Konferencer

!WEBINAR ON DEMAND Ejendomsmarkedet i 2021


Ejendomsmarkedet har på nogle områder været hårdt påvirket af corona-krisen i 2020. Hotel- og restaurationsbranchen har været underlagt strenge restriktioner, og de manglende udenlandske turister har trukket hårde veksler på omsætningen, hvilket også har påvirket lejeindtægterne på området. Det samme gælder retailmarkedet, hvor krisen har accelereret den i forvejen stigende tomgang fremkaldt af den øgede nethandel, hvilket har sat sit præg på både storcentre og gågader landet over.

På kontormarkedet har krisen også kunne mærkes, og flere virksomheder har genovervejet behovet for nye, store domiciler i takt med et øget fokus på hjemmearbejde og fleksibilitet i anvendelsen af de eksisterende kvadratmeter. Læg hertil, at udenlandske virksomheder og investorer har været forhindret i at besøge landet for at besigtige mulige lejemål og investeringsejendomme. Alligevel gik det helt forrygende i størstedelen af både det professionelle og private ejendomsmarked. Kan det fortsætte i 2021?

Boligmarkedet har som et af de eneste områder – sammen med markedet for lager- og logistikejendomme – klaret sig godt gennem det forgangne års krise. Priserne har været skyhøje og antallet af handler har sat rekord på ejerboliger, men prisdannelsen på lejemarkedet er under begyndende pres. Udviklingen lader også til at fortsætte ind i det nye år, men den stigende arbejdsløshed og fortsatte økonomiske ustabilitet vil også have indflydelse på udviklingen.

I alt stod ejendomsbranchen til en betydelig nedgang i milliardklassen sammenlignet med 2019, men sådan endte det slet ikke med at blive. Men hvordan ser udviklingen ud, når man kigger ind i 2021? Vi sætter fokus på ejendomsmarkedet i 2021, når vi i selskab med tre eksperter kigger i krystalkuglen og ser på forventningerne til det nye år.

Download/Print ProgramDeltagende virksomhederEstate Media
Home.Earth
Colliers Danmark
Thylander

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Konferencechef
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om Estate Connect App
Teknisk chef
Jacob Bøegh
25 38 10 11
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Erhvervs- og boligmarkedet i Nordsjælland

 Tilmeld 

Bæredygtighed i ejendomsbranchen

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2022

 Tilmeld 

Ny lejelov - de første erfaringer

 Tilmeld 

Erhvervs- og boligmarkedet i Ringsted og Næstved

 Tilmeld 
 Se alle konferencer 
Videre til værktøjslinje