Konferencer

!Boligdagene 2022


IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør og moderator, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Søren Kristensen

Cheføkonom, Sydbank

Søren Kristensen er Sydbanks cheføkonom i makroafdelingen. Søren følger tendenserne i dansk og international økonomi fra en makroøkonomisk vinkel. Han udstikker bankens holdning til de økonomiske konjunkturer, valutakurserne og renterne i dansk og global økonomi. Han kan derfor kommentere på den økonomiske og politiske udvikling. Herunder blandt andet udviklingen på boligmarkedet, arbejdsmarkedet, privatforbruget og de offentlige finanser. Søren Kristensen har været ansat i Sydbank siden februar 2016 og er uddannet cand. oecon. fra Aarhus Universitet.

Simon Kjær Hansen

Centerleder, Copenhagen Center for Public Policy

Simon Kjær Hansen tiltrådte 1. september 2021 som centerleder for Copenhagen Center for Public Policy på Københavns Universitet. Inden da havde han i seks år været global direktør i den verdensomspændende sammenslutning af byer C40 Cities. Simon Kjær Hansen har været rådgiver for to københavnske overborgmestre samt embedsmand i Finansministeriet og i den engelske regerings Cabinet Office. Selv har han studeret og levet i storbyer det meste af sit liv og i 2021 udgav han bogen "Et forsvar for storbyen", der med egne ord er "et faktabaseret forsvar for storbyen, som bringer provokerende og nye indsigter til kampen mellem land og by."

Rune Veile

Arkitekt og partner, Urban Power

Rune Veile er indehaver og medstifter af arkitektfirmaet Urban Power, og fungerer i det daglige som projektleder på blandt andet visions- og byfortætningsprojekter. Han har en baggrund fra forskellige større tegnestuer i Danmark og Holland, og har siden tegnestuens start i 2013 været en del af partnerteamet på tre arkitekter. Tegnestuen har specialiseret sig inden for bytransformation og arbejder primært med videreudvikling af eksisterende byområder, med et særligt fokus på sammenhængen mellem by, bygning og byrum samt en alternativ tilgang til byudvikling.

Nikolaj Pfeiffer

Direktør, Exometric

Nikolaj Pfeiffer er direktør i Exometric og er både konsulent og rådgiver for ejendomsinvestorer, udviklere og kommuner over hele Danmark. Han har arbejdet med ejendomsmarkedet i knap 15 år og med udvikling af boligmarkedet specifikt de seneste 6. Han har desuden bred kommerciel erfaring og har udviklet og solgt flere virksomheder ligesom han har arbejdet med forretningsudvikling inden for IT-industrien, den finansielle sektor samt mediebranchen. Exometric leverer i dag analyser til private udviklere og kommuner over hele Danmark som grundlag for bosætningsstrategier og projektudvikling.

Palle Adamsen

Adm. direktør, Lejerbo

Palle Adamsen er adm. direktør hos Lejerbo. Han er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet i 1987. Tre år senere kom han til Dansk Almennyttigt Boligselskab (DAB), og efter fem år blev DAB skiftet ud med Lejerbo. Først i en stilling som byggechef, og siden som administrerende direktør fra 2003. I 2008 blev Palle Adamsen valgt til formand for Boligselskabernes Landsforening (BL). Udover formandsposten i BL er Palle Adamsen i bestyrelsen for Bygherreforeningen, medlem af bestyrelsen for SBI og sidder i repræsentantskabet for Realdania og Nykredit.

Hans-Bo Hyldig

Adm. direktør, FB Gruppen A/S

Hans-Bo Hyldig er adm. direktør og medejer af FB Gruppen, der siden grundlæggelsen i 2003 har haft fokus på at udvikle, bygge og sælge boliger. FB Gruppen har blandt andet udviklet Grønttorvet og bydelen Ny Valby med omkring 2.000 lejligheder og byhuse. Bag projektet til mindst fem milliarder kroner står også pensionsselskabet PKA. Hans-Bo Hyldig er desuden næstformand i Byggesocietetet og uddannet cand.merc.aud. fra CBS.

Flemming Engelhardt

Adm. direktør, Topdanmark Ejendom

Flemming Engelhardt har siden sommeren 2018 været adm. direktør i Top Danmark Ejendom. Inden da var han i 14 år direktør for DATEA (Newsec) og har gennem hele sin erhvervskarriere været beskæftiget med ledelse inden for entreprenør- og ejendomsbranchen. Flemming Engelhardt er oprindeligt uddannet bygningsingeniør (IKT), der siden er suppleret med uddannelserne EBA og MBA (CBS).

Bill Price

Director, WSP

Bill Price er Director hos WSP i London og har tidligere arbejdet med The Shard ved London Bridge fra de tidligste stadier af designudvikling til færdiggørelsen i 2015. I øjeblikket leder Bill Price en række såkaldte overbygningsløsninger i London og internationalt. Han udviklede ingeniør- og transportstrategien for Paddington Square og har også været projektdirektør for Chelsea FCs planer om et nyt stadion. Bill Price har ansvaret for WSP UK's strategiske vækstfunktion, som handler om at skabe forbindelse og vidensdeling på tværs af ejendoms- og infrastrukturprocesser i Storbritannien og internationalt.

Mikael Skovrup

Adm. direktør, Axer Eiendom

Mikael Skovrup er adm. direktør i norske Axer Eiendom, som i 2021 foretog sine første investeringer i Danmark - købet af 1.500 lejeboliger i Herning for små to milliarder danske kroner. Mikael Skovrup startede sin karriere som management consultant hos PwC og har siden haft flere fremtrædende roller i den norske ejendomsbranche, senest som CFO hos Scala Eiendom og tidligere som Head of Real Estate hos Akastor. Han er uddannet fra Norges Handelshøyskole samt universiteterne i New South Wales (Australien) og Strathclyde (Skotland).

Anne Sofie Vett Raaschou

Investments, Living, Nrep

Anne Sofie Vett Raaschou er i dag investeringschef hos Nrep. Hun var tidligere investeringsansvarlig i Danmark hos Pears Global, et af Storbritanniens største single family offices, og hun har været amerikansk og global ejendomschef i Mærsk Group samt en del af Sadolin & Albæks Capital Markets team med fokus på strukturerede transaktioner. Anne Sofie Vett Raaschou er uddannet cand.merc. fra CBS og har en master fra Bocconi Universitet i Milano i International Business.

Søren Tang Kristensen

Ejendomschef, Industriens Pension

I januar 2020 tiltrådte Søren Tang Kristensen stillingen som ejendomschef i Industriens Pension. Her står han i spidsen for udbygningen af Industriens Pensions voksende danske ejendomsportefølje, der aktuelt udgør cirka seks milliarder kr. Søren Tang Kristensen har i mere end 15 år arbejdet med ejendomsinvesteringer. Han kom til Nordea Ejendomme i 2005, og var fra 2015 leder for alternative investeringer og ejendomme i Nordea Life & Pension og siden hen i Velliv Pension & Livsforsikringsselskab.
Download/Print Program TilmeldingPartnere
Deltagende virksomhederTetris A/S
nood.
Parking Solutions Danmark / Avantpark
Ikano Bolig
Niam Denmark A/S
Nykredit
ELF Development A/S
Pålsson arkitekter
Egedal Kommune
Nybolig Projektsalg- og Udlejning
Lasse Larsen huse projektafdelingen totalentrepriser
NPV A/S
Mammut Group
Valhal Connect A/S
Bo-Vita
NIAM Denmark A/S
TOGT Ejendomsudvikling A/S
Danica Pension, Ejendomme
SalesStyling ApS
Husen Advokater
Thylander Gruppen A/S
Baatrup; Landinspektøren ApS
Container Living
BO-VEST
BoStad A/S
Estate Media
Roskilde Kommune, Byrådssekretariatet
Københavns Ejjendomme
NPV AS
Cobblestone A/S
Ikano Bolig A/S
Landinspektørkontoret af 1884 A/S
Valhal Estate A/S
TrueMarketValue
CUSHMAN & WAKEFIELD - RED Property Advisers
Sweco Architects A/S
Horten Advokatpartnerselskab
Micasa AS
WSP Danmark A/S
Winsløw Advokatfirma
LokalBolig Projekt
LE34 A/S
Gorrissen Federspiel
LINK arkitektur A/S
Skel.dk Landinspektører ApS
Söderberg & Partners
home Projektsalg Trekantområdet
Exometric
Urban Power
WSP
Lejerbo
Nrep
Sydbank
Axer Eiendom
Topdanmark Ejendom
Industriens Pension
FB Gruppen A/S
Copenhagen Center for Public Policy

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Konferencekoordinator
Amalie von Spreckelsen
22 76 38 49
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For generelle spørgsmål om Estate konference
Projektleder
Trine Risgaard Larsen
25 56 69 76
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer
 Se alle konferencer