Konferencer

!Ejendomsdagene 2020


Konferencen er allerede afholdt

IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør og moderator, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Martin Vang Hansen

Adm. direktør, ATP Ejendomme

Den 1. maj 2018 tiltrådte Martin Vang Hansen stillingen som CFO hos ATP Ejendomme. Senere samme år blev han udnævnt til administrerende direktør, og i dag står han i spidsen for en af landets største ejendomsporteføljer, der tæller 336 ejendomme i Danmark og 21 fonds- og ejendomsinvesteringer i udlandet. Før ATP Ejendomme bestred han stillingen som CEO hos Færchfonden, og har i en længere årrække været ansat som CFO & Senior Vice President hos Vækstfonden. Martin Vang Hansen er næstformand i non-profit organisationen Just Human.

Las Olsen

Cheføkonom, Danske Bank

Las Olsen har siden 2015 været cheføkonom i Danske Bank. Dermed er det Las Olsen, der sidder med ansvaret for de økonomiske analyser, som Danske Bank hver dag leverer til bankens kunder, medier og øvrige interessenter. Las Olsen er en af de mest flittigt citerede økonomer på den danske økonomiske mediescene på grund af sin brede tilgang til den økonomiske udvikling. Han var privatøkonom i Danske Bank før han blev cheføkonom og har tidligere været senioranalytiker i Nordea, journalist på Berlingske Tidende og senioranalytiker i ratingbureaet Morning Star, før han kom til Danske Bank i 2007.

Peter Winther

Executive Director, Partner, MRICS, Colliers Danmark

Peter Winther er Executive Director og har ansvaret for Colliers’ danske Investment & Capital Markets-teams. Han bistår med strategisk ejendomsrådgivning samt formidler salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, herunder hoteller og butikscentre samt ejendomsporteføljer og ?selskaber. Peter Winther har i sine godt 30 år i branchen formidlet transaktioner for mere end 100 milliarder kroner. Han er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og ejendomsmægler og valuar fra Niels Brock. Peter Winther er desuden bestyrelsesmedlem i en lang række større virksomheder inden for ejendomsbranchen.

Jesper Damborg

Adm. direktør og partner, Capital Investment A/S

Jesper Damborg har købt og solgt ejendomme i en række højtprofilerede ejendomsselskaber igennem de seneste 15 år. Han har været salgsdirektør i Ejendomsinvest, inden han stiftede selskabet Property Group og blev derefter adm. direktør i Saxo Banks ejendomsinvesteringsarm Saxo Properties. I dag har Jesper Damborg sammen med Claus Klostermannn selskabet Capital Investment A/S, hvor han på vegne af en række udenlandske investorer køber og forvalter ejendomme i Danmark.

Peter Frische

Associate Partner, EY

Peter Frische har siden 2018 været Associate Partner i revisions- og konsulentvirksomheden EY, hvor han er ansvarlig for rådgivning i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. Tidligere stod han i spidsen for Industriens Pensions ejendomsinvesteringer og Peter Frische har beskæftiget sig med investeringsmarkedet for ejendomme siden 1993. Han kom til Industriens Pension fra en stilling som markedsdirektør i Norrporten og har ligeledes været partner i erhvervsmæglerfirmaet Sadolin & Albæk. Peter Frische er uddannet M.Sc. Econ og RICS.

Jacob Kjær

Partner & landechef i Danmark, Nordanö Partners A/S

Jacob Kjær er partner og landechef for Danmark hos Nordanö og dermed ansvarlig for transaktionsrådgivningen på det danske marked. Han har mere end 10 års erfaring inden for corporate finance fra Danske Bank og Nordanö (der indtil 2018 hed Brunswick Real Estate og tidligere Leimdörfer), hvor han har været siden 2014. Jacob Kjær har en kandidat i økonomi fra Københavns Universitet.

Søren Damgaard

Partner, Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab

Søren Damgaard har været partner hos Bruun & Hjejle siden 2006. Han er uddannet jurist fra Aarhus Universitet og har desuden en LL.M. fra University of Nottingham. Søren Damgaard er partner i faggruppen Fast ejendom og Enterprise og repræsenterer danske og internationale klienter i alle typer af sager vedrørende fast ejendom, herunder ejendomstransaktioner, finansiering af fast ejendom, lejeret, bygge- og udviklingsprojekter, OPP-projekter og enterpriseret.

David Hutchings

International Partner, Head of Investment Strategy, EMEA, Cushman & Wakefield, London

David Hutchings er europæisk Head of Investment Strategy hos Cushman & Wakefield i London. Han er manden bag en række af virksomhedens publikationer om internationale kapitalmarkeder og har en bred vifte af erfaringer, der understøtter både udviklings- og investeringsbeslutninger med økonomisk analyse, ejendomsmarkedsanalyse, risiko- og afkastanalyse og strategiudvikling.

Rikke Lykke

Group CEO, Deas

Rikke Lykke er Group CEO i Deas, Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab, der forvalter en ejendomsportefølje på mere end 2.400 erhvervs- og boligejendomme. Hun var tidligere Head of European Asset Management i Patrizia AG hvor hun stod i spidsen for en portefølje under forvaltning til en værdi af cirka 335 milliarder kr. og 170 medarbejdere på 16 lokationer i Europa.

Rasmus Nørgaard

Stifter, Home.Earth

Rasmus Nørgaard er stifter af Home.Earth, et nyt europæisk ejendomsselskab med fokus på byudvikling med tredobbelt bundlinje. Han er medstifter og tidligere CIO gennem 13 år i Nrep, hvor han i dag er bestyrelsesmedlem og medlem af investeringskomitéen. Inden Rasmus Nørgaard kom til Nrep var han hos McKinsey og Nordea.

Karen Mosbech

Co-founder, Home.Earth

Karen Mosbech er medstifter af Home.Earth og er en af de mest erfarne profiler i den danske ejendomsbranche. Hun var administrerende direktør i Freja Ejendomme i 12 år. Inden da var hun direktør for Københavns Ejendomme og gennem 14 år planlægningschef i Slots- og ejendomsstyrelsen. Karen Mosbech er desuden bestyrelsesformand i Boligfonden Kuben og sidder blandt andet i bestyrelsen i arkitektfirmaet Tredje Natur.

Suzanne MacCormick

Global Healthcare Business Growth Director, WSP

Suzanne MacCormick er Global Healthcare Business Growth Director hos det canadiske rådgivende ingeniørfirma WSP, der har mere end 40.000 medarbejdere verden over og i 2019 købte danske Orbicon. Hun er en klinisk planlægger af baggrund og har for nylig rådgivet klienter om, hvordan man tilpasser bymiljøer, alt fra indkøbscentre til internationale lufthavne, for at imødegå udfordringerne ved pandemier. Suzanne MacCormick har dedikeret sin karriere til, hvordan vi kan opnå større sundhed og velvære på både makro- og mikroniveau på tværs af alle samfund og vidt forskellige forudsætninger. Hun er især interesseret i det underbevidstes indflydelse på den overordnede mentale og fysiske sundhed og hvordan vores byggede miljø påvirker dette.

Peter Ankerstjerne

Global Facility Management & Employee Services Lead, JLL

Peter Ankerstjerne er globalt ansvarlig for Jones Lang Lasalle’s (JLL) Facility Management (FM) and Experience Services. Han var igennem 24 år en del af ISS koncernen, hvor han senest var global marketingdirektør, før han i 2019 kom til WeWork og så i 2020 tiltrådte sin nuværende stilling hos JLL. Peter Ankerstjerne har stor erfaring med udvikling af FM-løsninger og har især fulgt udviklingen af fremtidens kontor på internationalt plan. Han har skrevet adskillige artikler, whitepapers og bøger om dette emne i løbet af de seneste år. Han har gennem de senere år været aktiv i "International Facility Management Association (IFMA)”, hvor han i år indtrådte som formand for bestyrelsen.

Gyrithe Saltorp

Adm. direktør, Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S

Gyrithe Saltorp er direktør hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Hun har stor erfaring inden for den danske bygge- og ejendomsbranche, idet hun er tidligere direktør for Bygningsstyrelsen og ligeledes har været direktør i Københavns Ejendomme, CEO i PG Property Management A/S og Erhvervsdirektør i Dan-Ejendomme as (nu DEAS).

Morten Hansen

CEO, MT Højgaard A/S

Morten Hansen er CEO i MT Højgaard Holding og har en lang karriere i byggebranchen bag sig. Udover at være øverste chef for en af landets største aktører i bygge- og anlægsbranchen, så ejer han i dag også projektudviklingsselskaberne Omnia Invest, Tirsbæk Bakker og Juulsbjerg Ejendomme.

Mads Søndergaard

Koncerndirektør, Niras A/S

Mads Søndergaard er koncerndirektør hos ingeniørfirmaet Niras, der har 2.500 ingeniører ansat globalt. Han har mere end 30 års erfaring inden for byggeri- og ejendomsbranchen fra sit arbejde i Danmark og England. Mads Søndergaard har gennem hele karrieren haft stor fokus på og bidraget til, at forbedre samarbejdsmodellerne i branchen. Det er sket over projekterne og gennem bestyrelsesarbejde i eksempelvis Dansk Industri, Foreningen af Rådgivende Ingeniører og Akademiet for Tekniske Videnskaber.

Lars Ohnemus

Bestyrelsesformand, Northern Horizon Capital A/S

Lars Ohnemus er bestyrelsesformand i Northern Horizon, der forvalter 3 ejendomsfonde og 2 øvrige porteføljer for institutionelle kunder. Han stiftede selskabet i 2001, og Northern Horizon har siden investeret i Norden og i Baltikum. De seneste år har Northern Horizon specialiseret sig i fonde, der investerer i blandt andet plejehjem og understøtter de nordiske landes udfordringer med en aldrende befolkning med stadig større krav til bolig- og plejefaciliteter. Siden 2007 har Northern Horizon investeret i mere end 100 plejehjem.

Erik Andresen

Adm. direktør & partner MDE MRICS, Nordicals

Erik Andresen er adm. direktør og partner hos Nordicals. Han er uddannet erhvervsmægler, MDE, og certificeret MRICS. Erik Andresen har en bred viden inden for investeringsverdenen og har gennem hele sit arbejdsliv rådgivet investorer og erhvervsliv om de optimale rammer for afkast og virksomhed. Inden Erik Andresen kom til Nordicals (Nybolig Erhverv) i januar 2002 var han erhvervschef hos Nordea, hvor han var ansat i næsten 20 år.

Benedikte Kiær

Borgmester, Helsingør Kommune

Benedikte Kiær (K) har læst Statskundskab ved Københavns Universitet og fik et studenterjob på Christiansborg december 1997, hvor hun arbejdede i den konservative pressetjeneste. Hun har også arbejdet med kommunikation i flere virksomheder, inden hun blev medlem af Folketinget og var socialminister 2010-2011. Desuden har hun i perioden på Christiansborg været politisk ordfører for Konservative og næstformand i Region Hovedstaden. Hun blev valgt til byrådet i Helsingør Kommune i 2009 og ved kommunalvalget november 2013 blev Benedikte Kiær borgmester i Helsingør.

Tomas Breddam

Borgmester, Roskilde Kommune

Tomas Breddam (A) er borgmester i Roskilde Kommune, der i disse år har et stort fokus på erhvervs- og boligudvikling. Han er tidligere formand for plan- og teknikudvalget i Roskilde Kommune og har været byrådsmedlem siden 2013. Inden han blev borgmester har han, udover byrådsarbejdet, været HR-partner i forskellige firmaer og har siden 2015 været ansat ved Aarhus Universitet på Campus Roskilde. Han har er uddannet cand.techn.soc. fra Roskilde Universitet.

Michael Nielsen

Direktør, Danica Ejendomme

Michael Nielsen blev i 2020 direktør i Danica Ejendomme. Han har stor erfaring inden for ejendomsbranchen. Inden da var han CFO hos Danske Shoppingcentre og han har tidligere været direktør for ATP Ejendomme. Michael Nielsen kom til ATP Ejendomme som investeringschef i 2002 fra Danbyg Gruppen, hvor han i syv år var adm. direktør.

Lars Thylander

Bestyrelsesformand, Thylander Gruppen A/S

Lars Thylander har siden 1986 været ejer og bestyrelsesformand i Thylander Gruppen, der i øjeblikket forvalter ni ejendomsfonde og ejendomskonsortier med en portefølje på cirka fem milliarder kroner og 300.000 kvm. Senest har Thylander Gruppen blandt andet købt markante ejendomme som Forum på Frederiksberg og Danske Banks hovedsæde i Laksegade i det indre København.

Søren Tang Kristensen

Ejendomschef, Industriens Pension

I januar 2020 tiltrådte Søren Tang Kristensen stillingen som ejendomschef i Industriens Pension. Her står han i spidsen for udbygningen af Industriens Pensions voksende danske ejendomsportefølje, der aktuelt udgør cirka seks milliarder kr. Søren Tang Kristensen har i mere end 15 år arbejdet med ejendomsinvesteringer. Han kom til Nordea Ejendomme i 2005, og var fra 2015 leder for alternative investeringer og ejendomme i Nordea Life & Pension og siden hen i Velliv Pension & Livsforsikringsselskab.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederViento Erhverv
COWI A/S
Mazanti-Andersen Advokatpartnerselskab
Mammut Group
Poul Schmith/Kammeradvokaten
SIGNAL
Real Management ApS
TOGT Ejendomsudvikling A/S
Danske Bank A/S
Boform A/S
Lolland Kommune
STAD.
Sweco Danmark A/S
DaneMare Strandby
Jyske Bank
RUM Arkitekter
McDonalds Danmark
NT Advokatpartnerselskab
Business Lolland-Falster
ArupHvidt
Generous Development ApS
Estatetool A/S
BvB, Byggeskadefonden vedrørende Bygningsfornyelse
Horten Advokatpartnerselskab
Estate Media
Sifora ApS
Accura Advokatpartnerselskab
C.W. Obel Ejendomme A/S
Frida Forsikring Agentur A/S
Nedrivningsaktieselskabet J. Jensen
Bech-Bruun Advokatpartnerselskab
Aldi DK
Cobblestone Asset Management
Danica Pension, Ejendomme
Camelot Property Management ApS
SalesStyling ApS
Industriens Pension
Nybolig Martin Enemærke
Cushman & Wakefield | RED
Cubic Group ApS
CASA A/S
AFRY
Söderberg & Partners
Jyske Bank A/S
Datic ApS
STAD Projekt
Henning Larsen A/S
Husen Advokater
Thylander Gruppen A/S
Kingo Karlsen A/S
NREP A/S
Weboost ApS
Baatrup; Landinspektøren ApS
Coop Danmark A/S
Landinspektørkontoret A/S
Container Living
danbolig København Projektsalg & Udlejning
DSB Ejendomsudvikling A/S
Bonava Danmark A/S
BoStad A/S
Quooker Scandinavien A/S
Fiberby ApS
Heimstaden Danmark A/S
Refshaleøens Ejendomsselskab A/S
Niras A/S
Schmidt Hammer Lassen Architects
Exometric
Castellum Danmark A/S
Bach Advokater
Proptech Denmark
AG Development A/S
ALDI Ejendomme
Høje Taastrup C P/S
Willis Towers Watson
DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab
CPH Erhverv
Ring3 Erhverv ApS
Norstad A/S
CASA ApS
NJORD Law Firm
HK BYG Entreprise A/S
Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S
Trørød Entreprise A/S
Lundgrens Advokatpartnerselskab
Økonomiforvaltningen, Center for Økonomi
Nordanö
Hines Nordics ApS
ERIK arkitekter A/S
Københavns Kommune
M. Goldschmidt Ejendomme A/S
CLIMATES
APCOA PARKING Danmark A/S
Advokat Carsten Viggo Bæk
ALDI ejendomme
Winsløw Advokatfirma
Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab
Quooker Skandinavien A/S
LokalBolig Projekt
Ikano Bolig
Lendager Group
Cobblestone A/S
Skanska A/S
CapMan Real Estate
Mangor & Nagel Arkitektfirma
Lina Murel Jardorf
Kromann Reumert
Valuaren
M7 Real Estate ApS
Rungsted Ejendomme A/S
Valhal Estate A/S
TrueMarketValue
Pind & Partnere Advokatpartnerselskab
Sweco Architects A/S
Gaihede a/s
Landinspektørkontoret af 1884
Skel.dk Landinspektører ApS
NærHeden P/S
Micasa AS
Arkitekterna Krook&Tjäder i Malmö AB
Arkitema Architects
Niam Denmark A/S
Danske Bank / Realkredit Danmark
Max Gruppen
EY
Egedal Kommune
Kuben Management A/S
WSP Danmark A/S
CALUM A/S
M. Goldschmidt Holding A/S
Copenhagen Windows ApS
home Projektsalg København
LE34 A/S
REKA Group A/S
home Lone Bøegh Henriksen
CBRE A/S
STAD Erhverv
Karberghus A/S
Spar Nord Bank A/S
Semler Ejendomme A/S
KPMG P/S
Coop Ejendomme Invest a/s
Milton / Futurum
Cubrix Property Advisers A/S
WSP
Danske Bank
MT Højgaard A/S
Deas
Northern Horizon Capital A/S
Helsingør Kommune
JLL
Colliers Danmark
Home.Earth
ATP Ejendomme
Cushman & Wakefield, London
Roskilde Kommune
Nordanö Partners A/S
Nordicals
Capital Investment A/S
Danica Ejendomme

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Konferencekoordinator
Amalie von Spreckelsen
22 76 38 49
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om Estate Connect App
Teknisk chef
Jacob Bøegh
25 38 10 11
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer
 Se alle konferencer