Konferencer

!



Estate Zoom: Aarhus


Arrangementet er afholdt

Indlægsholdere



Kamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Søren Boel Pedersen

Manager Business Aarhus, Aarhus Kommune

Søren Boel Pedersen er leder af Business Aarhus, der tilbyder service til virksomheder og investorer, som ønsker at etablere virksomhed, ekspandere eller investere i Aarhus. Business Aarhus er en del af Aarhus Kommune og fungerer derfor som én indgang til hele kommunen. Inden Aarhus Kommune har Søren Boel Pedersen blandt andet været hos TDC, EL:CON og Minolta i Tyskland.

Mehrdad Mangaard Sarraf

Direktør, Colliers Aarhus

Mehrdad Mangaard Sarrafs leder Colliers’ kontor i Aarhus, som beskæftiger sig med brugersegmenter, investeringsejendomme og udlejning. Han har mange års erfaring med finansiering af større erhvervsejendomme og byggeprojekter fra blandt andet Danske Bank/Realkredit Danmark og Nykredit, herunder gennemførelse af transaktioner og strategisk rådgivning af kunder. Mehrdad Mangaard Sarraf arbejder primært med transaktioner og strategisk rådgivning inden for investeringsmarkedet og projektudvikling, som kombineres med rådgivning om optimering af finansieringsstrukturer.

Nikolaj Pfeiffer

Direktør, Exometric

Nikolaj Pfeiffer er direktør i Exometric og er både konsulent og rådgiver for ejendomsinvestorer, udviklere og kommuner over hele Danmark. Han har arbejdet med ejendomsmarkedet i knap 15 år og med udvikling af boligmarkedet specifikt de seneste 6. Han har desuden bred kommerciel erfaring og har udviklet og solgt flere virksomheder ligesom han har arbejdet med forretningsudvikling inden for IT-industrien, den finansielle sektor samt mediebranchen. Exometric leverer i dag analyser til private udviklere og kommuner over hele Danmark som grundlag for bosætningsstrategier og projektudvikling.

Bente Lykke Sørensen

Bystrategisk chef, Aarhus Kommune

Bente Lykke Sørensen arbejder som bystrategisk chef i Aarhus Kommune. Med ansvaret for udviklingen af byens nye havnefront og etableringen af bydelen Aarhus Ø, begyndte hun som chef i 2005. Siden har hun været ansvarlig for udviklingen af byens store kommunalt ejede arealer som Godsbanearealerne i hjertet af Aarhus, Lisbjerg nord for Aarhus, det centrale erhvervsområde Sydhavnskvarteret og området med byens gamle Amtssygehus. Bente Lykke Sørensen er uddannet cand. jur. fra Aarhus Universitet i 1987 og er LLM fra University of Exeter i 1990. Hun har desuden arbejdet som advokat inden for byggebranchen.

Kristian Skovgård Larsen

Partner og advokat, DLA Piper

Kristian Skovgård Larsens arbejdsområder er fast ejendom, herunder navnlig udbuds- og entrepriseret. Han har bistået en række forskellige aktører i byggebranchen med udbud, forhandling og gennemførelse af projekter samt projektopfølgning og tvisteløsning. Desuden beskæftiger Kristian Skovgård Larsen sig med almene erhvervsretlige forhold, forsikrings- og erstatningsret samt retssagsbehandling

Camilla Bjørslev Paulsen

Advokat, senior associate, DLA Piper

Camilla Bjørslev Paulsen beskæftiger sig med blandt andet kontraktsret, udbudsret, offentlig ret og projekter. Hun har rådgivet virksomheder og offentlige myndigheder i forbindelse med udarbejdelse, forhandling og indgåelse af komplekse aftaler i forbindelse med strukturering. Camilla Bjørslev Paulsen rådgiver ligeledes private virksomheder og offentlige ordregivere vedrørende udbudsretlige forhold, blandt andet OPP-projekter (Offentlig-Privat Partnerskab) - herunder ledelse af udbudsprocessen samt klagesagsførelse for Klagenævnet for Udbud.

Kathrine Hegner Stærmose

Partner, kunderelationschef, arkitekt MAA, AART architects

Kathrine Hegner Stærmose er uddannet Arkitekt MAA og kunderelationschef og partner hos AART architects. Hun har ansvaret for den samlede pipeline af projekter, og er involveret i mange af de indledende visioner og skitseringer, herunder de tidlige udviklingsfaser af Sydhavnskvarteret i Aarhus. Som kunderelationschef har Kathrine Hegner Stærmose ansvaret for at udvikle tegnestuens kunderelationer med fokus på at udforske arkitekturens mange muligheder og bane vej for nye strategiske samarbejder på tværs af fag og sektorer.
Download/Print Program



Partnere
Deltagende virksomheder



DLA Piper
Nood.
Birch Ejendomme
Alfa Development
Sweco Danmark
C.F. Møller Architects
Advokaterne i Jyllandsgården
Boligflow
Skel.dk Landinspektører P/S
Mølbak Landinspektører A/S
JAJA Architects
Kuben Management
Avantpark
Estate Media
AG Gruppen
Exometric
Bech-Bruun
nood. ApS
TOGT Ejendomsudvikling
Quooker Danmark A/S
Dimension Design
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Fredsted Studio
NIRAS
Skel.dk Landinspektører
CALUM
Aarhus Kommune
Colliers Aarhus
AART architects

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Odense

 Tilmeld 

Estate Zoom: København

 Tilmeld 

Finansiering af ejendomme

 Tilmeld 

Business Arena 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Aarhus

 Tilmeld 
 Se alle konferencer