Konferencer

!Ejendomsdagene 2022


Arrangementet er allerede afholdt

IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Jakob Ellemann-Jensen

Formand, Venstre

Jakob Ellemann-Jensen er formand for partiet Venstre. Han er tidligere miljø- og fødevareminister og har siddet i Folketinget siden 15. september 2011. Jakob Ellemann-Jensen er uddannet Cand.merc.jur fra Handelshøjskolen i København og har tidligere arbejdet for PwC og IBM samt været koncernjurist hos GN Store Nord i en periode på fire år. Inden da var Jakob Ellemann-Jensen kaptajn i den danske bataljon i Bosnien-Hercegovina og i år 2000 blev han officer af reserven.

Las Olsen

Cheføkonom, Danske Bank

Las Olsen har siden 2015 været cheføkonom i Danske Bank. Dermed er det Las Olsen, der sidder med ansvaret for de økonomiske analyser, som Danske Bank hver dag leverer til bankens kunder, medier og øvrige interessenter. Las Olsen er en af de mest flittigt citerede økonomer på den danske økonomiske mediescene på grund af sin brede tilgang til den økonomiske udvikling. Han var privatøkonom i Danske Bank før han blev cheføkonom og har tidligere været senioranalytiker i Nordea, journalist på Berlingske Tidende og senioranalytiker i ratingbureaet Morning Star, før han kom til Danske Bank i 2007.

Nicholas Thurø

Managing Partner HD(F) MDE MRICS, Cushman & Wakefield | RED

Nicholas Thurø er Managing Partner i Cushman & Wakefield | RED, der formidler, udlejer og rådgiver om kommercielle ejendomme, og som er blandt de førende transaktionsmæglere i København og Danmark. Nicholas Thurø bistår danske og internationale klienter med rådgivning i forbindelse med køb, salg og leje af fast ejendom. Foruden rådgivning er han beskæftiget inden for investering og vurdering. Nicholas Thurø har en HD i finansiering og er uddannet fra CBS i 1999.

Ole Faurby

Adm. direktør, NCC Property Development

Ole Faurby har været ansat hos NCC siden 2004 og sidder i dag i stillingen som adm. direktør for forretningsområdet Property Development. NCC Property Development er et forretningsområde i NCC-koncernen, som fokuserer på de nordiske markeder. Ole Faurby har tidligere fungeret som NCC's regionschef for Region Vest i Danmark og han har oparbejdet en meget stor erfaring inden for ejendomsudvikling og arbejdet med udvikling af byer, bydele og kontorer.

Peter Stenholm

Adm. direktør, EjendomDanmark

Peter Stenholm tiltrådte den 1. maj 2022 som adm. direktør i EjendomDanmark, der er ejendomsbranchens erhvervsorganisation. Han kom fra en stilling som vicedirektør og branchedirektør i DI. Tidligere har han arbejdet i Dansk Byggeri, HTS, Dansk Arbejdsgiverforening og Forsvarsministeriet. Peter Stenholm er oprindeligt uddannet advokat.

Bünyamin Simsek

Driftsdirektør, 1927 Estate

Bünyamin Simsek er tidligere rådmand for teknik og miljø i Aarhus Kommune. Han sad i Aarhus Byråd fra 2002 og indtil han i 2022 skiftede til ejendomsudvikleren 1927 Real Estate, hvor han nu er driftsdirektør. Bünyamin Simsek er født i Tyrkiet, men vokset op i Gellerupparken i det vestlige Aarhus. Han er uddannet på Byggeteknisk Højskole. Fra 1994-2003 var han kabinechef i Sterling Airways. I 2007 blev han kontorchef i Aarhus Kommune, en stilling han havde, indtil han blev rådmand.

Solveig Rannje

Head of Real Estate Investment, Velliv Investment

Solveig Rannje blev i oktober 2019 ejendomsdirektør i Velliv, som er Danmarks tredjestørste kommercielle pensionsselskab. Solveig Rannje har tidligere været ejendomsdirektør i Thylander Gruppen, i SEB Pension og direktør for ejendomme i Finansiel Stabilitet. Solveig Rannje er cand.jur. fra Københavns Universitet samt statsaut. ejendomsmægler og bestrider en række tillidshverv, herunder som bestyrelsesmedlem i EjendomDanmark. Siden hun kom til Velliv har hun købt boliger ind for milliarder til selskabets portefølje.

Mia Scheel

Markedsdirektør, Arkitekt MAA, Sweco Architects A/S

Mia Scheel er markedsdirektør hos Sweco Architects, hvor hun har det overordnede ansvar for det private bolig-, transformations- og erhvervssegment i Østdanmark. Sweco Architects har transformeret bygninger og bydele i hele Danmark, heriblandt Postgården, PFA's domicil i Nordhavn, Thomas B. Thriges Gade i Odense, Ceres i Århus og er desuden aktive i omdannelserne af Vollsmose og Brøndby Strand. Mia Scheel var tidligere projektchef hos RUM arkitekter med fokus på udviklingsprojekter og på at opbygge en afdeling i øst. Før det, partner med fokus på erhvervsbyggeri og transformations projekter i Zeso Architects.

Kasper Pilemand

Partner, Head of Projects, Dorte Mandrup

Kasper Pilemand har været en del af den danske tegnestue Dorte Mandrup i over 15 år. Han har specialiseret sig i transformationer, kulturelle og offentlige bygninger og har stået i spidsen for mange af tegnestuens anerkendte og prisvindende projekter, herunder Ilulissat Isfjordscenter, Vadehavscentret, Valencia og Jægersborg Vandtårn. Kasper Pilemand leder desuden den interne vidensdeling om bygbarhed, materialer og bygningsfysik.

Mia Manghezi

Projektudviklingsdirektør, PensionDanmark

Mia Manghezi kom til PensionDanmark som projektudviklingsdirektør i 2017. Hendes ansvarsområde er at være med til at fastholde og videreudvikle PensionDanmarks position som førende indenfor bæredygtigt byggeri og udvikling af større byområder. Inden Mia Manghezi kom til PensionDanmark var hun blandt andet i Alectia, Lejerbo og i Københavns Kommune. Mia Manghezi brænder for bæredygtig byudvikling, udvikling af nye boligformer og det tværgående samarbejde i byggeriet.

Diana Kock Kramer

Projektudviklingschef, AG Gruppen

Diana Kock Kramer har været i ejendomsbranchen siden 2011. Hun er uddannet jurist og AU i finansiel rådgivning. Tidligere var hun advokat hos Horten som rådgiver for blandt andre AG Gruppen og en række pensionskasser. I dag er Diana Kock Kramer projektudviklingschef hos AG Gruppen med ansvar for udviklingen af blandt andet projekt Banehaverne, et nyt bykvarter i Brøndby/Glostrup, samt flere andre projekter i København og Storkøbenhavn. Hun figurerede på Estate Medias Ung i Ejendom Talentlisten i 2020 og 2021.

Michael Fynbo Hansen

Senior Associate - Transactions, Patrizia

Michael Fynbo Hansen er Senior Associate hos Patrizia, hvor han siden september 2021 har haft ansvaret for transaktionerne på det danske marked og desuden assisterer ved virksomhedens nordiske transaktioner. Han var tidligere Investment Manager hos Thylander og inden da arbejdede han som analytiker hos Crescendo A/S. Michael Fynbo Hansen har en Cand.merc. i finansiering fra Aarhus Universitet og en Master i ejendomsinvestering og finansiering fra Henley Business School i Reading, Storbritannien.

Jesper Nygård

Adm. direktør, Realdania

Jesper Nygaard overtog ansvaret for Realdania i 2013. Han har siden gennemført en transformation af den magtfulde forening, som han kendte indefra som bestyrelsesmedlem i mere end 10 år. Jesper Nygaard kom fra den almene sektor, hvor han i 17 år har været adm. direktør for KAB. Han er kandidat i offentlig forvaltning fra RUC og har en lang række tillidsposter i bygge- og ejendomsbranchen herunder bestyrelsesmedlem i DAC (Dansk Arkitektur Center), bestyrelsesmedlem i The C40 Cities Climate Leadership Group, bestyrelsesformand i Realdania By, Realdania Byg og bestyrelsesmedlem i BRF og i Fonden for Socialt Ansvar. Endelig er han medlem af Danske Banks rådgivende repræsentantskab. Jesper Nygaard blev før sin tiltrædelse i Realdania kendt som ophavsmanden bag debatoplægget Det sociale enzym, der handler om vores fælles ansvar for samfundets udvikling herunder bolig- og byudviklingen.

Henrik Mielke

Adm. direktør, MT Højgaard Holding

Henrik Mielke blev i 2022 udnævnt til adm. direktør for MT Højgaard Holding. Inden da havde han været i datterselskabet Enemærke & Petersen siden 1999 og fra 1. januar 2015 været adm. direktør med det overordnede ansvar for produktionen og gennemførelsen af byggeprojekter.

Torben Modvig

CEO, CASA A/S

Torben Modvig har været CEO i Casa siden 2019. Han kom fra en stilling som adm. direktør for Bonava i Danmark og Norge. Torben Modvig har cirka 10 års topledererfaring fra Bonava og har også ledelsesmæssig erfaring fra tidligere stillinger i blandt andet Rambøll og Davidsen Partnere. Han er uddannet civilingeniør fra DTU og har en MBA fra CBS.

Hans-Bo Hyldig

Adm. direktør, FB Gruppen A/S

Hans-Bo Hyldig er adm. direktør og medejer af FB Gruppen, der siden grundlæggelsen i 2003 har haft fokus på at udvikle, bygge og sælge boliger. FB Gruppen har blandt andet udviklet Grønttorvet og bydelen Ny Valby med omkring 2.000 lejligheder og byhuse. Bag projektet til mindst fem milliarder kroner står også pensionsselskabet PKA. Hans-Bo Hyldig er desuden næstformand i Byggesocietetet og uddannet cand.merc.aud. fra CBS.

Flemming Joseph Jensen

Direktør, Balder Danmark & Sjælsø Management

Flemming Joseph Jensen er direktør i Balder Danmark og Sjælsø Management og bestyrelsesformand i seniorboligkonceptet Bovieran. Alle selskaber indgår som hel- eller delejede selskaber i Balder-koncernen. Han har med over 40 års erhvervserfaring, heraf 10 år i den finansielle sektor og nu over 30 år med projektudvikling, byggestyring, investering og finansiering, opbygget en stor indsigt i boligudvikling.

Mette Kynne Frandsen

Adm. direktør, arkitekt maa, MBA, Henning Larsen Architects

Mette Kynne Frandsen har udviklet arkitektvirksomhedens nye rolle som motor i koncept- og idéudviklingen i sammenhæng med finansieringsmodeller. Hun har siden 1998 været en del af ledelsen i Henning Larsen Architects og blev i 2003 udnævnt til adm. direktør. Mette Kynne Frandsen sidder i en række bestyrelser og offentlige tillidsposter i udvalg og råd med fokus på eksport, vækst og de kreative industriers potentiale herunder JP/Politikens bestyrelse, Maj Invest, Wonderful Copenhagen og DAC.

Per W. Hallgren

Adm. direktør, Jeudan

Per W. Hallgren er adm. direktør i Jeudan, hvor han siden 1993 har været med til at bygge virksomheden op til Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Jeudan beskæftiger sig med investering og drift af kontor- bolig- og detailejendomme i det centrale København. Jeudan har p.t. ca. 600 medarbejdere, mere end 1 mio. kvm. fordelt på 207 ejendomme med en værdi på knap DKK 30 mia. og en egenkapital på ca. DKK 8,5 mia.

Christian Fladeland

CIO, Heimstaden

Christian Fladeland forlod i starten af 2019 Colliers til fordel for et job som Chief Investment Officer hos Heimstaden. Han kom til det daværende Sadolin & Albæk 12 år forinden. Trods sin unge alder er Christian Fladeland anerkendt som en af branchens stærkeste profiler. Hos Heimstaden har han ansvaret for investeringsafdelingen med 10 ansatte i Sverige og Norge, og i løbet af 2019 etablerede han en ny investeringsafdeling for hele Heimstaden-koncernen i København. Ambitionen er at bygge Europas stærkeste investeringsteam for køb og udvikling af boligejendomme.

Peter Olsson

Adm. direktør, AP Pension Ejendomme

Peter Olsson er adm. direktør for AP Ejendomme og dermed chef for AP Pensions ejendomsportefølje, der udgør små 10% af selskabets samlede investeringer. AP Ejendomme med tilhørende datterselskaber ejer ved udgangen af 2021 i alt 58 ejendomme og grunde til en samlet værdi på lidt over 5 mia kroner. Derudover købte AP Pension i slutningen af 2021 det danske ejendomsselskab Bostad med 70 ejendomme i porteføljen, som er overtaget i 2022.

Thomas Bertelsen

Direktør og medejer, Birch Ejendomme

Thomas Bertelsen er i dag direktør og medejer af Birch Ejendomme, som han kom til i januar 2020 efter adskillige års erfaring som finansiel rådgiver, senest i Deloittes afdeling, Debt & Capital Advisory. Thomas Bertelsen har været rådgiver i en række komplekse projekter indenfor blandt andet projektfinansiering og infrastrukturelle OPP projekter samt andre relaterede projekter i krydsfeltet mellem den offentlige og private sektor.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederNewsec Advisory
Horten Advokatpartnerselskab
Thylander
home Lone Bøegh Henriksen
Velliv Pension & Livsforsikring
PAULUN Bolig
FlatCom
Tetris A/S
ProfSyn ApS
Siemens AS
Estate Media
C.W. Obel Ejendomme A/S
NREP A/S
Kereby ApS
APCOA PARKING Danmark A/S
Egetbo Ejendomme ApS
VGP Denmark
Boligforeningen AAB
Andel Energi
SalesStyling ApS
A. Enggaard A/S
ALFA Development
Sweco Architects A/S
Norse Property Management
ActivumSG Advisory
Danske Bank
Vosper Boligstyling & Fotografering ApS
Plesner Advokatpartnerselskab
Ejendomsinvest
Donatzky & Partnere
Futurum ApS
Futurum
clementwestfall
Dimension Design
Skel.dk Landinspektører
WTW
Rent Estate
Clever
DEAS Asset Management A/S
Proptech Denmark
Freja Ejendomme
Futurum Invest
Estaid
Datic ApS
Kantaco
Cushman & Wakefield | RED
Refshaleøens Ejendomsselskab
Engel & Voelkers Danmark
Castellum Danmark A/S
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Dorte Mandrup
Advokatfirmaet Poul Schmith, Kammeradvokaten I/S
Exometric
Cobblestone A/S
KPMG
Bach Gruppen København
Avantpark
Sustainable Law
DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab
Ikano Bolig
Elindco
Trørød Entreprise
Parking Solutions Danmark
Viento Erhverv
ATP Ejendomme
Egedal Kommune
Septima P/S
MT Højgaard Projektudvikling
Cowi
NEXTKEY
TrueMarketValue ApS
LIFA A/S
fsb
Lundgrens
Ensure International Insurance Broker
NPV
Mammut Group
Danica Pension
Poul Schmith, Kammeradvokaten
Jyske Bank
Birch GM Silkeborg ApS
nood.
Accura Advokatpartnerselskab
Niam Denmark
AkademikerPension
Resights ApS
TOGT Ejendomsudvikling
Fiberby ApS
BullsEye Communication
Newsec
CEBRA A/S
ArupHvidt ApS
Hird Entreprise
Industriens Pension
CASA A/S
IKEA Denmark
STAD Projekt
Husen Advokater
Over Byen Arkitekter
Udviklingsselskabet By & Havn
Container Living
danbolig København Projektsalg & Udlejning
Ejendomstorvet
Bonava Danmark A/S
Refshaleøens Ejendomsselskab
Nordanö Partners A/S
COWI A/S
Bach Advokater
Dansk Industri
AG Development
ALDI Ejendomme
Mangor & Nagel
Nordicals København A/S
Norconsult Jord Miljø
PensionDanmark
Roskilde Kommune
Københavns Ejendomme
Northern Horizon Capital
Vilhelm Lauritzen
Balder Danmark
Kuben Management A/S
Københavns Kommune
FB Gruppen A/S
Togt Ejendomsudvikling
home Projekt, salg & udlejning
Cubic Group
Winsløw Advokatfirma
LokalBolig Projekt
Maycon A/S
Topdanmark Ejendom
DSB Ejendomme
TN Udvikling A/S
MT Højgaard A/S
EjendomsInvest
Valuaren
M7 Real Estate ApS
Landinspektørkontoret af 1884 A/S
TrueMarketValue
Pind & Partnere Advokatpartnerselskab
Landinspektørfirmaet LE34 A/S
danbolig Erhverv - Hillerød
Micasa AS
Nykredit
Krook & Tjäder
danbolig erhverv - Hillerød
K3 Ejendomme, K3 Finans
Danske Bank / Realkredit Danmark
Niam Denmark A/S
CPHinvest
EY
Kuben Management
WSP Danmark
V.M. Brockhuus Ejendomme A/S
Calum
Copenhagen Windows ApS
Willis Towers Watson
Gorrissen Federspiel
Bruun & Hjejle
Sjælsø Management ApS
LINK arkitektur A/S
Metropol Erhverv
STAD Erhverv
Siemens A/S
Spar Nord Bank A/S
Wilders Plads Ejendomme A/S
Semler Ejendomme A/S
Winsløw Advokatpartnerselskab
Söderberg & Partners
Rendbæk Consulting
Henning Larsen Architects
Velliv Investment
MT Højgaard Holding
EjendomDanmark
Heimstaden
AG Gruppen
Birch Ejendomme
Venstre
Balder Danmark & Sjælsø Management
Realdania
AP Pension Ejendomme
1927 Estate
NCC Property Development
Jeudan
Patrizia

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Senior Account manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 223
[email protected]
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Account manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
[email protected]
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer

Nordisk træbyggeri

 Tilmeld 

HotCop 2022

 Tilmeld 

Estate Outlook 2023

 Tilmeld 

Retail 2023

 Tilmeld 

Estate Academy: Moms og ejendomsskat

 Tilmeld 

Transformation og renovering

 Tilmeld 
 Se alle konferencer