejdet med at forbedre og udrulle virksomheders bæredygtighedsstrategier, herunder syv års erfaring som bosiddende i London, hvor hun arbejdede i krydsfeltet mellem CSR og impact investing for kapitalfonde og mindre virksomheder.
Download/Print Program



Partnere

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Estate Zoom: Trekantområdet

 Tilmeld 

Boligdagene 2024

 Tilmeld 

Kontormarkedet i Danmark

 Tilmeld 

Estate Zoom: Nordsjælland

 Tilmeld 

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 
 Se alle konferencer