Konferencer

!Finansiering af ejendomme 2019


Arrangementet er allerede afholdt

IndlægsholdereTore Stramer

Cheføkonom, politik og analyse, Dansk Erhverv

Tore Stramer er cheføkonom i Dansk Erhverv. Han var inden da cheføkonom i Nykredit Markets og uddannet økonom (cand.polit.). Tore Stramer har arbejdet i den finansielle sektor siden 2007, hvor han dækker dansk og global økonomi. Han er en af de mest brugte økonomiske eksperter i det danske mediebillede. Han kom til Nykredit i 2011 fra Danske Bank, hvor han tidligere har været seniorøkonom.

Peter Winther

Executive Director, Partner, MRICS, Colliers Danmark

Peter Winther er Executive Director og har ansvaret for Colliers’ danske Investment & Capital Markets-teams. Han bistår med strategisk ejendomsrådgivning samt formidler salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, herunder hoteller og butikscentre samt ejendomsporteføljer og ?selskaber. Peter Winther har i sine godt 30 år i branchen formidlet transaktioner for mere end 100 milliarder kroner. Han er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og ejendomsmægler og valuar fra Niels Brock. Peter Winther er desuden bestyrelsesmedlem i en lang række større virksomheder inden for ejendomsbranchen.

Christian Madsen

Seniorfinansrådgiver, Nykredit

Christian Madsen er seniorfinansrådgiver og har været i Nykredit i mere end 25 år. Han har beskæftiget sig med finansiering af erhvervsejendomme i mere end 20 år. De sidste cirka 15 år har han udelukkende beskæftiget sig med risikoafdækning på erhvervsejendomme.

Sebastian M. Harung

Co-founder og daglig leder, Norge, Kameo

Sebastian er co-founder og CEO i Kameo, som er en af de ledende skandinaviske crowdlending platforme. Sebastian Harung har tidligere været investment banker i DNB Markets i Norge og har en master i finansiering fra Copenhagen Business School.

Steffen W. Frølund

Partner, Chief Marketing Officer, Deeds Capital

Steffen W. Frølund er partner & CMO for Deeds Capital. Han har stor erfaring med iværksætteri med flere større forbrugerrettede selskaber bag sig. Han har derudover stået i spidsen for Rainmaking Studio, der som eksterne innovationskonsulenter sammen med blandt andet Danske Bank og Tryg har bygget succesfulde digitale startups. Steffen er udnævnt Berlingske Talent100 og har været nomineret som Founder of The Year af Nordic Startup Awards. Han har en kandidatgrad fra CBS i innovation og forretningsudvikling.

Morten Husted Permin

Partner , Pareto Securities

Frederik Kock

Partner | Investment Banking - Head of Real Estate, Pareto Securities

Frederik Kock er partner i den nordiske investeringsbank Pareto Securities og ansvarlig for Paretos danske ejendomsaktiviteter. Pareto Securities har ejendomme for cirka 40 milliarder kr. i Norden indenfor logistik, hotel og kontorer. Ejendomsaktiviteterne omfatter udover direkte investeringer også Corporate Finance samt fremskaffelse af egenkapital og gæld. Pareto Securities har over de sidste år gennemført en række transaktioner blandt andet et nyt Scandic hotel med 357 værelser, fem logistikejendomme langs E45 og en infrastrukturejendom beliggende i Københavns Lufthavn. Derudover har Pareto Securities opført PostNords nye logistikterminaler i Køge med et samlet areal på mere end 55.000 kvm.

Claus Havn Sørensen

Underdirektør, Danske Bank/Realkredit Danmark

Claus Havn Sørensen er underdirektør i Danske Bank/Realkredit Danmark, Storkunder Ejendomme, med ansvaret for de største ejendomsselskaber og -investorer i Danmark og udlandet. Claus Havn Sørensen har været hos Danske Bank koncernen i mere end 25 år, og har tidligere arbejdet med de største danske corporate kunder, den danske stat og i kreditafdelingen. Arbejdet er suppleret med teoretiske uddannelser som HD-R samt CBA, m.fl.

Kim Thomsen

Forretningsdirektør, Jyske Bank

Kim Thomsen har siden 2006 været forretningsdirektør i Jyske Bank/BRF Kredit med ansvar for erhverv og alment byggeri. Kim er uddannet ejendomsmægler og valuar og har en HD i finansiering. Kim Thomsen har arbejdet med realkredit siden 1981 og har været ansat siden 1990.

Jan Andreasen

Områdedirektør, Nordea

Jan Andreasen har i Nordea Bank ansvaret for et team af rådgivere, der betjener nogle af de største danske og udenlandske ejendomskunder samt almene boligselskaber på Sjælland og Fyn. Han er oprindelig bankuddannet, men skiftede i starten af 90erne til Realkredit Danmark. I 2004 blev han hentet til Nordea Kredit med henblik på etablering af et team, der fra start skulle rådgive nogle af Nordea Bank Danmarks største industri-, produktion-, energi- og ejendomskunder. I 2015 blev han leder af Nordeas ejendomsteam i København.

Jakob Wind-Hansen

Vicedirektør, Nykredit

Jakob Wind-Hansen er chef for Real Estate i Nykredit. Real Estate håndterer store ejendomsinvestorer i Danmark, Sverige, Tyskland og Finland. Forretningsområdet omfatter både bank og realkreditfinansiering. Jakob Wind-Hansen er oprindelig uddannet økonom og HD(F) og har blandt andet suppleret med uddannelse på IMD. Inden han kom til Nykredit i 2009 har han arbejdet som Account Manager i FIH, underdirektør i RealkreditDanmark samt CEO i Danske Pantebrevsbørs.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederAccura Advokatpartnerselskab
Exometric
TrueMarketValue ApS
Jyske Bank
Real Management ApS
GSA Ejendomme A/S
Estate Media
Deeds Capital
Lundgrens Advokatpartnerselskab
Nykredit
Kromann Reumert
M7 Real Estate ApS
DE Ejendomme A/S
Gottlieb + Partners A/S
Arkitektgruppen A/S
PwC
Nordicals København A/S
Danske Bank
De Forenede Ejendomsselskaber
Kirk Larsen og Ascanius
Bolighome.dk
Nordicals
Stensdal Group A/S
Kameo
Bonava Danmark A/S
Lundgrens
Nordanö
Jyske Bank A/S
JRA MANAGEMENT ApS
Wismann Property Consult A/S
ArupHvidt ApS
Kinnerton Capital A/S
Heimdal Nordic
Freja Ejendomme A/S
Difko Administration A/S
Ole M Svendsen
Reviva Capital SA
Nykredit Bank
Valuaren
Danske Bank A/S
Invest in Odense, Odense Kommune
KLAR Advokater P/S
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Kinnerton Capital
Reteam group
Husen Advokater
STAD Erhverv
Newsec Advisory A/S
Siemens A/S
Spar Nord Bank A/S
GEFION GROUP K/S
Becker & Nielsen ApS
Krarup-Ejendomme
Milton/Futurum
Cubrix Property Advisers A/S
Protica Invest A/S
Colliers Danmark
Pareto Securities
Dansk Erhverv
Nordea
Danske Bank/Realkredit Danmark

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om Estate Connect App
Teknisk chef
Jacob Bøegh
(+45) 25 38 10 11
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Account manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer

Finansiering af ejendomme

 Tilmeld 

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense

 Tilmeld 

Intelligent parkering i den grønne by

 Tilmeld 

Erhvervs- og boligmarkedet i København

 Tilmeld 

Nordisk træbyggeri

 Tilmeld 

Business Arena Copenhagen 2022

 Tilmeld 
 Se alle konferencer