Konferencer

!WEBINAR ON DEMAND Hotelmarkedet og vejen ud af krisen


IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør og moderator, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Kirsten Munch Andersen

Politisk direktør, HORESTA

Kirsten Munch Andersen har siden 2014 været politisk direktør for HORESTA, brancheorganisation for hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Hun er formand for turismens internationale miljømærke, Green Key, der er af dansk oprindelse og i dag er udbredt til flere end 60 lande med 3.000 certificerede virksomheder. Kirsten har en lang karriere i professionel politik og public affairs bag sig, og har bl.a. i en årrække været souschef i landsorganisationen for et politisk parti. Oprindeligt er Kirsten uddannet Cand.merc.jur. fra Copenhagen Business School.

Christian Kielgast

Partner, Nordic Hotel Consulting

Christian Kielgast er partner hos Nordic Hotel Consulting og har været essentiel i opbygningen af NHC, siden han kom til virksomheden i 2008. Hans hovedområde er rådgivning af investorer i forbindelse med hoteltransaktioner, udviklingsprojekter og kontraktforhandlinger. I sin tid hos NHC har Christian Kielgast rådgivet om transaktioner og projekter inden for hotelbranchen til en samlet værdi af mere end 3 milliarder Euros. Han arbejder fra NHC's kontor i København, men er aktiv i hele Norden. Christian Kielgast er uddannet fra den prestigefulde hotel management skole Ecôle Hôtelière de Lausanne (EHL) i Schweiz.

Susanne Åberg

Adm. direktør, Kurhotel Skodsborg

Susanne Åberg tiltrådte i juli 2018 som ny administrerende direktør for Kurhotel Skodsborg A/S og Skodsborg Sundhedscenter A/S. Hun kom fra en stilling som Resort Manager på Great Northern i Kerteminde. Før dette var Susanne Åberg hoteldirektør på Kokkedal Slot. Hun er uddannet cand. merc. og har mange års erfaring oprindeligt fra konsulentbranchen og efterfølgende hotel- og restaurationsbranchen.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederKurhotel Skodsborg
HORESTA
Nordic Hotel Consulting
Estate Media

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Konferencekoordinator
Amalie von Spreckelsen
22 76 38 49
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om Estate Connect App
Teknisk chef
Jacob Bøegh
25 38 10 11
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer
 Se alle konferencer