Konferencer

!The Future of Work


Ny dato

IndlægsholdereAntony Slumbers

Foredragsholder, rådgiver og forfatter,

Antony Slumbers er en internationalt anerkendt foredragsholder, rådgiver og forfatter om proptech og space-as-a-service. Han er en serieiværksætter og har grundlagt flere proptech- og softwarevirksomheder og rådgiver nu virksomheder i ejendomsbranchen om deres transformations-, teknologi- og innovationsstrategier. Han skriver en indflydelsesrig blog på antonyslumbers.com og er en produktiv tweeter (@antonyslumbers). I 2020 var Antony Slumbers med til at stifte onlineuddannelsen, Real Innovation Academy.

Jakob Moltsen

Global Head of Global Real Estate & Workplace Management, Ørsted

Jakob Moltsen er Senior Director, Global Head of Real Estate & Workplace Management hos Ørsted. Han er en erfaren Head of Facilities Management og Corporate Real Estate med et imponerende cv inden for internationale virksomheder og et globalt portfolio.

Mik Strøyberg

Founder, CEO, Good Monday

Mik Strøyberg er grundlægger og administrerende direktør i Good Monday. Han ved en hel del om, hvor vanskeligt det er at drive et kontor, efter at have været ansvarlig for mere end 100 virksomheders indtog på nye markeder gennem sin forrige virksomhed, Lemonsqueeze - et selskab i New York, der blev opkøbt af Knotel. Mik Strøyberg har desuden stået bag succesfuld vækst inden for deal-a-day løsninger og digitale medier og har en BSc og en MSc i økonomi og forretningsadministration fra CBS.

Anders Jepsen

CEO og medstifter, Nornorm

Anders Jepsen er CEO og medstifter af Nornorm. Han har mere end 15 års erfaring fra Ikea, hvor han blandt andet stod bag store globale aktiviteter. Anders Jepsen har været ansvarlig for at drive Ikeas ekspansion og vækst på nye markeder samt stået i spidsen for et af deres største forretningsområder inden for møbeltilbehør, med en markedsværdi på 6 mia. Euros.

Mikkel Schlesinger

Arkitekt maa/aia og partner, Cebra architecture

Mikkel Schlesinger er partner i CEBRA architecture og medstifter af Common Sense. Han har stor international erfaring som arkitekt og en særlig interesse for, hvordan arkitektur påvirker sanser, trivsel og ydeevne. Siden 2018 har han ledet udviklingen af IT-platformen Common Sense, der skaber indsigt baseret på videnskabelig forskning og proptech-data og anbefaler arkitektur, space-planning og forbedringer af indeklimaet på skoler og arbejdspladser. Platformens langsigtede mål er at forbedre livet i bygninger, reducere CO2-aftryk, bevise virkningen af smukke, veldesignede rum og bruge data til at guide fremtidige ejendomsinvesteringer i en mere bæredygtig retning.
Download/Print Program TilmeldingPartnere
Deltagende virksomhederDSB
HOLMRIS B8
CBRE
VELUX A/S
Cushman & Wakefield | RED
ATP Ejendomme A/S
TOGT Ejendomsudvikling A/S
Gangsted Advokatfirma
Accura Advokatpartnerselskab
Estate Media
SalesStyling ApS
Datic ApS
Thylander Gruppen A/S
Emcon A/S
ERIK arkitekter
CBRE Advisory PJM

Nornorm
Ørsted
Cebra architecture
Good Monday

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Konferencekoordinator
Amalie von Spreckelsen
22 76 38 49
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om Estate Connect App
Teknisk chef
Jacob Bøegh
25 38 10 11
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer
 Se alle konferencer