Konferencer

!Boligdagene 2022


Arrangementet er allerede afholdt

IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør og moderator, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Ella Etienne-Denoy

CEO, Green Soluce

Ella Etienne-Denoy er CEO for Green Soluce, et konsulentfirma, dedikeret til at fremme bæredygtig, smartere og brugercentreret ejendomsudvikling. Virksomheden, med base i Paris, hjælper private og offentlige organisationer med at designe, implementere og kommunikere bæredygtige initiativer og projekter. Ella Etienne-Denoy har stor erfaring i ledelse og forretningsudvikling inden for rådgivning, med en stærk track record i at lancere banebrydende initiativer og lede multi-stakeholderprojekter inden for fast ejendom. Hun er uddannet fra ESSEC Business School samt Universität Mannheim, er oprindeligt fra Australien, men nu bosat i Frankrig.

Helge J. Pedersen

Cheføkonom, Nordea

Helge J. Pedersen er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet og har mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor. Han har været cheføkonom i Nordea siden 1999 og er en af landets mest citerede økonomer. Helge J. Pedersen har også undervist i mange år i Nationaløkonomi både på Københavns Universitet og CBS, ligesom han har skrevet lærebøger i Nationaløkonomi og en lang række artikler om økonomiske forhold. Helge J. Pedersen holder mange foredrag om økonomi både herhjemme og i udlandet, og er medlem af den amerikanske økonomforening NABE (National Association of Business Economics) og formand for Chief Economists Group under den europæiske bankforening (EBF).

Anne Crone

Indehaver, projektansvarlig og valuar MDE, Danbolig

Anne Crone er uddannet ejendomsmægler og valuar MDE. Hun har mere end 27 års erfaring fra mæglerbranchen. Anne Crone er indehaver af Danbolig København Projektsalg & Udlejning, Danbolig Østerbro & Nordhavn, Danbolig Amager, Danbolig København City & Christianshavn samt Danbolig Kastrup & Tårnby.

Mette Hjære

Projektchef og ejendomsmægler, MDE, Home

Mette Hjære er uddannet ejendomsmægler og har siden 2009 været projektchef hos Home v/Lynggaard & Hansen med ansvar for alle projekter i hele Trekantområdet. Hun beskæftiger sig med projektsalg fra den helt spæde begyndelse, hvor projektet kun er en idé på tegnebrættet, til kunderne flytter ind. Mette Hjære har mere end 20 års erfaring fra mæglerbranchen.

Bahadir Demirhan

Indehaver, ejendomsmægler - MDE, Nybolig Odense

Bahadir Demirhan har mere end 20 års erfaring som ejendomsmægler. Han driver i dag syv Nybolig-ejendomsmæglerbutikker og et administrationscenter i Odense-området under navnet Thomsen, Demirhan og Led. Bahadir Demirhan har tidligere været hos Danbolig og er uddannet Statsautoriseret Ejendomsmægler, MDE.

Peter Sørensen

Borgmester, Horsens Kommune

Peter Sørensen er borgmester i Horsens Kommune, valgt for Socialdemokratiet. Han har tidligere været fagligt aktiv, blandt andet som tillidsrepræsentant og næstformand for hovedsamarbejdsudvalget på Brædstrup Sygehus og som medlem af bestyrelsen i FOA's lokalafdeling i Horsens. Peter Sørensen har siddet i byrådet i Horsens siden 2006. Efter borgmester Jan Trøjborgs pludselige død, blev Peter Sørensen udpeget som ny borgmesterkandidat. Han blev officielt valgt til borgmester den 15. maj 2012 og efter kommunalvalgene i 2013, 2017 og 2021 er Peter Sørensen fortsat som borgmester i Horsens.

Hans-Bo Hyldig

Adm. direktør, FB Gruppen A/S

Hans-Bo Hyldig er adm. direktør og medejer af FB Gruppen, der siden grundlæggelsen i 2003 har haft fokus på at udvikle, bygge og sælge boliger. FB Gruppen har blandt andet udviklet Grønttorvet og bydelen Ny Valby med omkring 2.000 lejligheder og byhuse. Bag projektet til mindst fem milliarder kroner står også pensionsselskabet PKA. Hans-Bo Hyldig er desuden næstformand i Byggesocietetet og uddannet cand.merc.aud. fra CBS.

Bente Lykke Sørensen

Bystrategisk chef, Aarhus Kommune

Bente Lykke Sørensen arbejder som bystrategisk chef i Aarhus Kommune. Med ansvaret for udviklingen af byens nye havnefront og etableringen af bydelen Aarhus Ø, begyndte hun som chef i 2005. Siden har hun været ansvarlig for udviklingen af byens store kommunalt ejede arealer som Godsbanearealerne i hjertet af Aarhus, Lisbjerg nord for Aarhus, det centrale erhvervsområde Sydhavnskvarteret og området med byens gamle Amtssygehus. Bente Lykke Sørensen er uddannet cand. jur. fra Aarhus Universitet i 1987 og er LLM fra University of Exeter i 1990. Hun har desuden arbejdet som advokat inden for byggebranchen.

Palle Adamsen

Adm. direktør, Lejerbo

Palle Adamsen er adm. direktør hos Lejerbo. Han er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet i 1987. Tre år senere kom han til Dansk Almennyttigt Boligselskab (DAB), og efter fem år blev DAB skiftet ud med Lejerbo. Først i en stilling som byggechef, og siden som administrerende direktør fra 2003. I 2008 blev Palle Adamsen valgt til formand for Boligselskabernes Landsforening (BL). Udover formandsposten i BL er Palle Adamsen i bestyrelsen for Bygherreforeningen, medlem af bestyrelsen for SBI og sidder i repræsentantskabet for Realdania og Nykredit.

Flemming Engelhardt

Adm. direktør, Topdanmark Ejendom

Flemming Engelhardt har siden sommeren 2018 været adm. direktør i Top Danmark Ejendom. Inden da var han i 14 år direktør for DATEA (Newsec) og har gennem hele sin erhvervskarriere været beskæftiget med ledelse inden for entreprenør- og ejendomsbranchen. Flemming Engelhardt er oprindeligt uddannet bygningsingeniør (IKT), der siden er suppleret med uddannelserne EBA og MBA (CBS).

Bill Price

Director, Strategic Growth, WSP

Bill Price er Director hos WSP i London og har tidligere arbejdet med The Shard ved London Bridge fra de tidligste stadier af designudvikling til færdiggørelsen i 2015. I øjeblikket leder Bill Price en række såkaldte overbygningsløsninger i London og internationalt. Han udviklede ingeniør- og transportstrategien for Paddington Square og har også været projektdirektør for Chelsea FCs planer om et nyt stadion. Bill Price har ansvaret for WSP UK's strategiske vækstfunktion, som handler om at skabe forbindelse og vidensdeling på tværs af ejendoms- og infrastrukturprocesser i Storbritannien og internationalt.

Kristian Skovgård Larsen

Partner og advokat, DLA Piper

Kristian Skovgård Larsens arbejdsområder er fast ejendom, herunder navnlig udbuds- og entrepriseret. Han har bistået en række forskellige aktører i byggebranchen med udbud, forhandling og gennemførelse af projekter samt projektopfølgning og tvisteløsning. Desuden beskæftiger Kristian Skovgård Larsen sig med almene erhvervsretlige forhold, forsikrings- og erstatningsret samt retssagsbehandling

Camilla Bjørslev Paulsen

Advokat, senior associate, DLA Piper

Camilla Bjørslev Paulsen beskæftiger sig med blandt andet kontraktsret, udbudsret, offentlig ret og projekter. Hun har rådgivet virksomheder og offentlige myndigheder i forbindelse med udarbejdelse, forhandling og indgåelse af komplekse aftaler i forbindelse med strukturering. Camilla Bjørslev Paulsen rådgiver ligeledes private virksomheder og offentlige ordregivere vedrørende udbudsretlige forhold, blandt andet OPP-projekter (Offentlig-Privat Partnerskab) - herunder ledelse af udbudsprocessen samt klagesagsførelse for Klagenævnet for Udbud.

Morten Dybro

Advokat, director, DLA Piper

Morten Dybro rådgiver om alle aspekter inden for fast ejendom og bistår desuden i løsningen af de tvister, der eventuelt måtte opstå i relation hertil. Han yder specialiseret rådgivning inden for særligt bolig- og erhvervslejeret, men har også stor erfaring med rådgivning om projektudvikling samt alle forhold inden for den almene boligsektor. Morten Dybro har blandt andet ført adskillige retssager på vegne af boligforeninger om ophævelse af lejemål som følge af et husstandsmedlems kriminalitet.

Anders Hyldborg

Adm. direktør, Boligportal

Anders Hyldborg er adm. direktør for Boligportal, der er Danmarks største online-markedsplads for lejeboliger. Han har en fortid hos blandt andet eBay og Jysk Fynske Medier, inden han i 2015 tiltrådte hos Boligportal som kommerciel chef og efter små to år blev udnævnt til adm. direktør. I den rolle har Anders Hyldborg de seneste år indgået aftaler om salg af virksomhedens data til nogle af ejendomsbranchens store aktører.

Simon Kjær Hansen

Centerleder, Copenhagen Center for Public Policy

Simon Kjær Hansen tiltrådte 1. september 2021 som centerleder for Copenhagen Center for Public Policy på Københavns Universitet. Inden da havde han i seks år været global direktør i den verdensomspændende sammenslutning af byer C40 Cities. Simon Kjær Hansen har været rådgiver for to københavnske overborgmestre samt embedsmand i Finansministeriet og i den engelske regerings Cabinet Office. Selv har han studeret og levet i storbyer det meste af sit liv og i 2021 udgav han bogen "Et forsvar for storbyen", der med egne ord er "et faktabaseret forsvar for storbyen, som bringer provokerende og nye indsigter til kampen mellem land og by."

Rune Veile

Arkitekt og partner, Urban Power

Rune Veile er indehaver og medstifter af arkitektfirmaet Urban Power, og fungerer i det daglige som projektleder på blandt andet visions- og byfortætningsprojekter. Han har en baggrund fra forskellige større tegnestuer i Danmark og Holland, og har siden tegnestuens start i 2013 været en del af partnerteamet på tre arkitekter. Tegnestuen har specialiseret sig inden for bytransformation og arbejder primært med videreudvikling af eksisterende byområder, med et særligt fokus på sammenhængen mellem by, bygning og byrum samt en alternativ tilgang til byudvikling.

Nikolaj Pfeiffer

Direktør, Exometric

Nikolaj Pfeiffer er direktør i Exometric og er både konsulent og rådgiver for ejendomsinvestorer, udviklere og kommuner over hele Danmark. Han har arbejdet med ejendomsmarkedet i knap 15 år og med udvikling af boligmarkedet specifikt de seneste 6. Han har desuden bred kommerciel erfaring og har udviklet og solgt flere virksomheder ligesom han har arbejdet med forretningsudvikling inden for IT-industrien, den finansielle sektor samt mediebranchen. Exometric leverer i dag analyser til private udviklere og kommuner over hele Danmark som grundlag for bosætningsstrategier og projektudvikling.

Christian Degn

TV-vært,

Christian Degn arbejdede i mange år som journalist, og han blev blandt andet, sammen med kollegaen, Stine Skriver, nomineret til den prestigefyldte Cavlingpris for deres afsløringer i programmet ”Kontant”, hvor de væltede en minister under det, der blev kendt som "Kødskandalen". En dag bød muligheden sig for at stå foran kameraet i et andet format - og her følte Christian Degn sig endnu mere hjemme. Han fandt sit rette element og her har han brændt igennem lige siden, blandt andet i ”Hammerslag”, ”Hvem vil være millionær”, ”Go’ aften Live” og ”Alt det min far ikke har lært mig”.

Anders Bay Holm

Markedschef, arkitekt maa, Sweco Architects

Anders Bay Holm er markedschef i Sweco Architects. Han var tidligere partner i KANT Arkitekter, som i 2020 blev opkøbt af Sweco. Anders Bay Holm har specialiseret sig inden for boligbyggeri og har arbejdet med alt fra familieboliger og liebhaverboliger til ungdomsboliger og plejeboliger. Han er i forbindelse med sit arbejde med bæredygtigt boligbyggeri blevet uddannet DGNB-konsulent i 2012 og blev DGNB-auditor i 2017. Han er medlem af ekspertgrupper inden for bæredygtighed både hos Danske Arkitektvirksomheder og hos DK-Green Building Council.

Hans Jørn Kühn

Afdelingschef, bolig, ATP Ejendomme

Hans Jørn Kühn er afdelingschef for boligejendomme hos ATP Ejendomme. Han er tidligere divisionschef for Byggeri Vest i CG Jensen A/S, hvor han var ansat gennem ni år og Hans Jørn Kühn har mere end 20 års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen.

René Brandt

Adm. direktør, Ikano Bolig

René Brandt kom i 2017 til Ikano Bolig med det mål at starte den Ikea-ejede boligudviklers virksomhed op i Danmark. Han kom til Ikano fra en stilling som Director i Bonava Danmark. René Brandt har tidligere været projektudvikler og projektchef i NCC Construction og NCC Housing foruden en femårig afstikker til det daværende Keops. René Brandt er uddannet ingeniør fra DTU.

Anne Sofie Vett Raaschou

Investments, Living, Nrep

Anne Sofie Vett Raaschou er i dag investeringschef hos Nrep. Hun var tidligere investeringsansvarlig i Danmark hos Pears Global, et af Storbritanniens største single family offices, og hun har været amerikansk og global ejendomschef i Mærsk Group samt en del af Sadolin & Albæks Capital Markets team med fokus på strukturerede transaktioner. Anne Sofie Vett Raaschou er uddannet cand.merc. fra CBS og har en master fra Bocconi Universitet i Milano i International Business.

Nina Grunow-Jensen

Head of Transaction & Tax, P+

Nina Grunow-Jensen er juridisk og skattemæssig rådgiver i P+ pensionskasse (tidligere JØP/DIP). Hos P+ står hun i spidsen for internationale og nationale transaktioner inden for kredit, fast ejendom, PE og infrastruktur samt hertil relaterede skatteforhold. Før hun kom til P+ arbejdede Nina Grunow-Jensen i fire år hos ATP Ejendomme og inden da i 11 år hos advokatfirmaet Bech-Bruun. Hun har en mastergrad fra European Business School (EBS) i ejendomsinvestering og finansiering.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederTaurus
Husen Advokater
Estatetool ApS
Advokatfirmaet Poul Schmith, Kammeradvokaten I/S
Dimension Design ApS
Resights ApS
HHM A/S
Skel.dk Landinspektører P/S
NPV A/S
Bruun & Hjejle
Accura Advokatpartnerselskab
AART architects DK A/S
NT Advokater
ATP Ejendomme
Futurum Invest
Horten
Datic ApS
Estate Media
STAD Projekt
SEAS-NVE Strømmen A/S
Newsec
NREP
SEAS NVE Strømmen A/S
APCOA parking Denmark A/S
Bjarke Ingels Group
Exometric
AI a/s
Cobblestone A/S
home Lone Bøegh Henriksen A/S, Projekt og udlejning
Bach Gruppen København
Parking Solutions Danmark / Avantpark
Ikano Bolig
Niam Denmark A/S
Nykredit
home Lone Bøegh Henriksen
NREP A/S
Datic
Pålsson Arkitekter
Egedal Kommune
Spacemaker - an Autodesk product
Lasse Larsen huse projektafdelingen totalentrepriser
NEXTKEY
Mammut Group
Valhal Estate A/S
Valhal Connect A/S
ELF Development A/S
Poul Schmith/Kammeradvokaten
Bo-Vita
nood.
NIAM Denmark A/S
BO-VEST
Plesner Advokatpartnerselskab
TOGT Ejendomsudvikling A/S
Quooker Danmark A/S
Generous Development ApS
SalesStyling ApS
Nybolig Martin Enemærke
Dimension Design Aps
Container Living
danbolig København Projektsalg & Udlejning
BoStad A/S
Quooker Scandinavien A/S
KBH Invest
Copenhagen Windows
Dansk Industri
AG Development A/S
Roskilde Kommune, Byrådssekretariatet
Københavns Ejendomme
Bonava Danmark A/S
Nordanö
FB Gruppen A/S
NPV AS
Valhal Connect
APCOA PARKING Danmark A/S
Proark
NCC Property Development A/S
Landinspektørkontoret af 1884
TrueMarketValue ApS
Sweco Architects
Landinspektørkontoret af 1884 A/S
Micasa AS
WSP Danmark A/S
Kinnerton Capital
Winsløw Advokatfirma
Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab
LokalBolig Projekt
home Projektsalg København
Mølbak Landinspektører A/S
LE34 A/S
Gorrissen Federspiel
STAD Erhverv
home Projektsalg Trekantområdet
Milton / Futurum
Home
Nrep
WSP
Nordea
Copenhagen Center for Public Policy
Lejerbo
Urban Power
Aarhus Kommune

Nybolig Odense
DLA Piper
Danbolig
Topdanmark Ejendom
Green Soluce
Horsens Kommune
P+
Boligportal

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Katarina Zelcev
28 34 01 60
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om Estate Connect App
Teknisk chef
Jacob Bøegh
25 38 10 11
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer

Forventninger til den nye lejelov

 Tilmeld 

Copenhagen Future Summit

 Tilmeld 

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Erhvervs- og boligmarkedet i Nordsjælland

 Tilmeld 

Bæredygtighed i ejendomsbranchen

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2022

 Tilmeld 
 Se alle konferencer