Konferencer

!Erhvervs- og boligmarkedet i København


Arrangementet er afholdt

IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Jens Kramer Mikkelsen

Byudviklingsdirektør, Nrep

Jens Kramer Mikkelsen blev i august 2018 ansat som byudviklingsdirektør hos Nrep, hvor han blandt andet er ansvarlig for udviklingen af Tingbjerg. Inden han kom til Nrep var han adm. direktør for By og Havn, der har det overordnede ansvar for at udvikle arealerne i Ørestad og København Havn samt forestå havnedrift i Københavns Havn. Jens Kramer Mikkelsen er en af Danmarks mest erfarne byudviklingsprofiler med en fortid som overborgmester i København gennem 16 år og som direktør for Ørestadsselskabet, inden det blev til By & Havn.

Simon Kjær Hansen

Centerleder, Copenhagen Center for Public Policy

Simon Kjær Hansen tiltrådte 1. september 2021 som centerleder for Copenhagen Center for Public Policy på Københavns Universitet. Inden da havde han i seks år været global direktør i den verdensomspændende sammenslutning af byer C40 Cities. Simon Kjær Hansen har været rådgiver for to københavnske overborgmestre samt embedsmand i Finansministeriet og i den engelske regerings Cabinet Office. Selv har han studeret og levet i storbyer det meste af sit liv og i 2021 udgav han bogen "Et forsvar for storbyen", der med egne ord er "et faktabaseret forsvar for storbyen, som bringer provokerende og nye indsigter til kampen mellem land og by."

Peter Lassen

Director, Partner, Colliers International Danmark

Peter Lassen er Director og partner hos Colliers International Danmark. Han startede hos Colliers i Aarhus i 1993, og startede sin egen virksomhed, Lassen & Møller i 1998. Peter Lassen har arbejdet i ejendomsbranchen i mange år og har været involveret i en bred vifte af opgaver (transaktioner, udlejninger og vurderinger) i hele Danmark.

Louis Becker

Global Design Principal, Henning Larsen Architects

Louis Becker er partner og direktør med ansvar for tegnestuens internationale projekter uden for Skandinavien. Han har siden 1998 været en del af tegnestuens daglige ledelse. Gennem årene har han været drivkraften i både danske og internationale projekter - fra stærke bygningsikoner til komplekse masterplaner. Derudover har han været projektleder på en lang række projekter i Skandinavien, flere lande i Europa, USA, Kina, Saudi-Arabien og Emiraterne. Louis Becker blev i 2008 udnævnt til adjungeret professor ved Arkitektur & Design på Aalborg Universitet, og i 2011 modtog han Eckersberg Medaillen fra Det Kongelige Akademi for de Skønne Kunster som en særlig anerkendelse af sit store arbejde for at sætte dansk arkitektur på verdenskortet.

Kenneth Horst Hansen

Bystrategisk chef, Københavns Kommune

Kenneth Horst Hansen er bystrategisk chef i Københavns Kommune. Han var indtil 2022 planchef og dermed ansvarlig for det center, hvor rammerne bliver fastlagt for udviklingen af København og byens aktiver. Som bystrategisk chef har Kenneth Horst Hansen fået det faglige ansvar for arbejdet med Lynetteholm, Kommuneplanen, enkelte igangværende byudviklingsprojekter og fortsat dialog med byens ejendomsbranche.

Søren Risager-Hansen

Adm. direktør, KLP Ejendomme A/S

Søren Risager-Hansen har siden 2009 været administrerende direktør i KLP Ejendomme, der er datterselskab af norske KLP Eiendom AS, et af Norges større ejendomsselskaber, som igen er 100 procent ejet af KLP Forsikring, et af Norges største pensions- og livsforsikringsselskaber. KLP Ejendommes investeringer på ejendomsmarkedet i Norge, Sverige og Danmark er et led i den langsigtede kapitalforvaltning i selskabet og udgør et større milliardbeløb. Søren Risager-Hansen har tidligere været projektudvikler hos MT Højgaard og senior arkitekt hos PLH Arkitekter.

Nikolaj Pfeiffer

Direktør, Exometric

Nikolaj Pfeiffer er direktør i Exometric og er både konsulent og rådgiver for ejendomsinvestorer, udviklere og kommuner over hele Danmark. Han har arbejdet med ejendomsmarkedet i knap 15 år og med udvikling af boligmarkedet specifikt de seneste 6. Han har desuden bred kommerciel erfaring og har udviklet og solgt flere virksomheder ligesom han har arbejdet med forretningsudvikling inden for IT-industrien, den finansielle sektor samt mediebranchen. Exometric leverer i dag analyser til private udviklere og kommuner over hele Danmark som grundlag for bosætningsstrategier og projektudvikling.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederFlatCom
Datic ApS
Estate Media
Københavns Kommune
Økonomiforvaltningen, Center for Økonomi
KPMG
Unloc AS
CC Projektudvikling
Avantpark
Lars Larsen Group
Kinnarps
3XN
ELF Development A/S
Dyrhauge Consult
Quooker Danmark A/S
STAD Projekt
Quooker Scandinavien A/S
Nordanö Partners A/S
Bach Advokater
Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen
ArupHvidt
LokalBolig Projekt
MT Højgaard A/S
TrueMarketValue
Landinspektørfirmaet LE34 A/S
Finanstilsynet
Realkredit Danmark
Handelsbanken
Skanska A/S
Colliers International Danmark
Copenhagen Center for Public Policy
Exometric
Henning Larsen Architects
KLP Ejendomme A/S
Nrep

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Senior Account manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 223
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Account manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Transformation og renovering

 Tilmeld 

Intelligent parkering i den grønne by

 Tilmeld 

Conference in the Sky 2023

 Tilmeld 

Nordic Lounge 2023

 Tilmeld 

Estate Zoom: Aalborg

 Tilmeld 

Boligdagene 2023

 Tilmeld 
 Se alle konferencer