Konferencer

!Asset management


Transaktionerne ramte rekordniveau i 2021, men for en ejendomsinvestor handler det ikke udelukkende om at købe og sælge på det rigtige tidspunkt, men også om forvaltningen i perioden mellem køb og salg, så ejendommene kan optimeres og dermed skabe ekstra værdi i den samlede portefølje.

For at optimere afkast og værdi er det afgørende, at man styrer sin portefølje optimalt og høster både lavthængende frugter, men også vurderer om mere omfattende investeringer kan give fornuftige afkast.

På denne konference går vi tæt på den nyeste udvikling inden for asset management og ser på de aktuelle tendenser og udviklingen i det danske marked. Vi ser også på, hvilke muligheder, der er i dagens marked for gennem aktiv forvaltning at tilføre værdi. Herunder, hvordan man arbejder med ejendommene, og hvordan man optimerer porteføljen som helhed samt hvordan man får værdi ud af sekundære ejendomme i forhold til primære?

Målet med konferencen er at skabe overblik over mulighederne indenfor asset management og derigennem give praktiske og konkrete erfaringer og værktøjer til optimal porteføljeforvaltning.

Konferencen henvender sig til asset managers, ejendomsforvaltere, investeringsselskaber, ejendomsselskaber, administrationsselskaber, ejendomschefer, advokater, rådgivere, erhvervsmæglere, investorer m.fl.

Download/Print Program TilmeldingKontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Konferencekoordinator
Amalie von Spreckelsen
22 76 38 49
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om Estate Connect App
Teknisk chef
Jacob Bøegh
25 38 10 11
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer
 Se alle konferencer