Konferencer

!Erhvervs- og boligmarkedet i Ringsted og Næstved


Arrangementet er afholdt

IndlægsholdereKim Plesner

Konferencechef, Estate Media

Kim Plesner har som konferencechef hos Estate Media ansvaret for programmer og udvælgelse af indlægsholdere, ligesom han har det overordnede ansvar for alle virksomhedens events, konferencer og seminarer. Sammen med chefredaktør Kamilla Sevel er Kim Plesner også moderator for enkelte konferencer og seminarer.

Carsten Rasmussen

Borgmester (S), Næstved Kommune

Carsten Rasmussen (S) har været borgmester i Næstved Kommune siden maj 2011. Udviklingen af investeringsmiljøet og tiltrækning af borgere, virksomheder og offentlige og private investeringer har altid stået højt på Carsten Rasmussens politiske dagsorden. I hans borgmestertid er den kommunale dækningsafgift fjernet, befolkningen steget med over 2000 indbyggere og Næstveds infrastrukturelle tilgængelighed styrket, senest med beslutningen om motorvejsforbindelse til Næsted med byggestart i 2026.

Sven Koefoed-Hansen

Teknisk direktør, Næstved Kommune

Sven Koefoed-Hansen har været direktør i Næstved Kommune med ansvar for det tekniske område siden 2015. Han har stor erfaring med byplanlægning og naturforvaltning og samarbejde i et stort netværk af kommuner, interesseorganisationer og fonde. Tidligere har Sven Koefoed-Hansen været vicedirektør i Naturstyrelsen (2011-2014), ligesom han var det i By- og Landskabsstyrelsen (2008-2010). Han er uddannet arkitekt fra KADK.

Mette Jeppesen

Kommunaldirektør, Ringsted Kommune

Mette Jeppesen har siden 1. januar 2021 været kommunaldirektør i Ringsted Kommune. I oktober 2019 blev hun ansat som direktør for de tekniske centre i kommunen, hvorefter hun i juni måned 2020 blev konstitueret kommunaldirektør. Mette Jeppesen er uddannet cand.scient.soc. og har snart 10 års ledererfaring fra den kommunale verden. Tidligere har hun også været ansat i Kommunernes Landsforening og haft stillinger i flere kommuner.

Michael Kristiansen

Partner, erhverv, EDC Poul Erik Bech, Næstved

Michael Kristiansen er partner og medejer af EDC Erhverv Næstved. Han har tidligere arbejdet 14 år i den finansielle sektor, senest som centerdirektør i Nykredit med Sydsjælland og Lolland/ Falster som markedsområde.

Brian Steen Rolighed

Ejendomsmægler, HD, Ringsted Kommune

Brian Steen Rolighed kan prale af den noget besynderlige titel som offentlig ansat ejendomsmægler, og har en baggrund fra både den offentlige og private sektor. Brian Steen Rolighed er ansvarlig for Ringsted Kommunes salg af fast ejendom, og har i øjeblikket et særligt fokus på salget af erhvervsgrunde i kommunens store satsning, Business Park Ringsted.

Morten Kramer Nielsen

Kommunikationschef, Femern A/S

Morten Kramer Nielsen har i mere end to årtier arbejdet med kommunikation om trafik og transport og store infrastrukturprojekter, blandt andet på det innovative energianlæg Amager Bakke i København. Han har siden 2020 været Kommunikationschef hos det statsejede Femern A/S, som er en del af Sund&Bælt.

Nikolaj Pfeiffer

Direktør, Exometric

Nikolaj Pfeiffer er direktør i Exometric og er både konsulent og rådgiver for ejendomsinvestorer, udviklere og kommuner over hele Danmark. Han har arbejdet med ejendomsmarkedet i knap 15 år og med udvikling af boligmarkedet specifikt de seneste 6. Han har desuden bred kommerciel erfaring og har udviklet og solgt flere virksomheder ligesom han har arbejdet med forretningsudvikling inden for IT-industrien, den finansielle sektor samt mediebranchen. Exometric leverer i dag analyser til private udviklere og kommuner over hele Danmark som grundlag for bosætningsstrategier og projektudvikling.

Rasmus Holst-Sørensen

Direktør, Næstved Erhverv

Rasmus Holst-Sørensen er direktør i Næstved Erhverv, som er det offentligt-privatejede erhvervsfremmeselskab i Næstved Kommune. Han er desuden ansvarlig for Invest in Næstved, der hjælper virksomheder og investorer fra start til slut med etablering eller udvidelse i Næstved.

Brian Schou

Indehaver, K3 Ejendomme

Brian Schou ejer udviklingsselskabet K3 Ejendomme, K3 Finans, m.fl., som han startede tilbage i 2005. Han har tidligere været partner i Scandinavian Property Development gennem ni år og ejendomschef hos Lidl. Brian Schou er uddannet Premierløjtnant hos Forsvaret og har en HD i Finansiering fra CBS.

Peter Søgaard

Udviklingsdirektør, Innovater A/S

Peter Søgaard er udviklingsdirektør hos Innovater, hvor han har været siden 2010. Inden da var han tre år i IBI, senere Sjælsø og et enkelt år hos KPC i 2009. Peter Søgaard har gennem årene opbygget stor erfaring med specielt butiksprojekter og ”kombi-projekter” med butik og boliger.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederMikkelsen Arkitekter
LEA Ejendomspartner A/S
Nordicals
Næstved Erhverv
Næstved Kommune
Arkitektfirmaet C. F. Møller
Elverdam Advokater
MT Højgaard Projektudvikling A/S
FlatCom
Estate Media
Futurum Invest
Datic
Innovater A/S
Exometric
Avantpark
Datic ApS
TrueMarketValue ApS
SalesStyling ApS
BO-VEST
EDC Erhverv Poul Erik Bech A/S
Kuben Management A/S
Maycon A/S
Maycon - Ejendomsudvikling
ParkZone A/S
Sjælsø Management ApS
Semler Ejendomme
Futurum ApS
EDC Poul Erik Bech, Næstved
K3 Ejendomme
Femern A/S
Ringsted Kommune

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Senior Account manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 223
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Account manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Estate Academy: Moms og ejendomsskat

 Tilmeld 

Transformation og renovering

 Tilmeld 

Intelligent parkering i den grønne by

 Tilmeld 

Conference in the Sky 2023

 Tilmeld 

Estate Zoom: Aalborg

 Tilmeld 

Boligdagene 2023

 Tilmeld 
 Se alle konferencer