Konferencer

!Asset management


Arrangementet er allerede afholdt

IndlægsholdereLars Kirstein

Head of Commercial Management, Newsec

Lars Kirstein har siden 1999 arbejdet med salg og udlejning af fast ejendom både som bolig- og erhvervsmægler. Bortset fra en kort afstikker til DSB Ejendomme, har han været ansat hos Newsec (tidligere DATEA) siden 2012 med fokus på udlejning, projektopstarter, porteføljeoptimering og ledelse. Lars Kirstein har siden 2020 stået i spidsen for Newsecs samlede kommercielle forretningsben.

Kamilla Sevel

Chefredaktør og moderator, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Mette Seifert

CIO, Deas Group

Mette Seifert er CIO for Deas Gruppen, der består af Deas A/S og Deas Asset Management A/S. Hun blev i 2013 adm. direktør for M7 Real Estates ejendomsinvesteringer i Danmark og senere ansvarlig for M7’s aktiviteter i hele Norden. Mette Seifert har tidligere siddet seks år med porteføljeansvar hos Aberdeen Asset Management, været strategisk rådgiver hos Emcon, som er specialiseret indenfor bygherre-, investor- og lejerrådgivning, samt Head of Corporate Real Estate Services hos CBRE Denmark.

Luise Christensen

Partner, advokat (L), HD (R), Accura Advokatpartnerselskab

Luise Christensen er en stærkt anbefalet ekspert på markedet for fast ejendom. Hun rådgiver danske og internationale kunder om juridiske og kommercielle forhold vedrørende store komplekse M&A-transaktioner inden for fast ejendom. Hendes ekspertise er efterspurgt inden for projektudvikling, logistik og byggeri, hvor hun rådgiver kunder gennem hele transaktions-, udviklings- og byggeprocessen. Derudover rådgiver Luise Christensen professionelle udlejere om erhvervs- og boliglejeret.

Isabella Maria Frydendal

Advokat, Accura Advokatpartnerselskab

Isabella Maria Frydendal beskæftiger sig med asset management, tvisteløsning ved nævn og domstole samt ejendomstransaktioner. Hun er specialist inden for bolig- og erhvervslejeret. Isabella Maria Frydendal yder blandt andet rådgivning til danske og internationale klienter om overdragelse og udvikling af bolig- og erhvervsudlejningsejendomme og har bred erfaring med forhandling og udarbejdelse af lejekontrakter.

Kristian Baatrup

Landinspektør, partner, CCO, MRICS, Skel.dk

Kristian Baatrup er partner i Skel.dk og er uddannet landinspektør fra Aalborg Universitet. Han blev i 2007 partner i Landinspektørkontoret, og startede i 2020 sit eget selskab under navnet Baatrup; Landinspektøren. Indenfor de seneste år har han tillige udviklet sig som en central medspiller for mange ejendomskunder, når det gælder ejendomsjura, fysisk planlægning, ejendomsoptimering og rådgivning. Kristian Baatrup er ligeledes uddannet mediator og er rådgiver for offentlige myndigheder, ligesom han varetager og gennemfører ekspropriationssager på vegne af myndigheder og gennemfører Syn- og Skønsforretninger for Voldgiftsnævnet. Kristian Baatrup er medlem af Realkredit Danmarks Lokalråd og ekstern lektor ved Aalborg Universitet.

Karina Brinch

Ejendomsdirektør, Head of Asset Management, Thylander Gruppen

Karina Brinch blev i 2022 udnævnt til Ejendomsdirektør hos Thylander Gruppen. Hun var tidligere partner og advokat hos Plesner, hvor hun beskæftigede sig med sager inden for nationale og internationale ejendomstransaktioner, herunder erhvervs- og boligudlejningsejendomme, virksomhedsoverdragelser, udviklingssager, landbrugsret, selskabsret og erhvervslejeret. Karina Brinch har i sin nye rolle hos Thylander blandt andet fokus på at bringe gode kundeoplevelser og bæredygtighed ind i asset management.

Claus Havn Sørensen

Underdirektør, Danske Bank/Realkredit Danmark

Claus Havn Sørensen er underdirektør i Danske Bank/Realkredit Danmark, Storkunder Ejendomme, med ansvaret for de største ejendomsselskaber og -investorer i Danmark og udlandet. Claus Havn Sørensen har været hos Danske Bank koncernen i mere end 25 år, og har tidligere arbejdet med de største danske corporate kunder, den danske stat og i kreditafdelingen. Arbejdet er suppleret med teoretiske uddannelser som HD-R samt CBA, m.fl.

Leif Boje Espesen

Adm. direktør, Norse Property Management

Leif Boje Espesen er adm. direktør og partner i Norse Property Management, end virksomhed han startede i september 2020 sammen med Christian Warburg. Leif Boje Espesen kom fra en stilling som Managing Director for Danmark i Heimstaden, hvor han tidligere var CFO. Han har en MSc med fokus på forretningsadministration og revision.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederBruun & Hjejle
Accura Advokatpartnerselskab
Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab
Newsec
Baunsøe Bolig
M7 Real Estate ApS
HAO Holdings
Thylander Gruppen
Estate Media
Unik System Design A/S
Castellum Danmark A/S
Blue Ocean Properties ApS
Parking Solutions Danmark / Avantpark
AkademikerPension
Ejendomsselskabet Olav De Linde A/S
LEA Ejendomspartner A/S
K/S Køge Bugt
KBH Invest
WTW
KIRKBI A/S
home Lone Bøegh Henriksen A/S, Projekt og udlejning
Landbrug & Fødevarer FMBA
DSB Ejendomme
Ole M Svendsen
Interim IT
Finsk Invest Holding ApS
Handelsbanken
Norse Property Management
Deas Group
Danske Bank/Realkredit Danmark
Skel.dk

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Katarina Zelcev
28 34 01 60
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om Estate Connect App
Teknisk chef
Jacob Bøegh
25 38 10 11
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer

Forventninger til den nye lejelov

 Tilmeld 

Copenhagen Future Summit

 Tilmeld 

Investering i lager- og logistikejendomme mod 2030

 Tilmeld 

Erhvervs- og boligmarkedet i Nordsjælland

 Tilmeld 

Bæredygtighed i ejendomsbranchen

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2022

 Tilmeld 
 Se alle konferencer