Konferencer

!HotCop 2021


Arrangementet er afholdt

IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Susanne Åberg

Adm. direktør, Kurhotel Skodsborg

Susanne Åberg tiltrådte i juli 2018 som ny administrerende direktør for Kurhotel Skodsborg A/S og Skodsborg Sundhedscenter A/S. Hun kom fra en stilling som Resort Manager på Great Northern i Kerteminde. Før dette var Susanne Åberg hoteldirektør på Kokkedal Slot. Hun er uddannet cand. merc. og har mange års erfaring oprindeligt fra konsulentbranchen og efterfølgende hotel- og restaurationsbranchen.

Kirsten Munch Andersen

Politisk direktør, HORESTA

Kirsten Munch Andersen har siden 2014 været politisk direktør for HORESTA, brancheorganisation for hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Hun er formand for turismens internationale miljømærke, Green Key, der er af dansk oprindelse og i dag er udbredt til flere end 60 lande med 3.000 certificerede virksomheder. Kirsten har en lang karriere i professionel politik og public affairs bag sig, og har bl.a. i en årrække været souschef i landsorganisationen for et politisk parti. Oprindeligt er Kirsten uddannet Cand.merc.jur. fra Copenhagen Business School.

Emil Bodiu-Bentsen

Partner, MRICS, Nordic Hotel Consulting

Emil Bodiu-Bentsen har været i Nordic Hotel Consulting siden 2014 og tiltrådte i januar 2019 som partner med fokus på rådgivning af ejendomsinvestorer og -udviklere. Han har en blandet akademisk baggrund inden for Finansiering og Hospitality, med en kandidatgrad fra Aarhus Universitet (cand.merc. Finance) og en bachelorgrad fra Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) i Schweiz (Bsc. In International Hospitality Management). Emil Bodiu-Bentsen er registreret valuar ved RICS (MRICS).

Lise Egenius

General Manager, 25hours Hotel Copenhagen

Lise Egenius er General Manager i Danmark for den tyske hotelkæde 25hours og har gennem hele sin karriere været i hotel-og rejsebranchen. Her har hun tidligere har været med til både at åbne og drifte flere hoteller i København, for eksempel Hotel Guldsmeden og Brøchner Hotels. Lise Egenius har gennem sin erfaring opnået en stor indsigt i branchen og har blandt andet også været med til at starte en krydstogts-operation for den store internationale operatør, SMS International Shore Operations.

Peter Schelde

Koncernchef, Comwell A/S

Peter har mere en 30 års erfaring fra hotelbranchen i flere ledende poster og siden 2014 har han været CEO/Koncernchef for Comwell Hotels med ansvar for koncernens datterselskaber og juridiske enheder. Peter bestrider flere bestyrelsesposter og er formand for Dansk Erhvervs Hotelnetværk, medlem i bestyrelseskompetence.dk og Destination Trekantområdet. Comwell er danskejet og landsdækkende hotelkæde med 16 hoteller i Danmark, Varbergs Kusthotell i Sverige samt ODEON i Odense og Centralværkstedet i Aarhus. Comwell arbejder målrettet med den grønne omstilling, hvilket har resulteret i prisen for Danmarks mest bæredygtige hotelkæde i 2019, 2020 og 2021.

Jakob Schou Midtgaard

Advokat og partner, Accura

Jakob Schou Midtgaard leder Accuras afdeling for Fast Ejendom. Han er en af de bedste ejendomsadvokater og kendt for at levere fremragende bistand i forbindelse med komplekse transaktioner og forhandlinger. Jakob Schou Midtgaard er med sin strategiske og taktiske sans meget forretningsorienteret og har stor erfaring med at rådgive kunder om opkøb og frasalg af ejendomme og porteføljer. Jakob medvirker aktivt i udviklingen af nye former for samarbejde mellem investorer, udviklere og kapitalforvaltere.

Yuan Fang

Vice President of Development and Corporate Transactions, NH Hotel Group

Yuan Fang har været hos NH Hotel Group i Madrid siden 2014, først som manager for corporate development og asset management og nu som Vice President for development og corporate transactions. Inden hun kom til NH Hotel Group beskæftigede hun sig med finansiel due diligence og analyse hos Deloitte og PwC. Yuan Fang er uddannet ved universitetet i Madrid og har en Master i Auditing og Management Development.

Jonas Langhoff

Medindehaver, Langhoff & Juul

Jonas Langhoff, som stiftede Langhoff & Juul tilbage i 2012 har de seneste 10 år være medskaber af en række velrenommerede restauranter og fødevarerbrands som Ghrelin, Gourmet Restaurant, Postevand, Greenilicious og senest Langhoff & Juul Boutique Hotel & Restaurant. Passionen for mad og vin tager afsæt i de franske aner og en opvækst med en fransk far, der er uddannet kok og en mindre familevingård i Loiredalen.

Peter Haaber

CEO, Zleep Hotels

Peter Haaber er adm. direktør for Zleep Hotels, som i dag har 12 hoteller i Danmark og Sverige, mens 4 yderligere er på vej. Peter Haaber har en lang karriere i hotelbranchen og har arbejdet for både First Hotels og Scandic som General Manager i løbet af karrieren. I 2017 stiftede han Core Hospitality som operatørselskab og de har foreløbig Moxy Hotels i København. 1. april 2021 åbner Moxy i Bergen og senere samme år i Tromsø. Desuden driver selskabet Best Western Airport Copenhagen i Kastrup og Hotel Marina i Vedbæk.

Steffen Kaj Pedersen

Partner, PwC

Steffen Kaj Pedersen er partner i PwC, hvor han har været siden 2002. Han er brancheansvarlig for servicering af hotelbranchen. Steffen har stor erfaring i servicering, ledelse og koordinering af større revisionsopgaver og har ligeledes stor erfaring i rådgivning omkring regnskabsmæssige og skattemæssige forhold. Udover at forfatte og udgive PwC’s årlige hotelanalyse, fokuserer Steffen på løbende udvikling af PwC’s betjeningsmodeller til hotelbranchen. Steffen er uddannet statsautoriseret revisor.

Karim Nielsen

Ejer, Savoy Hotel

Karim Nielsen er direktør på Savoy Hotel, som han overtog, da han i 2019 købte driftselskabet bag hotellet. Tidligere var han gennem næsten 10 år CEO for Brøchner Hotels, der under Karim Nielsens ledelse ekspanderede til en omsætning på mere end 200 millioner kr. på tværs af en række boutiquehoteller i København. Karim Nielsens strategi har altid været at udfordre status quo inden for hoteloplevelser, og på Savoy Hotel har det blandt andet resulteret i, at man under Corona-krisen i 2020 begyndte at leje tomme hotelværelser ud til studerende.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederWTW
MoveOn – FlatCom
Refshaleøens Ejendomsselskab A/S
Langhoff&Juul
Bech-Bruun
Hotel Østerport
CC Projektudvikling
Schmidt Hammer Lassen Architects
KPMG
Kurhotel Skodsborg
NREP A/S
Trørød Entreprise
PwC
Smart Parking
Zleep Hotels A/S
Arthur Hotels
KANT udvikling ApS
Cowi
TrueMarketValue ApS
Ensure International Insurance Broker
GROHE A/S
Plesner
SalesStyling ApS
ETS NORD AS Danmark
Newsec
Accura Advokatpartnerselskab
Quooker Danmark A/S
Estate Media
SalesStyling
Københavns Kommune
Thylander
Norm Architects
Container Living
Thylander Gruppen
Quooker Scandinavien
Kurhotel Skodsborg A/S
Bach Advokater
Wiegand & Co
AI A/S
Arkitekterna Krook & Tjäder
T+ Corporate Finance
Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab
Horten Advokatpartnerselskab
Proark
ARC Nordic A/S
EjendomsInvest Proark
ParkZone
Finsk Invest Holding ApS
TrueMarketValue
Micasa AS
Bech-Bruun Advokatpartnerselskab
Brøchner Hotels
Arkitekterna Krook&Tjäder i Malmö AB
WSP Danmark
Landinspektørfirmaet LE34
Egetæpper A/S
NIRAS
Nykredit
Krarup-Ejendomme ApS
HORESTA
Nordic Hotel Consulting
25hours Hotel Copenhagen
Comwell A/S
Accura
NH Hotel Group
Zleep Hotels
Savoy Hotel
Langhoff & Juul

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Odense

 Tilmeld 

Estate Zoom: København

 Tilmeld 

Finansiering af ejendomme

 Tilmeld 

Business Arena 2024

 Tilmeld 
 Se alle konferencer