Konferencer

!Erhvervs- og boligmarkedet i Odense


Arrangementet er afholdt

IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Peter Winther

Executive Director, Partner, MRICS, Colliers

Peter Winther er Executive Director og har ansvaret for Colliers’ danske Investment & Capital Markets-teams. Han bistår med strategisk ejendomsrådgivning samt formidler salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, herunder hoteller og butikscentre samt ejendomsporteføljer og -selskaber. Peter Winther har i sine godt 30 år i branchen formidlet transaktioner for mere end 100 milliarder kroner. Han er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og ejendomsmægler og valuar fra Niels Brock. Peter Winther er desuden bestyrelsesmedlem i en lang række større virksomheder inden for ejendomsbranchen.

Peter Rahbæk Juel

Borgmester, Odense Kommune

Peter Rahbæk Juel har siden 1. januar 2017 været borgmester i Odense. Fra 2014 - 2017 arbejdede han som sekretariatschef i Byg til Vækst, der arbejder med at udvikle byggebranchen på Fyn og få unge og ledige i job og uddannelse. Han har tidligere været rådmand for social- og arbejdsmarkeds­forvaltningen i Odense Kommune og for ældre- og handicapforvaltningen i Odense Kommune.

Morten Nielsen

Indehaver, MDE, valuar, MRICS, Nordicals Odense

Morten Nielsen startede sit professionelle liv i Sydfyns Discontobank, som vi i dag kender som Sydbank. Efterfølgende blev det til en uddannelse som ejendomsmægler, valuar, MRICS og Morten Nielsen startede derefter sine spæde år som erhvervsmægler hos Colliers, hvor han oparbejdede en karriere som mægler i 12 år. Herefter blev han afdelingschef hos Byggeselskabet Olav de Linde med ansvaret for udviklingen og udlejning af porteføljen i Odense. I januar 2021 startede Morten Nielsen hos Nordicals Odense med ansvarsområder som investering, brugerejendomme og ejendomsvurderinger.

Nikolaj Pfeiffer

Direktør, Exometric

Nikolaj Pfeiffer er direktør i Exometric og er både konsulent og rådgiver for ejendomsinvestorer, udviklere og kommuner over hele Danmark. Han har arbejdet med ejendomsmarkedet i knap 15 år og med udvikling af boligmarkedet specifikt de seneste 6. Han har desuden bred kommerciel erfaring og har udviklet og solgt flere virksomheder ligesom han har arbejdet med forretningsudvikling inden for IT-industrien, den finansielle sektor samt mediebranchen. Exometric leverer i dag analyser til private udviklere og kommuner over hele Danmark som grundlag for bosætningsstrategier og projektudvikling.

Anne Dyrehauge

Adm. direktør, Media City Odense

Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge er direktør i medietechklyngen Media City Odense, der blandt andet arbejder målrettet på at skabe en fysisk medieby centralt i Odense. Hun er uddannet journalist og har arbejdet som redaktør og redaktionschef på TV 2 Nyhederne. Anne Dyrehauge er desuden medlem af bestyrelsen i Teater Momentum.

Kim Marcussen

Projektudviklingschef, A. Enggaard

Kim Marcussen er projektudviklingschef hos A. Enggaard og har en baggrund med 25 år i bygge- og ejendomsbranchen, hvor han har arbejdet med det meste af værdikæden. De senere år har Kim Marcussen haft stort fokus på udvikling af større projekter og udviklingsområder. Han har et hjerte som banker for Odense, som i disse år er under stærk og positiv udvikling og transformation fra stor dansk by til dansk storby.

Jonas Kirkeby Nielsen

Projektudviklingschef, A. Enggaard

Jonas Kirkeby Nielsen er projektudviklingschef i A. Enggaard med ansvar for udviklingsområdet Odense Indre Havn. Han har mere end 20 års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen, og har arbejdet med erhvervs- og boligprojekter i flere af landets store udviklingsområder. I A. Enggaard har det givet en unik mulighed for at deltage i udviklingen af nogle af Odenses vigtigste byområder, og bidrage til den positive udvikling som Odense er inde I i disse år.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederVelkomn ApS
Mazanti Andersen Advokatpartnerselskab
Finderbinder ApS
A. Enggaard
Kirkelund Aps
Colliers
Mazanti-Andersen Advokatpartnerselskab
Avantpark
RUC
Estate Media
Futurum
Exometric
CC Projektudvikling
Nielsen & Nielsen Ejendomme A/S
Quooker Danmark A/S
Bolighome.dk
Enemærke & Petersen a/s
Togt Ejendomsudvikling
Landinspektørfirmaet LE34
NCC Danmark A/S
Söderberg & Partners
Odense Kommune
Media City Odense
Nordicals Odense

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Conference in the Sky 2024

 Tilmeld 

New Nordic Lounge 2024

 Tilmeld 

Retail 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Trekantområdet

 Tilmeld 

Boligdagene 2024

 Tilmeld 

Kontormarkedet i Danmark

 Tilmeld 
 Se alle konferencer