Konferencer

!VENTELISTE - Erhvervs- og boligmarkedet i Roskilde


Arrangementet er allerede afholdt

IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør og moderator, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Tomas Breddam

Borgmester, Roskilde Kommune

Tomas Breddam (A) er borgmester i Roskilde Kommune, der i disse år har et stort fokus på erhvervs- og boligudvikling. Han er tidligere formand for plan- og teknikudvalget i Roskilde Kommune og har været byrådsmedlem siden 2013. Inden han blev borgmester har han, udover byrådsarbejdet, været HR-partner i forskellige firmaer og har siden 2015 været ansat ved Aarhus Universitet på Campus Roskilde. Han har er uddannet cand.techn.soc. fra Roskilde Universitet.

Hans Tønder Jensen

Partner, Home Erhverv, Roskilde

Hans Tønder Jensen står i spidsen for Home Erhvervscenter Sjælland sammen med erhvervsmæglerne Mikkel Søby og Henrik Svane. Han er uddannet HD (R) fra CBS og kommer senest fra Home Erhverv København. Inden da har Hans Tønder Jensen været økonomidirektør i en række virksomheder og har herigennem - samt via bestyrelsesarbejde - opnået stor erfaring med køb, salg og udlejning af ejendomme.

Nikolaj Pfeiffer

Direktør, Exometric

Nikolaj Pfeiffer er direktør i Exometric og er både konsulent og rådgiver for ejendomsinvestorer, udviklere og kommuner over hele Danmark. Han har arbejdet med ejendomsmarkedet i knap 15 år og med udvikling af boligmarkedet specifikt de seneste 6. Han har desuden bred kommerciel erfaring og har udviklet og solgt flere virksomheder ligesom han har arbejdet med forretningsudvikling inden for IT-industrien, den finansielle sektor samt mediebranchen. Exometric leverer i dag analyser til private udviklere og kommuner over hele Danmark som grundlag for bosætningsstrategier og projektudvikling.

Martin Holgaard

Direktør, By Kultur og Miljø, Roskilde Kommune

Efter en afstikker som afdelingsleder og direktør hos NIRAS, har Martin Holgaard været hos Roskilde Kommune siden 1999. Her var han plan- og udviklingschef gennem syv år. Da Martin Holgaard i 2010 vendte retur til Roskilde Kommune var det som teknisk direktør og siden 2013 har han været direktør for By Kultur og Miljø. Martin Holgaard er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet.

Bo Jørgensen

Direktør, Boligselskabet Sjælland

Bo Jørgensen er adm. direktør for Boligselskabet Sjælland, der er landets sjettestørste, almene boligselskab. Boligselskabet står bag en række større renoveringer og nybyggeri, særligt i Roskilde-området. Bo Jørgensen har været i Boligselskabet Sjælland i mere end 10 år og har tidligere arbejdet i den finansielle sektor.

Andreas Høegh

Leder af sekretariatet, Musicon

Andreas Høegh er leder af Musicon-sekretariatet, som er Roskilde Kommunes udviklingsenhed i den kreative bydel Musicon. I mere end 10 år har han sat sit præg på udviklingen af området fra betonfabrik til en levende og bæredygtig bydel. I dag er Musicon samlingspunkt for et rigt foreningsliv, stærke kulturelle aktører samt et sprudlende handelsliv med driftige iværksættere. Andreas Høegh er desuden medejer af familiefirmaet Stinelund Gruppen, der bl.a. producerer økologisk vin. Han er uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet.

Hans-Bo Hyldig

Adm. direktør, FB Gruppen A/S

Hans-Bo Hyldig er adm. direktør og medejer af FB Gruppen, der siden grundlæggelsen i 2003 har haft fokus på at udvikle, bygge og sælge boliger. FB Gruppen har blandt andet udviklet Grønttorvet og bydelen Ny Valby med omkring 2.000 lejligheder og byhuse. Bag projektet til mindst fem milliarder kroner står også pensionsselskabet PKA. Hans-Bo Hyldig er desuden næstformand i Byggesocietetet og uddannet cand.merc.aud. fra CBS.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederBellevue Ejendomsinvest
WSP Danmark A/S
TVC ADVOKATER
Estate Media
Byggesocietetet
Sophienberg Gruppen
Constructa rådgivende ingeniører og arkitekter
Nordicals Sjælland P/S
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Roskilde Fællesbageri ApS
Roskilde Kommune
Danske Bank
Nordicals Erhvervsmæglere
Kingo Karlsen A/S
Realkredit Danmark
Container Living
Bonava Danmark
WTW
Norstad A/S
FB Gruppen A/S
Landinspektørfirmaet LE34 A/S
Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab
Quooker Skandinavien A/S
Reviva Capital SA
ELF Development A/S
TrueMarketValue ApS
MT Højgaard A/S
Becker & Nielsen
WSP Danmark
EDC Erhverv Roskilde, Poul Erik Bech
Handelsbanken
Mølbak Landinspektører A/S
Landinspektørfirmaet LE34
Krarup-Ejendomme
Boligselskabet Sjælland
Home Erhverv, Roskilde
Musicon
Exometric

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om Estate Connect App
Teknisk chef
Jacob Bøegh
(+45) 25 38 10 11
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Account manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer

Finansiering af ejendomme

 Tilmeld 

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense

 Tilmeld 

Intelligent parkering i den grønne by

 Tilmeld 

Erhvervs- og boligmarkedet i København

 Tilmeld 

Nordisk træbyggeri

 Tilmeld 

Business Arena Copenhagen 2022

 Tilmeld 
 Se alle konferencer