Konferencer

!Copenhagen Future Summit


IndlægsholdereThomas Fokdal

Stifter, Copenhagen Windows

Thomas Fokdal er stifter af Copenhagen Windows og fungerer som ekspertrådgiver for ejendomsbranchen med fokus på den kommercielle del af urban by- og ejendomsudvikling. Han er uddannet cand.scient.pol. med speciale i anvendt fremtidsforskning. Thomas Fokdal har mere end 20 års erfaring med strategi og forretningsudvikling for en række af Danmarks største ejendomsvirksomheder. Desuden er han en efterspurgt foredragsholder og moderator ved arrangementer om fremtidig byudvikling.

Kim Plesner

Konferencechef, Estate Media

Kim Plesner har som konferencechef hos Estate Media ansvaret for programmer og udvælgelse af indlægsholdere, ligesom han har det overordnede ansvar for alle virksomhedens events, konferencer og seminarer. Sammen med chefredaktør Kamilla Sevel er Kim Plesner også moderator for enkelte konferencer og seminarer.

Jesper Nygård

Adm. direktør, Realdania

Jesper Nygaard overtog ansvaret for Realdania i 2013. Han har siden gennemført en transformation af den magtfulde forening, som han kendte indefra som bestyrelsesmedlem i mere end 10 år. Jesper Nygaard kom fra den almene sektor, hvor han i 17 år har været adm. direktør for KAB. Han er kandidat i offentlig forvaltning fra RUC og har en lang række tillidsposter i bygge- og ejendomsbranchen herunder bestyrelsesmedlem i DAC (Dansk Arkitektur Center), bestyrelsesmedlem i The C40 Cities Climate Leadership Group, bestyrelsesformand i Realdania By, Realdania Byg og bestyrelsesmedlem i BRF og i Fonden for Socialt Ansvar. Endelig er han medlem af Danske Banks rådgivende repræsentantskab. Jesper Nygaard blev før sin tiltrædelse i Realdania kendt som ophavsmanden bag debatoplægget Det sociale enzym, der handler om vores fælles ansvar for samfundets udvikling herunder bolig- og byudviklingen.

Kresten Schultz-Jørgensen

CEO, Oxymoron

Kresten Schultz-Jørgensen er CEO i Oxymoron og har mere end 25 års erfaring med PR og kommunikation. Han er forhenværende ministersekretær, chefredaktør, kommerciel direktør på Det Kongelige Teater og nordisk kommunikationsdirektør i Coca-Cola. Kresten Schultz-Jørgensen underviser på CBS og har skrevet +10 bøger om kommunikation, politik og ledelse. Derudover sidder han i bestyrelsen i fem virksomheder, herunder brancheforeninger og er en af landets mest efterspurgte trusted advisors.

Lone Zeeberg

Bygge- og udviklingschef, FSB

Lone Zeeberg har været ansat som bygge- og udviklingschef i FSB siden februar 2017. Hun har ansvaret for alle bygge- og udviklingsprojekter i FSB spændende over renoveringsprojekter, helhedsplaner, nybyggeri og byudvikling. Lone Zeeberg er særligt optaget af at arbejde med omdannelse og etablering af blandede byområder, hvor der er fokus på det gode boligliv, plads til forskellighed og mulighed for at familier, ældre og unge kan bo sammen. Lone Zeeberg har tidligere arbejdet som planchef på Københavns Universitet, som afdelingschef i Kuben Management og som selvstændig arkitekt.

Thomas Rahbæk

Arkitekt og partner, Lundgaard & Tranberg

Lea Wermelin

Miljøminister, Socialdemokratiet

Lea Wermelin har siden 2019 været miljøminister i den socialdemokratiske regering. Hun er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 2011.

Sophie Engberg Sonne

Programredaktør, Cinemateket

Sophie Engberg Sonne er programredaktør i Cinemateket. Hun står for planlægning og tilrettelæggelse af filmserier og arrangementer, ligesom hun udvikler og formidler Cinematekets program i hele landet. Sophie Engberg Sonne er uddannet cand.mag. i Moderne Kultur & Kulturformidling.

Kasper Guldager Jensen

Co-Founder, Home.Earth

Kasper Guldager er medstifter af Home.Earth-projektet, der blev sat i søen i 2021. Han var tidligere medejer i arkitektfirmaet 3XN og stifter af GXN, tegnestuens grønne tænketank. Kasper Guldager er desuden gæsteprofessor på universiteterne i blandt andet München og Calgary og han rådgiver den danske regering og Amsterdam i cirkulær økonomi, ligesom han er medforfatter til "The cradle to cradle manual."

Jens Worning

Director og Partner, Policy Group

Jens Worning er direktør og partner i Policy Group, der rådgiver danske virksomheder og offentlige organisationer i Public Affairs - i spændingsfeltet mellem det politiske system, den offentlige opinion og deres konkrete kommercielle mål. Jens er tidligere dansk generalkonsul i Sankt Petersborg og fungerer i dag også som politisk ekspert på de store danske TV-stationer med fokus på Rusland, Ukraine og EU og er endvidere udenrigsskribent hos Kristeligt Dagblad.

Bjarne Corydon

CEO og ansvarshavende chefredaktør, Børsen

Bjarne Corydon er tidligere finansminister i perioden 2011-2015 i den socialdemokratiske regering og han har siden 2018 været CEO og ansvarshavende chefredaktør på Børsen. I den mellemliggende periode var Bjarne Corydon partner i McKinsey og leder af McKinsey Center for Government.

Carl Johan Paulsen

Adm. direktør, BaneGaarden

Carl Johan Paulsen er adm. direktør i BaneGaarden, en ny grøn oase i skoven mellem Sydhavnen og Vesterbro med madboder, restauranter, kulturhus og festivaler. Carl Johan Paulsen var gennem 10 år direktør i Meyers og vandt i 2020 Djøfs lederpris. Han er ekspert i turn arounds og scale ups og særligt fokuseret på stærk vækst, medarbejderudvikling, tillidsbaseret ledelse, digital forretning og indtjeningsforbedring af eksisterende forretninger.

Io Maria Schønherr

Arkitekt og projektleder, Cobe

Io Maria Schønherr er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Akademi i København og California College of the Arts i San Francisco, USA. Hun har været projektleder på en lang række af Cobes masterplan-projekter i både Norden og Tyskland, herunder to af de største bydistriktsmasterplaner i København: udviklingen af Nordhavn og udviklingen af Jernbanebyen.

Marie Nipper

Direktør, Copenhagen Contemporary

Marie Nipper er direktør på kunstcentret Copenhagen Contemporary. Hun er tidligere senior curator på Tate Liverpool og overinspektør på ARoS Aarhus Kunstmuseum. Marie Nipper har kurateret en lang række internationale udstillinger og fungeret som konsulent på større og mindre udsmykningsopgaver for både offentlige og private institutioner og virksomheder. Hun er blandt andet medlem af bestyrelsen i Bikubenfonden og Copenhagen Phil.

Jes Transbøl

Adm. direktør, Refshaleøens Ejendomsselskab

Jes Transbøl blev i slutningen af 2019 udnævnt til administrerende direktør for Refshaleøens Ejendomsselskab. Han står dermed i spidsen for et af Københavns mest spændende byudviklingsområder. Jes Transbøl kom fra en stilling som underdirektør for DSB Ejendomme og direktør for DSB Ejendomsudvikling. Tidligere har han været afdelinschef i Københavns Ejendomme og underdirektør hos Finansiel Stabilitet med ansvar for ejendomme.

René Redzepi

Køkkenchef, medejer, Noma

Rene Redzepi er køkkenchef og medejer i restauranten Noma, der fem gange er blevet kåret til verdens bedste restaurant. Han er uddannet kok fra restaurant Pierre André i København og har arbejdet på Kong Hans Kælder, El Bulli (Spanien) og The French Laundry (USA). Rene Redzepi er ambassadør for Nordisk Ministerråds program Ny Nordisk Mad. I 2012 kom han på Time Magazines liste over den 100 mest indflydelsesrige personer i verden og i 2016 blev Rene Redzepi tildelt Ridderkorset af Dannebrog.

Simon Friese

Founder/Director, Creator Projects

Cecilie Waagner Falkenstrøm

Director, Artificial Mind

Cecilie Waagner Falkenstrøm er en prisvindende kunstner, der bruger nye medier (kunstig intelligens, machine learning og blockchain) til at skabe interaktive kunstværker. Hendes kunstværker har været udstillet internationalt på Victoria and Albert Museum i London og Ars Electronica i Østrig. Cecilie Waagner Falkenstrøm har to gange vundet den internationale digitale kunstpris "The Lumen prize" samt British Art and Humanities Research Counsels "TECHNE Award".
Download/Print Program TilmeldingPartnere
Deltagende virksomhederBonnier News
Busy Bees
Harald Simonsens Ejendomskontor
ALFA Development
Oskar Properties
BLOXHUB
Copenhagen Windows
Absalon & co.
Høpfner Projects
Estate Media
Freja Ejendomme
CEBRA
VELUX
Apcoa
STAD Projekt
Exometric
Tetris
ELF Development
3XN
Sweco Architects
Lundgrens
Mammut Group
Fastighetsnytt
Advokatfirmaet Marker
Thylander Gruppen
Geoinfo
Container Living
Fiberby
Refshaleøens Ejendomsselskab
Geoinfo (Esri DK)
Bolighome.dk
Wagner Ejendomme
Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen, Center for Økonomi
Kuben Management A/S
Ikano Bolig
Accura Advokatpartnerselskab
Landinspektørkontoret af 1884 A/S
Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab
home Projektsalg København
Oxymoron
Policy Group
Creator Projects
Cinemateket
Copenhagen Contemporary
Socialdemokratiet
BaneGaarden
FSB
Realdania
Noma
Børsen
Artificial Mind
Home.Earth
Cobe
Lundgaard & Tranberg

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Katarina Zelcev
28 34 01 60
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om Estate Connect App
Teknisk chef
Jacob Bøegh
25 38 10 11
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer

Forventninger til den nye lejelov

 Tilmeld 

Copenhagen Future Summit

 Tilmeld 

Investering i lager- og logistikejendomme mod 2030

 Tilmeld 

Erhvervs- og boligmarkedet i Nordsjælland

 Tilmeld 

Bæredygtighed i ejendomsbranchen

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2022

 Tilmeld 
 Se alle konferencer