Konferencer

!Intelligent parkering i den grønne by


I fremtidens byer kommer vi til at se en helt anden grad af intelligente løsninger. Det gælder både inden for parkeringsløsninger, ellade-koncepter, energieffektivisering i ejendomme og meget mere.

Moderne udnyttelse af arealer til for eksempel parkering kan øge mobilitet, grøn omstilling – og ikke mindst offentlige og private ejendomsbesidderes værdi af deres arealer.

I de kommende år vil der komme stigende krav om og fokus på den grønne omstilling. Det vil stille krav til især den måde, vi inkluderer biler i fremtidens smarte byliv. Helt aktuelt er udbygning af ladeinfrastruktur til elbiler en stor udfordring, der skal løses. Så hvordan kan man designe byer, bygninger og parkeringsfaciliteter, så de passer til fremtidens udfordringer?

Øget online-handel og alt, hvad den bringer med sig i form af levering af pakker og mikrologistik vil skabe et øget fokus på, hvordan man kan minimere energispild i byerne og centralisere og forkorte logistikrejser . En anden udfordring bliver, hvordan man kan afhjælpe tilsanding af ladestationer og skabe flow i bilerne i byen.

Intelligente parkeringsarealer kan være med til at reducere søgetrafik og trængsel, styre belægning af parkeringspladser og give plads og rum i centrum af større byer. Dermed øger man mobiliteten, reducerer CO2-udslippet og bidrager til den grønne omstilling.

På denne konference giver en række førende eksperter deres bud på nutidens og fremtidens løsninger, når der skal tænkes konkret og innovativt ud af bygningsparkeringsbåsen. Vi ser nærmere på, hvad der kan lade sig gøre, men også på hvad der er nødvendigt, og hvor der reelt opnås fordele ved at gøre byen eller området mere ”smart” og ikke mindst, hvordan det kan skabe værdi for såvel byens beboere som bygningsejere. 

Download/Print Program TilmeldingPartnere

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Konferencekoordinator
Amalie von Spreckelsen
22 76 38 49
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om Estate Connect App
Teknisk chef
Jacob Bøegh
25 38 10 11
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer
 Se alle konferencer