Konferencer

!



Udvikling i havnekvarterer


Arrangementet er afholdt

Indlægsholdere



Kamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Anne Skovbro

Adm. direktør, By & Havn

Anne Skovbro har været adm. direktør i By & Havn siden august 2018. By & Havn udvikler by i Nordhavn, Ørestad og Sydhavnen. Anne Skovbro har gedigen planlægningserfaring fra blandt andet en position som direktør i økonomiforvaltningen i Københavns kommune og har dyb indsigt i byudviklingsprojekter. Hun er uddannet civilingeniør i planlægning og har en ph.d. fra Institut for Arkitektur og Design på Aalborg Universitet.

Bente Lykke Sørensen

Bystrategisk chef, Aarhus Kommune

Bente Lykke Sørensen arbejder som bystrategisk chef i Aarhus Kommune. Med ansvaret for udviklingen af byens nye havnefront og etableringen af bydelen Aarhus Ø, begyndte hun som chef i 2005. Siden har hun været ansvarlig for udviklingen af byens store kommunalt ejede arealer som Godsbanearealerne i hjertet af Aarhus, Lisbjerg nord for Aarhus, det centrale erhvervsområde Sydhavnskvarteret og området med byens gamle Amtssygehus. Bente Lykke Sørensen er uddannet cand. jur. fra Aarhus Universitet i 1987 og er LLM fra University of Exeter i 1990. Hun har desuden arbejdet som advokat inden for byggebranchen.

Søren Martinussen

Project Manager, BIG

Søren Martinussen blev i 2010 ansat som arkitekt og byplanlægger hos BIG og har siden sin tiltræden været tilknyttet en lang række forskellige projekter og konkurrencer som projektleder. Han har deltaget i et stort antal af nationale og internationale projekter, hvilket har udrustet ham med en bred professionel erfaring. Søren Martinussen er uddannet fra Aarhus Arkitektskole og afsluttede i 2016 byggeøkonomuddannelsen, som har sin hovedvægt på byggejuridiske forhold, økonomi og ledelse. Han har derfor stor erfaring fra alle byggeriets faser.

Rune Veile

Arkitekt og partner, Urban Power

Rune Veile er indehaver og medstifter af arkitektfirmaet Urban Power, og fungerer i det daglige som projektleder på blandt andet visions- og byfortætningsprojekter. Han har en baggrund fra forskellige større tegnestuer i Danmark og Holland, og har siden tegnestuens start i 2013 været en del af partnerteamet på tre arkitekter. Tegnestuen har specialiseret sig inden for bytransformation og arbejder primært med videreudvikling af eksisterende byområder, med et særligt fokus på sammenhængen mellem by, bygning og byrum samt en alternativ tilgang til byudvikling.

Ib Kaa

Business Development Manager, Skanska A/S

Ib Kaa er forretningsudviklingschef i den danske del af den globale entreprenør- og projektudviklingskoncern Skanska. Skanska udvikler bæredygtige områder, boliger, kontorer og hoteller. Senest har Skanska i Danmark udviklet cirka 1.000 boliger, og flere større hoteller og kontorbyggerier i København. Ib Kaa har været i Skanska i snart 10 år og har i perioden arbejdet med realisering af projekter og de seneste år forretnings- og arealudvikling. Han har i dag ansvaret for at gøre Skanskas del af Kløverkvarteret til en bæredygtig bydel.

Jes Transbøl

Adm. direktør, Refshaleøens Ejendomsselskab

Jes Transbøl blev i slutningen af 2019 udnævnt til administrerende direktør for Refshaleøens Ejendomsselskab. Han står dermed i spidsen for et af Københavns mest spændende byudviklingsområder. Jes Transbøl kom fra en stilling som underdirektør for DSB Ejendomme og direktør for DSB Ejendomsudvikling. Tidligere har han været afdelinschef i Københavns Ejendomme og underdirektør hos Finansiel Stabilitet med ansvar for ejendomme.

Audun Opdal

Arkitekt MAA og seniorpartner, 3XN

Audun Opdal er Senior Partner og designansvarlig hos 3XN. Han udmærker sig igennem en lang række bolig-, og kontorprojekter, som med et nordisk udsyn, spænder på tværs af Atlanten. Audun Opdal er blandt andet involveret i udviklingen af 3XN’s seneste boligprojekter i Toronto; Aquabella og Aqualuna, som fuldfører udviklingen af den sidste del af Bayside Downtown Toronto. Audun Opdal står tilmed i spidsen for en lang række transformationsprojekter, herunder to uelskede højhusbyggerier fra de klassiske 60’er; Euston Tower og 2 Finsbury Avenue i det centrale London, som sætter carbon-neutralitet og cirkularitet i højeste kurs for at nedbringe byggeriets klimaaftryk og klimapåvirkning.
Download/Print Program



Partnere

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Estate Zoom: Trekantområdet

 Tilmeld 

Boligdagene 2024

 Tilmeld 

Kontormarkedet i Danmark

 Tilmeld 

Estate Zoom: Nordsjælland

 Tilmeld 

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 
 Se alle konferencer