Konferencer

!WEBINAR ON DEMAND Ejendomsmarkedet i 2021


IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Rasmus Juul-Nyholm

Co-Founder, Home.Earth

Rasmus Juul Nyholm er stifter af forvaltningsselskabet Cobblestone, der er en af Danmarks største administratorer og administrerer andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme. I juni 2021 offentliggjorde han, at han trådte tilbage som adm. direktør for at hellige sig nye opgaver i blandt andet det nyskabende boligudviklingsselskab home.earth. Rasmus Juul-Nyholm er desuden formand for PropTech Denmark.

Peter Winther

Executive Director, Partner, MRICS, Colliers

Peter Winther er Executive Director og har ansvaret for Colliers’ danske Investment & Capital Markets-teams. Han bistår med strategisk ejendomsrådgivning samt formidler salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, herunder hoteller og butikscentre samt ejendomsporteføljer og -selskaber. Peter Winther har i sine godt 30 år i branchen formidlet transaktioner for mere end 100 milliarder kroner. Han er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og ejendomsmægler og valuar fra Niels Brock. Peter Winther er desuden bestyrelsesmedlem i en lang række større virksomheder inden for ejendomsbranchen.

Kristian Krogh

CEO, Managing Partner, Thylander

Kristian Krogh er CEO og Managing Partner hos Thylander, som siden 1986 har varetaget udvalgte investorers interesser i ejendomsmarkedet. Virksomhedens kernekompetence er at etablere og forvalte ejendomsfonde i partnerskab med institutionelle investorer, fonde og formuende privatpersoner. Kristian Krogh var tidligere direktør for en af Nordens førende forvaltere af primært opportunistiske ejendomsfonde, Niam. Og inden da har han en omfattende erfaring fra forskellige dele af ejendomsbranchen fra tidligere jobs hos blandt andet Aberdeen, Skanska, NCC og Colliers. Kristian Krogh er uddannet HD(F), HD(U) og statsautoriseret ejendomsmægler.
Download/Print ProgramDeltagende virksomhederEstate Media
Colliers
Thylander
Home.Earth

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Conference in the Sky 2024

 Tilmeld 

New Nordic Lounge 2024

 Tilmeld 

Retail 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Trekantområdet

 Tilmeld 

Boligdagene 2024

 Tilmeld 

Kontormarkedet i Danmark

 Tilmeld 
 Se alle konferencer