Konferencer

!Retail 2021


IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør og moderator, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Tore Stramer

Cheføkonom, politik og analyse, Dansk Erhverv

Tore Stramer er cheføkonom i Dansk Erhverv. Han var inden da cheføkonom i Nykredit Markets og uddannet økonom (cand.polit.). Tore Stramer har arbejdet i den finansielle sektor siden 2007, hvor han dækker dansk og global økonomi. Han er en af de mest brugte økonomiske eksperter i det danske mediebillede. Han kom til Nykredit i 2011 fra Danske Bank, hvor han tidligere har været seniorøkonom.

Jan Dahl

Head of Letting & Corporate Solutions, Nordicals

Jan Dahl er Head of Letting & Corporate Solutions hos Nordicals København og dermed overordnet ansvarlig for udlejningsafdelingen og beskæftiger sig derfor med udlejning af ejendomme og lokaler til erhverv, herunder kontor, lager/produktion og butik. Han har tidligere været hos blandt andet Kuben Management og udlejningschef hos Sadolin & Albæk, inden han i 2017 tiltrådte hos Nordicals. Jan Dahl er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og har en HD i finansiering fra CBS.

Christian Vester

Direktør, ELISA - Easy Live Sales

Christian Vester er direktør i liveshopping virksomheden ELISA (Easy Live Sales) og har i tæt samarbejdet med firmaets grundlæger, Nikolai Aas, forvandlet, hvad der startede som et corona-projekt, til en hurtigt voksende Saas-virksomhed. ELISA hjælper store og små virksomheder med livesalg/liveshopping på sociale medier. Virksomheden har det seneste år oplevet en katapultagtigt succes, hvor de har hjulpet hundredvis af forretninger som lokale dagligvarebutikker, tøjbutikker vinhandlere og store online aktører som Coolshop.

Brian Schou

Indehaver, K3 Ejendomme

Brian Schou ejer udviklingsselskabet K3 Ejendomme, K3 Finans, m.fl., som han startede tilbage i 2005. Han har tidligere været partner i Scandinavian Property Development gennem ni år og ejendomschef hos Lidl. Brian Schou er uddannet Premierløjtnant hos Forsvaret og har en HD i Finansiering fra CBS.

Anders Rønne-Skall

Designdirektør, Jeudan

Andreas Rønne-Skall er uddannet arkitekt og har været ansat i Jeudan siden 2010. Han har ansvaret for designafdelingen, hvis opgave er rådgive Jeudans kunder om indretning og ombygning. Herudover har Anders Rønne-Skall og afdelingen ansvaret for Jeudans fredede ejendomme.

Mette Rødtnes

Head of Design & Communication, partner, Morning Studio

Mette Rødtnes er Head of Design & Communication hos Morning Studio. Inden da var hun hos Riis Group, med ansvaret for større indretningsopgaver inden for kontorindretning, hospitality og retail. Mette Rødtnes har arbejdet med kontor- og butiksindretning og betydningen af arkitektur, indretning og æstetik i organisationer i mange år som konsulent og arkitekt. Hun har desuden gennemført en større undersøgelse af, hvordan medarbejdere danner sig holdninger til virksomheder og organisationer og tillægger dem konkrete værdier og kvaliteter på baggrund af virksomhedernes indretning og æstetik. Mette Rødtnes er uddannet arkitekt og har desuden en mastergrad i ledelse og innovation fra CBS.

Mikkel Freiesleben

General Manager, Wolt Market

Med en længere erhvervserfaring fra henholdsvis Maersk og Aldi Nord i både Danmark og udlandet, har Mikkel Freiesleben et stort kendskab til supply chain samt udvikling, drift og optimering inden for dagligvarebranchen på direktionsniveau. I dag er han General Manager i Danmark for det nyetablerede Wolt Markets og Mikkel Freiesleben har dermed fået opgaven at lancere Wolt Market herhjemme, og i samarbejde med den finske takeaway-leverandør, Wolt, at tilbyde de danske forbrugere dagligvarer leveret til døren på under 30 minutter.

Christian Bro Jansen

Senior Director, Head of Capital Markets, CBRE

Christian Bro Jansen er ansvarlig for Capital Markets teamet i CBRE Danmark, som består af cirka 20 personer. Han rådgiver om køb og salg af erhvervsejendomme, ejendomsallokering- og strategi samt fremskaffelse af egenkapital og/eller gæld. Christian Bro Jansen er uddannet cand.merc fra CBS og har en baggrund inden for corporate finance, M&A og strategiarbejde i henholdsvis Falck og PA Consulting.

Lennart Thøgersen

Analyst, Capital Markets, CBRE

Lennart Thøgersen er analytiker i Capital Markets teamet i CBRE Danmark, hvor han rådgiver om køb og salg af erhvervsejendomme, strategi samt fremskaffelse af egenkapital og/eller gæld. Han har tidligere beskæftiget sig med i Corporate Finance og M&A hos henholdsvis SEB og Tofte & Company. Lennart Thøgersen er uddannet Cand.Oecon i Avanceret Økonomi og Finansiering fra CBS.

Marianne Lyngby Pedersen

Adm. direktør, Indeks Retail

Marianne Lyngby Pedersen har siden 2015 været adm. direktør i Indeks Retail, der råder over 169 detailbutikker, heriblandt Bog & Idé og Legekæden. Hun har tidligere været indkøbschef og konstitueret adm. direktør i Ditas, Danmarks største indkøbsselskab for selvstændige byggecentre og tømmerhandlere, som i 2016 ændrede navn til XL Byg. Marianne Lyngby Pedersen sidder derudover i en lang række bestyrelser, heriblandt Fonden DBK og Den Danske Boghandlerforening. Hun er uddannet Cand.Merc. i afsætning, strategi og statistik fra Handelshøjskolen i Aarhus.
Download/Print Program TilmeldingPartnere
Deltagende virksomhederNordicals
Sweco Architects A/S
CBRE A/S
Estate Media
Morning Studio
Innovater A/S
Blue Ocean Properties ApS
Nordicals København
Parking Solutions Danmark / Avantpark
KFI Erhvervsdrivende Fond
Jyske Bank
Patrizia
AKF Holding A/S
Bach Advokater
GSA Ejendomme A/S
KIRKBI A/S
SG Nordic ApS
Nordanö
Valhal Connect A/S
ArupHvidt
Finsk Invest Holding ApS
Winsløw Advokatpartnerselskab
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Innovater
A/S Rødovre Centrum
Handelsbanken
Valuaren
KPMG P/S
Dansk Erhverv
Wolt Market
K3 Ejendomme
CBRE
Indeks Retail
Jeudan
ELISA - Easy Live Sales

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Konferencekoordinator
Amalie von Spreckelsen
22 76 38 49
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For generelle spørgsmål om Estate konference
Projektleder
Trine Risgaard Larsen
25 56 69 76
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer
 Se alle konferencer