Konferencer

!WEBINAR ON DEMAND Ejendomsmarkedet i 2021


Ejendomsmarkedet har på nogle områder været hårdt påvirket af corona-krisen i 2020. Hotel- og restaurationsbranchen har været underlagt strenge restriktioner, og de manglende udenlandske turister har trukket hårde veksler på omsætningen, hvilket også har påvirket lejeindtægterne på området. Det samme gælder retailmarkedet, hvor krisen har accelereret den i forvejen stigende tomgang fremkaldt af den øgede nethandel, hvilket har sat sit præg på både storcentre og gågader landet over.

På kontormarkedet har krisen også kunne mærkes, og flere virksomheder har genovervejet behovet for nye, store domiciler i takt med et øget fokus på hjemmearbejde og fleksibilitet i anvendelsen af de eksisterende kvadratmeter. Læg hertil, at udenlandske virksomheder og investorer har været forhindret i at besøge landet for at besigtige mulige lejemål og investeringsejendomme. Alligevel gik det helt forrygende i størstedelen af både det professionelle og private ejendomsmarked. Kan det fortsætte i 2021?

Boligmarkedet har som et af de eneste områder – sammen med markedet for lager- og logistikejendomme – klaret sig godt gennem det forgangne års krise. Priserne har været skyhøje og antallet af handler har sat rekord på ejerboliger, men prisdannelsen på lejemarkedet er under begyndende pres. Udviklingen lader også til at fortsætte ind i det nye år, men den stigende arbejdsløshed og fortsatte økonomiske ustabilitet vil også have indflydelse på udviklingen.

I alt stod ejendomsbranchen til en betydelig nedgang i milliardklassen sammenlignet med 2019, men sådan endte det slet ikke med at blive. Men hvordan ser udviklingen ud, når man kigger ind i 2021? Vi sætter fokus på ejendomsmarkedet i 2021, når vi i selskab med tre eksperter kigger i krystalkuglen og ser på forventningerne til det nye år.

Download/Print ProgramDeltagende virksomhederEstate Media
Colliers
Thylander
Home.Earth

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Boligdagene 2024

 Tilmeld 

Kontormarkedet i Danmark

 Tilmeld 

Estate Zoom: Nordsjælland

 Tilmeld 

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Odense

 Tilmeld 
 Se alle konferencer