Konferencer

!Fremtidens kontor


Arrangementet er allerede afholdt

IndlægsholdereJohan Andersson

Head of Office, Sweden, Newsec

Johan Andersson flyver ind fra Newsec i Stockholm for at give en update på kontormarkedets udvikling i Sverige, hvor ejendomsmarkedet er mere professionelt og udlejerne har skarpt fokus på, hvordan ejendommene rustes til fremtidens efterspørgsel. Johan Andersson er Head of Office for Newsec i Sverige og har tidligere været i Fastpartner og Fastighets AB Brostaden inden han kom til Newsec. Newsec er Nordens største erhvervsmægler med over 1.000 ansatte på mere end 32 kontorer.

Gitte Andersen

Group Workplace Industry Advisor & Thought Leader, ISS

Efter at have grundlagt Signal Arkitekter, indtrådte Gitte Andersen som Global Head of Workspace Management, da Signal i februar 2017 blev købt af ISS. Hun rådgiver i dag nogle af verdens største virksomheder i at skabe globale og lokale workplace & experience strategier, og har igennem mere end 20 år indsamlet data på sammenhængen mellem mennesker, rum og produktivitet. Gitte Andersen har modtaget flere priser og anerkendelser for sin nytænkende og innovative tilgang til rum og adfærd. Hun er skribent og medforfatter til adskillige artikler og bøger, deriblandt ’Kloge Kvadratmeter’, ’Rum i Arbejde’ og ’Facility Management som Digital Forandringsagent’.

Christian von der Recke

Managing Director, RAINMAKING LOFT

Christian er CEO i et af Skandinaviens største co-working fællesskaber for tech start ups. Rainmaking Loft Copenhagen huser 70 forskellige tech firmaer og står for en række forskellige initiativer og events i start-up miljøet. Christian von der Recke driver i højere grad et rum for vækst og ideer end et "kontorfællesskab" og for nylig fik Rainmaking Loft en Global Start Up Award for "Co-working space of the year".

Rune S. Larsen

CEO, Normasym

Normasyms direktør Rune S. Larsen har i de seneste ti år beskæftiget sig indgående med LED belysning. Rune S. Larsen er således en af de førende eksperter på området i Europa og har udgivet bogen Lys-emitterende dioder i 2011, der er banebrydende, fordi det er den første bog om lysdioder på det danske marked. Rune S. Larsen har desuden holdt over 200 foredrag i Skandinavien, hvor han sætter fokus på teknologien, LED-løsninger og fordelene ved disse, der for eksempel kan give en stor energibesparelse og hvordan man bedst muligt får implementeret dem i nye kontorbyggerier og i renoveringer.

Peter Lassen

Director, Partner, Colliers International Danmark

Peter Lassen er Director og partner hos Colliers International Danmark. Han startede hos Colliers i Aarhus i 1993, og startede sin egen virksomhed, Lassen & Møller i 1998. Peter Lassen har arbejdet i ejendomsbranchen i mange år og har været involveret i en bred vifte af opgaver (transaktioner, udlejninger og vurderinger) i hele Danmark.

Bo Schoppe

Bygherrerådgiver - Senior Projektleder, Sweco Danmark A/S

Bo Schoppe er ansat som bygherrerådgiver hos Sweco, hvor han har været ansat siden 2008. Han er uddannet bygningsingeniør og byggeøkonom og har foruden bygherrerådgivning erfaring inden for lejerrådgivning, byggeledelse og projektledelse. Med sin store indsigt i økonomi- og risikostyring samt overblik og gennemslagskraft har Bo stået for udbud, kontrahering og efterfølgende gennemførelse af entrepriser i forbindelse med store, komplekse byggerier, herunder bl.a. Bella Sky Hotel, Nordeas domicil og nu Swecos eget domicil i Ørestad.

Marianne Madsen

Divisionsdirektør, Byggeri, Orbicon

Marianne Madsen har ansvaret for byggeri hos Orbicon, der har været hastigt voksende de seneste år og nu bygger nyt domicil i Høje-Taastrup. Marianne Madsen blev i 1988, kort efter endt uddannelse som civilingeniør, ansat i Hedeselskabet Miljø og Energi, som senere blev til Orbicon. Efter at være blevet chef for jordforureningsområdet, blev hun områdedirektør for hele miljøområdet. I dag er hun divisionsdirektør med ansvar for byggeri. Marianne Madsen er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet, har en MBA fra AVT Institute of Executive Education og har gennemgået NLP Master Practitioner.

Kristian Baatrup

Landinspektør, partner, CCO, MRICS, Skel.dk

Kristian Baatrup er partner i Skel.dk og er uddannet landinspektør fra Aalborg Universitet. Han blev i 2007 partner i Landinspektørkontoret, og startede i 2020 sit eget selskab under navnet Baatrup; Landinspektøren. Indenfor de seneste år har han tillige udviklet sig som en central medspiller for mange ejendomskunder, når det gælder ejendomsjura, fysisk planlægning, ejendomsoptimering og rådgivning. Kristian Baatrup er ligeledes uddannet mediator og er rådgiver for offentlige myndigheder, ligesom han varetager og gennemfører ekspropriationssager på vegne af myndigheder og gennemfører Syn- og Skønsforretninger for Voldgiftsnævnet. Kristian Baatrup er medlem af Realkredit Danmarks Lokalråd og ekstern lektor ved Aalborg Universitet.

Søren Kopp

Partner, Bruun & Hjejle

Søren Kopp har stor erfaring som rådgiver for danske og internationale klienter i sager vedrørende fast ejendom, herunder navnlig i forbindelse med ejendomstransaktioner, erhvervslejeret og finansiering af fast ejendom. Søren Kopp blev af Berlingske Tidende udpeget som ét af de 100 største erhvervstalenter i 2014.

Janne Hauskov

Udlejningschef, PensionDanmark

Janne Hauskov er udlejningschef i PensionDanmark, som hun kom til i 2015 fra Cushman Wakefield RED. Hun har tidligere været kunde- og udlejningschef i PFA Ejendomme. Janne Hauskov har derfor bred erfaring med udlejning af erhvervslejemål og generel porteføljepleje og har blandt andet arbejdet med optimering af erhvervsejendomme, herunder konvertering af domicilejendomme til moderne multibrugerejendomme.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederExometric
Brunswick Real Estate
OfficeOrganize
Arealoptimering.dk
Bygningsstyrelsen
University of Southern Denmark (SDU) Department of Entrepreneurship and Relationship Management
NREP
Tetris A/S
MTRE ApS
Scion DTU A/S
Carlsberg Byen P/S
Better CPH A/S
ATP Ejendomme A/S
SIGNAL Arkitekter
NCC Property Development A/S
ISS Facility Services
Nybolig Erhverv København A/S
LINK arkitektur
Sadolin & Albæk A/S
Estate Media
Ole Hagen arkitekter
Sadolin & Albæk Udlejning Aps
CBRE Advisory PJM
Arbejdsmiljøeksperten A/S
Nykredit Realkredit A/S
2move ApS
LINK arkitektur A/S
MicroShade A/S
JN Construction A/S
Colliers International Danmark A/S
BRF Kredit
Signal Arkitekter
CBRE
KLP Ejendomme A/S
Natural Greenwalls
Alpha Advokater P/S
CBRE A/S
Spacelab Arkitekter
Siemens A/S
Danske Bank
Rendbæk Consulting
PensionDanmark
Skel.dk
Sweco Danmark A/S
RAINMAKING LOFT
Normasym
Newsec
Bruun & Hjejle
Orbicon
Colliers International Danmark
ISS

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Senior Account manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 223
[email protected]
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Account manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
[email protected]
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer

Estate Outlook 2023

 Tilmeld 

Retail 2023

 Tilmeld 

Estate Academy: Moms og ejendomsskat

 Tilmeld 

Transformation og renovering

 Tilmeld 

Intelligent parkering i den grønne by

 Tilmeld 

Conference on the Train 2023

 Tilmeld 
 Se alle konferencer