Konferencer

!Træbyggeri og det gode materialevalg


Ny dato

IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør og moderator, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Niels Morsing

Centerchef, Byggeri & Anlæg, Teknologisk Institut

Dorthe Keis

Arkitekt MAA og partner, Arkitema Architects

Dorthe Keis er partner i Danmarks største arkitektfirma, Arkitema, med over 500 ansatte og mange 1.000 boliger bag sig de seneste år. Dorthe Keis har været ansvarlig for en lang række af projekterne. Dorthe Keis er uddannet fra Arkitektskolen i 1995, og kom til Arkitema i 1996. Siden 2014 har hun været partner. Arkitema har erfaring med adskillige boligprojekter og masterplaner både i København, Aarhus og internationalt. Dorte Keis arbejder primært med projekter i København og er desuden medlem af bestyrelsen i Byggesocietetet København.

Søren Øllgaard

Design director og partner, Henning Larsen Architects

Søren Øllgaard er arkitekt, design director og partner hos Henning Larsen Architects og specialiseret i konkurrencer, konceptudvikling, storytelling og projektets første faser. Han har arbejdet med en lang række arkitektkonkurrencer i både ind- og udland og har været gennemgående designchef for en række store projekter. Søren Øllgaard er desuden Head of European Market og Membre L`Ordre des Architectes.

Kasper Guldager Jensen

Co-Founder, Home.Earth

Kasper Guldager er medstifter af Home.Earth-projektet, der blev sat i søen i 2021. Han var tidligere medejer i arkitektfirmaet 3XN og stifter af GXN, tegnestuens grønne tænketank. Kasper Guldager er desuden gæsteprofessor på universiteterne i blandt andet München og Calgary og han rådgiver den danske regering og Amsterdam i cirkulær økonomi, ligesom han er medforfatter til "The cradle to cradle manual."

Jeppe Rasmussen

Founder, Woodsense

Jeppe Rasmussen har grundlagt virksomheden Woodsense, der har udviklet en intelligent sensor-løsning til at detektere fugtskader og andre problemer i træbyggerier. Gennem sit arbejde har Jeppe Rasmussen været i kontakt med mange træbyggerier i både Danmark, Norden, Canada & New Zealand, samt opbygget en bred forståelse for træbyggeriets udfordringer fra alle byggeriets aktører. Med tidligere erfaring fra Microsoft, forstår Jeppe Rasmussen, hvordan fremtidens teknologi kan pakkes ind i brugbare løsninger.

Mia Manghezi

Projektudviklingsdirektør, PensionDanmark

Mia Manghezi kom til PensionDanmark som projektudviklingsdirektør i 2017. Hendes ansvarsområde er at være med til at fastholde og videreudvikle PensionDanmarks position som førende indenfor bæredygtigt byggeri og udvikling af større byområder. Inden Mia Manghezi kom til PensionDanmark var hun blandt andet i Alectia, Lejerbo og i Københavns Kommune. Mia Manghezi brænder for bæredygtig byudvikling, udvikling af nye boligformer og det tværgående samarbejde i byggeriet.

Nicole van der Star

Investment developer, Nrep

Nicole van der Star er investment developer hos Nrep. Hun er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og har i over 20 år beskæftiget sig med fast ejendom. Tidligere har hun blandt andet være asset manager og udlejningschef hos Datea, hvor hun var ansat i mere end syv år. Nicole van der Star brænder for at levere bæredygtige, innovative, værdiskabende og fremtidssikrede løsninger, der lever op til morgendagens standarder og samtidig fungerer i praksis.
Download/Print Program TilmeldingPartnere
Deltagende virksomhederNord Rådgivning ApS
LM Byg A/S
Generous
Thylander Gruppen
Balder Danmark A/S
COPI Group
A/S Motortramp
Zublin A/S
Birch GM Silkeborg
Solstra Development
Solstra Capital Partners
Wald & Welle GmbH
Pålsson arkitekter
KANT udvikling aps
WSP Danmark A/S
Thylander
RUM Arkitekter
ArupHvidt
Estate Media
Birch GM Silkeborg ApS
Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Willis Towers Watson
Kameo
Lundgrens Advokatpartnerselskab
Quooker Skandinavien A/S
Plan 1
Ole M Svendsen
Krarup-Ejendomme ApS
Semler Ejendomme A/S
Teknologisk Institut
PensionDanmark
Home.Earth
Arkitema Architects
Nrep
Woodsense
Henning Larsen Architects

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Konferencekoordinator
Amalie von Spreckelsen
22 76 38 49
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om Estate Connect App
Teknisk chef
Jacob Bøegh
25 38 10 11
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer
 Se alle konferencer