Konferencer

!Ejendomsdagene 2019


Arrangementet er allerede afholdt

IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør og moderator, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Ole Schrøder

Founding partner, Arkitekt MAA, Tredje Natur

Ole Schrøder er arkitekt og medstifter af den danske tegnestue Tredje Natur, som til dagligt arbejder med bæredygtighed indenfor arkitektur, landskab, byudvikling og klimasikring. Ole Schrøder kalder deres projekter for menneskelige svar på menneskeskabte problemer, hvor man anviser, hvorledes verdensmålene i praksis kan implementeres i byggeriet. Han har erfaring fra både arkitektfirmaet BIG og Plot, inden han i 2011 stiftede Tredje Natur. Ole Schrøder blev i juni indstillet som ny formand for Byggesocietetet af en enig landsbestyrelse. Valget af ny formand finder sted 5. september.

Las Olsen

Cheføkonom, Danske Bank

Las Olsen har siden 2015 været cheføkonom i Danske Bank. Dermed er det Las Olsen, der sidder med ansvaret for de økonomiske analyser, som Danske Bank hver dag leverer til bankens kunder, medier og øvrige interessenter. Las Olsen er en af de mest flittigt citerede økonomer på den danske økonomiske mediescene på grund af sin brede tilgang til den økonomiske udvikling. Han var privatøkonom i Danske Bank før han blev cheføkonom og har tidligere været senioranalytiker i Nordea, journalist på Berlingske Tidende og senioranalytiker i ratingbureaet Morning Star, før han kom til Danske Bank i 2007.

Bent S. Jensen

Direktør, Nordicals Odense

Bent S. Jensen er bredt funderet indenfor ejendomsbranchen. Han er oprindelig bankuddannet fra Bikuben i 1978 og er siden uddannet merkonom og HD-F. Bent S. Jensen har arbejdet som erhvervsrådgiver, erhvervschef, kreditchef og ejendomschef i diverse banker og været områdedirektør i Datea for Jylland Syd og Fyn, inden han i 1999 kom til Nybolig Erhverv Odense, der i dag er en af de mest fremtrædende erhvervsmæglere i Odense, under navnet Nordicals, og omsætter en meget stor del af de professionelle ejendomme og udviklingsprojekter i området. Bent S. Jensen blev medejer i 2000 og eneejer i 2001.

Carsten Gørtz Petersen

Partner, MRICS, Colliers International Danmark A/S

Carsten Gørtz Petersen er partner i Colliers International Danmark, som i 2018 købte Sadolin & Albæk, hvor Carsten havde samme funktion. Ud over den daglige ledelse af Colliers’ Aarhus-afdeling, er Carstens Gørtz Petersens primære arbejdsopgaver formidling og vurdering af erhvervs-, bolig- og investeringsejendomme samt ejendomsporteføljer og rådgivning af offentlige og private kunder. Carsten Gørtz Petersen kommer også oprindeligt fra Aarhus og er uddannet inden for den finansielle sektor.

Mikael Glud

Executive Director, CBRE A/S

Mikael Glud er Executive Director i CBRE Danmark og ansvarlig for Capital Markets-afdelingen for køb og salg af ejendomme. Herudover har Mikael en koordinerende rolle inden for Capital Markets i de nordiske lande. Mikael Glud har arbejdet inden for fast ejendom i mere end tre årtier, først i Cederholm & Voss A/S, et børsnoteret ejendomsselskab med ejendomme i England, Holland, Tyskland, Frankrig og Danmark og i 1998 startede Mikael i samarbejde med Henrik Cederholm, det ejendomsmæglerselskab, der i dag udgør CBRE Danmark.

Tonny Nielsen

Co-founder, Partner & CEO, Fokus Asset Management A/S

Som stiftende partner etablerede Tonny Nielsen i 2016 Fokus Asset Management, der i dag forvalter ejendomme for cirka 16 milliarder kr. Tonny Nielsen har erfaring fra en række poster i den danske ejendomsbranche. Senest kom han fra Aberdeen Asset Management, hvor han sad med det globale ansvar for Asset Management, Transactions og Treasury. Her var han i 14 år og byggede den danske del af Aberdeen op fra bunden. Tonny Nielsens brede baggrund i dansk ejendom kommer blandt andet fra positioner som ejendomsinvesteringschef i Magistrenes Pensionskasse og projektchef i MT Højgaard.

Ilija Batljan

VD og grundlægger, SBB

Ilija Batljan er direktør for SBB (Samhälls Byggnads Bolaget i Norden AB), som han stiftede i 2016. Selskabet har en ejendomsportefølje på et tocifret milliardbeløb i de nordiske lande og gik i 2019 også ind på det danske marked. Det helt unikke ved selskabets investeringsstrategi er, at det kun investerer i ejendomme udlejet til offentlige aktører. Ilija Batljan er uddannet på Stockholms Universitet, hvor han har en Ph.D. i demografi og planlægning af ældrepleje samt en Kandidat i økonomi. Tidligere har han været vicedirektør og chef for forretningsudvikling hos Rikshem AB og han har også en længere politisk karriere bag sig, blandt andet som medlem af departementsrådet for Göran Perssons socialdemokratiske regering i perioden 2001 til 2004.

Anne Sofie Vett Raaschou

Investments, Living, Nrep

Anne Sofie Vett Raaschou er i dag investeringschef hos Nrep. Hun var tidligere investeringsansvarlig i Danmark hos Pears Global, et af Storbritanniens største single family offices, og hun har været amerikansk og global ejendomschef i Mærsk Group samt en del af Sadolin & Albæks Capital Markets team med fokus på strukturerede transaktioner. Anne Sofie Vett Raaschou er uddannet cand.merc. fra CBS og har en master fra Bocconi Universitet i Milano i International Business.

Richard Divall

Head of Cross Border Capital Markets | EMEA, Colliers International United Kingdom

Richard Divall har mere end 17 års erfaring med investering i fast ejendom og i den periode har han været involveret i transaktioner i UK for, hvad der svarer til over 16 milliarder danske kr. Som chef for Cross Border Capital Markets, EMEA, i Colliers arbejder han med internationale kunder, der er interesserede i at investere i regionen, men han hjælper også investorer med base i EMEA med at udvide deres porteføljer til andre regioner over hele verden. Richard Duvall arbejder med et bredt spektrum af kunder, herunder kapitalfonde, globale institutioner og globale private equity-investorer.

Kadir Ünver

Director, SIGNAL Benchmark

Kadir Ünver er oprindeligt uddannet civilingeniør og har tidligere arbejdet hos blandt andet Danske Bank som Head of Workplace og i Maersk som Business Development Manager. Han kom til Signal Benchmark fra en stilling som Business Development Executive i ISS Danmark. I september 2018 blev han en del af rådgivningsvirksomheden Signal, som ISS opkøbte i 2017. Kadir har som Director ansvaret for at videreudvikle Signal Benchmark, der i dag udgør den største samling af nøgletal og data om sammenhængen mellem rum og adfærd i Danmark.

Daria Krivonos

CEO, Instituttet for Fremtidsforskning

Daria "Dasha" Krivonos er CEO på Instituttet for Fremtidsforskning. Hendes mission er at arbejde for, at langtidstænkning og kortsigtet planlægning uundværligt komplementerer hinanden i organisationer, institutioner og virksomheder. Dasha har en stor og bred viden om megatrends og samfundsmæssige udviklingstræk, hvilket koblet med hendes hands-on organisationserfaring fra blandt andet Mærsk – hvor hun tidligere var Head of Enterprise Risk Management – gør hende i stand til at oversætte forskningen direkte til en virksomheds eller organisations virkelighed.

Jens Worning

Director og Partner, Policy Group

Jens Worning er direktør og partner i Policy Group, der rådgiver danske virksomheder og offentlige organisationer i Public Affairs - i spændingsfeltet mellem det politiske system, den offentlige opinion og deres konkrete kommercielle mål. Jens er tidligere dansk generalkonsul i Sankt Petersborg og fungerer i dag også som politisk ekspert på de store danske TV-stationer med fokus på Rusland, Ukraine og EU og er endvidere udenrigsskribent hos Kristeligt Dagblad.

Line Baun Danielsen

Kommunikationskonsulent, LBD Kommunikation

Line Baun Danielsen har været TV-vært på både TV2, DR og Nordisk Film. Hun var oprindelig på landsholdet i ishockey, da hun fra det udgangspunkt sprang til at kommentere sporten og blev studievært. Siden har hun været TV-vært på et væld af programmer fra Sporløs til Go'morgen Danmark og dækket Kronprins Frederiks bryllup såvel som været årets kvindelige TV-vært i flere omgange. I dag er hun journalist, blogger og selvstændig kommunikationskonsulent. Sport fylder stadig en stor del af hendes hverdag, og tre gange om året holder hun træningscamps i Spanien. Mottoet er, at "Hjernen arbejder bedst, når kroppen er med og bliver passet godt på."

Kim Herforth Nielsen

Arkitekt MAA/RIBA, Grundlægger, Partner, Kreativ Direktør, 3XN

Kim Herforth Nielsen er partner og grundlægger af 3XN og har siden starten i 1986 været den kreative drivkraft i virksomheden. Han er den overordnede ansvarlige for den arkitektoniske kvalitet fra ide til færdigt resultat. Kim har været involveret i alle tegnestuens større projekter, heriblandt Quay Quarter Tower i Sydney, Copenhagen Arena, Den Blå Planet, Museum of Liverpool, Kulturhuset ‘Plassen’ i Molde, musikhuset Muziekgebouw i Amsterdam og FN Byen på Marmormolen i København og mange flere. Kim Herforth Nielsen udpeges ofte som dommer i internationale arkitektkonkurrencer og er en flittig forelæser på arkitektskoler og universiteter verden over. Han er hædret med Ridderkorset, C.F. Hansen Medaillen og Eckersberg Medaillen. I 2013 fik Kim tildelt formandskabet for Statens Kunstfonds arkitekturudvalg.

Rasmus Juul-Nyholm

Co-Founder, Home.Earth

Rasmus Juul Nyholm er stifter af forvaltningsselskabet Cobblestone, der er en af Danmarks største administratorer og administrerer andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme. I juni offentliggjorde han, at han trådte tilbage som adm. direktør for at hellige sig nye opgaver i blandt andet det nyskabende boligudviklingsselskab home.earth. Rasmus Juul-Nyholm er desuden formand for PropTech Denmark.

Junaid Ahmad

Iværksætter,

Junaid Ahmad stiftede i 2016 Brickshare - et start-up med fokus på at gøre ejendomsinvesteringer tilgængelige for alle. Junaid har fra 2009-2016 været i Danske Bank, hvor han var Business Developer og arbejdede med fintech/regtech med fokus på compliance, consulting og business development. I 2007-2009 var han partner i TA Ejendomme. Junaid Ahmad har en kandidat indenfor økonomi, ledelse og IT fra Syddansk Universitet. Han er i dag ikke længere en del af Brickshare men arbejder med nye ideer.

Henrik L. Bang

Direktør, Bygherreforeningen

Henrik Bang har siden 2004 været direktør i Bygherreforeningen, som han har opbygget fra bunden. I dag har Bygherreforeningen knap 150 offentlige, almene og private medlemmer, hvis medarbejdere omfatter mere end 1.400 af byggeriets vigtigste beslutningstagere. Han er dermed den, der ofte italesætter de udfordringer som bygherrerne har, når der skal vælges udbudsformer og samarbejdspartnere på både større og mindre projekter. Henrik Bang er uddannet civilingeniør og har en Phd i økonomi og strategi. Før han kom til Bygherreforeningen var han i syv år seniorforsker hos SBI.

Pernille Weiss

Medlem af Europaparlamentet, Det Konservative Folkeparti

Som konservativ spidskandidat blev Pernille Weiss valgt ind i Europaparlamentet ved valget i maj 2019. I Europa-Parlamentet sidder hun i Det Europæiske Folkepartis Gruppe (EPP) og er medlem af det vigtige Udvalget om Industri, Forskning og Energi (ITRE). Hun har desuden rigtig god indsigt i bygge- og ejendomsbranchen og drev frem til valget sit eget rådgivningsfirma igennem 11 år om sundhedsbyggeri, Archimed. Hun har tidligere været leder af Arkitema Health og seniorkonsulent i Cowi.

Anders Lendager

CEO og arkitekt MAA, Lendager Group

Anders Lendager er arkitekt MAA og grundlægger og CEO i Lendager Group. Han talte grønt, før nogen andre syntes, det var andet end en græsplæne og har igennem de sidste 8 år søgt at få indsigt i, hvad bæredygtighed som begreb er, hvad det kan, og hvad det burde kunne. Siden sit afgangsprojekt (en forskningsstation med fokus på lagring af CO2 i isen på Nordpolen) har han varieret og ihærdigt afsøgt begrebet bæredygtighed for at få den bredest mulige forståelse. Lendager Group har netop vundet det banebrydende boligprojekt UN 17 og har også designet Upcycle Studios i Ørestad. I 2015 blev kapitalfonden NREP en del af ejerkredsen i Lendager Group, der senest er blevet udvidet med materialedesign via Lendager Up.

Anders Berg Sørensen

Transaction & Business Development, NREP

Anders Berg fokuserer på udvikling af nye forretningsområder hos NREP. Før han kom til NREP arbejdede han i fem år som konsulent og projektleder hos McKinsey & Co. I sin tid hos McKinsey fokuserede han primært på industrier med store CAPEX-projekter og bankvirksomhed. Anders Berg Sørensen var involveret i såvel strategiske investeringsbeslutninger som i de efterfølgende operationer. Han har erfaring indenfor både energi, infrastruktur og telekommunikation og har en kandidatgrad i finans og international business fra Aarhus BSS.

Janus Rostock

Vice President, AECOM Middle East & Africa

Danske Janus Rostock er en prisvindende arkitekt, der i mere end 20 år har stået bag en række højtprofilerede projekter verden over, blandt andet Dubai Operaen. I sommeren 2018 blev Janus ansat hos AECOM som Vice President med ansvar for design, planlægning og økonomi i Mellemøsten efter 12 år hos Atkins i både Mellemøsten og Europa, senest som Head of Masterplanning, Urban Design & Architecture i Mellemøsten og Afrika.

Jesper Bo Hansen

Managing Director, Catella Corporate Finance A/S

Jesper Bo Hansen er en af de største kapaciteter på det danske marked, når det gælder krydsfeltet mellem finansiel strukturering og ejendomstransaktioner. Han så allerede i slutningen af 90erne et behov for en mere finansiel tilgang til ejendomsmarkedet og var enige med det svenske fremadstormende selskab Catella om, at der var potentiale for et dansk kontor. Jesper Bo Hansen har været adm. direktør for selskabet siden og er ofte benyttet af ikke mindst institutionelle investorer i forbindelse med større handler og ved komplicerede kapitalfremskaffelsesmodeller. Catella har særligt fokus på transaktioner, kapitalfremskaffelse, refinansiering, rekonstruktioner og værdiansættelser. Siden 2015 har Jesper Bo Hansen sammen med franske Emmanuel Schreder stået i spidsen for selskabets Corporate Finance.

Olav de Linde

Adm. direktør & indehaver, Ejendomsselskabet Olav de Linde

Olav de Linde har gennem mere end 35 år opbygget et af Danmarks førende, private udviklings- og ejendomsselskaber med mere end 450.000 kvm i porteføljen. Frichsparken i Aarhus er et af byens mest velkendte og eftertragtede erhvervsmiljøer, hvor selskabet ligger i egenudviklede lokaler sammen med et stort antal offentlige og private virksomheder. Olav de Linde startede helt fra bunden med at købe fast ejendom allerede, mens han læste på Handelshøjskolen. Han deltog i mange år i stor stil selv som arbejdsmand, varetog opkøb, udlejning og en stor del af administrationen.

Michael Berthelsen

Country Manager, Niam Denmark A/S

Michael Berthelsen er landechef for Niam Denmark, der igennem de seneste år, på vegne af Niams fonde, har gennemført investeringer i Danmark for et 2-cifret milliardbeløb. I december 2020 stod han som sælger på Danmarkshistoriens største ejendomstransaktion. Michael Berthelsen er cand. merc. fra CBS og har blandt andet tidligere været prokurist i Danske Bank, administrationschef på DTU-BYG og Finance Manager hos Aberdeen Asset Management.

Klaus Kastbjerg

Direktør, Unionkul Holding

Klaus Kastbjerg er ejendomsudvikler og ejer af Unionkul A/S, der har stået bag en række udviklingsprojekter, heriblandt Papirøen (med Nordkranen Invest og Danica), Tunnelfabrikken (med Nrep og By & Havn), Harbour House, The Krane og The Silo, hvoraf sidstnævnte blev kåret til Europas bedste højhus i 2018 ved Tall+Urban Innovation Conference i Chicago. Klaus Kastbjerg ejer desuden en del erhvervsejendomme, især i Nordhavn.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederFlatCom
DEAS Asset Management A/S
Refshaleøens Ejendomsselskab
Exometric
NPV
Viento Erhverv
Cowi
Mammut Group
Danica Pension
Advokatfirmaet Poul Schmith, Kammeradvokaten I/S
Castellum Danmark A/S
Accura Advokatpartnerselskab
Norse Property Management
SIGNAL
DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab
Plesner Advokatpartnerselskab
Real Management ApS
TOGT Ejendomsudvikling
Camelot Property Management ApS
Jyske Bank A/S
Birch Ejendomme
Husen Advokater
Container Living
danbolig København Projektsalg & Udlejning
Estate Media
AECOM Middle East & Africa
Geoinfo A/S
Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen
Nybygget ApS
By & Havn
GANGSTED Advokatfirma I/S
Nordicals HQ
Nordicals Aarhus
Danske Bank/ Realkredit Danmark
Pihl & Søn A/S
ArkiTours
EY
Estatetool A/S
PATRIZIA Denmark A/S
Niam Denmark A/S
KPC Ejendomsudvikling A/S
LifeX ApS
C.W. Obel Ejendomme A/S
Bach Advokater
Proptech Denmark
Lendager Group
Fokus Asset Management A/S
Dansk Industri
Newsec
AG Development
ALDI Ejendomme
Geoinfo (Esri DK)
Mangor & Nagel
Høje Taastrup C
WTW
Sweco Danmark A/S
Valhal Connect A/S
Nordanö Partners A/S
Nordanö
PwC
ÅF Buildings Denmark
CPH Erhverv
Ring3 Erhverv ApS
KIRKBI A/S
MOE A/S
CASA A/S
Ejendomsmæglerfirmaet Sweet-Homes
Fazer Food Services A/S
Q-Construction A/S
ATP Ejendomme
NJORD Law Firm
Norconsult Jord Miljø
PensionDanmark
ISS
Roskilde Kommune
Københavns Ejendomme
SIGNAL Arkitekter ApS
DLA Piper
Balder Danmark
Trørød Entreprise
Sweco
Lundgrens
Baunsøe Ejendomme
Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen
STAD ERVEHERV
ERIK arkitekter A/S
Brickshare
Gorrissen Federspiel
Togt Ejendomsudvikling
APCOA PARKING Danmark A/S
Advokat Carsten Viggo Bæk
Københavns Kommune, Københavns Ejendomme & Indkøb
ALDI ejendomme
Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S
NPV A/S
AART architects
ProfSyn ApS
Real Capital A/S
NT Advokater
ArupHvidt ApS
Danske Bank A/S
LokalBolig Projekt
Ikano Bolig
Maycon A/S
Ejendomstorvet
Over Byen Arkitekter
Topdanmark Ejendom
Cobblestone Property Management
Proark
Kinnerton Capital A/S
TN Udvikling A/S
Castellum Danmark
Willis Towers Watson
ParkZone A/S
CEJ Ejendomsadministration A/S
Ejendomsvirke A/S
Valuaren
Bonava Danmark A/S
M7 Real Estate ApS
Winsløw Advokatfirma
ZESO Architects
TrueMarketValue ApS
Sweco architects
Landinspektørfirmaet LE34 A/S
CBRE A/S
Landinspektørkontoret af 1884 A/S
McDonalds Danmark
NærHeden P/S
NT Advokatpartnerselskab
HSK Management & Rådgivning ApS
Micasa AS
danbolig erhverv - Hillerød
Danske Bank / Realkredit Danmark
Horten Advokatpartnerselskab
Egedal Kommune
Kuben Management
MT Højgaard A/S
DIP / JØP
WSP Danmark
home Erhvervscenter Helsingør
Deloitte Financial Advisory Services
Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab
Jord Miljø A/S
Kammeradvokaten, Advokatfirmaet Poul Schmith
Reteam group
Reka Group
Bruun & Hjejle
Sjælsø Management ApS
STAD Erhverv
STAD Projekt
Newsec Advisory A/S
NIRAS
Spar Nord Bank A/S
Nykredit
Danske Bank
Wilders Plads Ejendomme A/S
Semler Ejendomme A/S
KPMG
Winsløw Advokatpartnerselskab
Coop Ejendomme Invest a/s
Söderberg & Partners
Cubrix Property Advisers A/S
AI A/S
Gangsted-Rasmussen Gruppen

Colliers International United Kingdom
3XN
Colliers International Danmark A/S
Catella Corporate Finance A/S
Instituttet for Fremtidsforskning
Nrep
Bygherreforeningen
Unionkul Holding
Home.Earth
Ejendomsselskabet Olav de Linde
Policy Group
Nordicals Odense
SIGNAL Benchmark
Tredje Natur
Det Konservative Folkeparti
SBB
LBD Kommunikation

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om Estate Connect App
Teknisk chef
Jacob Bøegh
(+45) 25 38 10 11
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Account manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer

Finansiering af ejendomme

 Tilmeld 

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense

 Tilmeld 

Intelligent parkering i den grønne by

 Tilmeld 

Erhvervs- og boligmarkedet i København

 Tilmeld 

Nordisk træbyggeri

 Tilmeld 

Business Arena Copenhagen 2022

 Tilmeld 
 Se alle konferencer