Her er programmet for Boligdagene – dag 1

12:30   Velkommen til Boligdagene 2024
Christian Degn, konferencier

12:45   Et indblik i regeringens boligpolitik
Heidi Bank, boligordfører, Venstre

13:00   Økonomisk overblik
Den økonomiske udvikling, herunder specielt renten, har en enorm indflydelse på, hvordan boligmarkedet udvikler sig. Nogle havde håbet på rentenedsættelser allerede fra årets begyndelse, men nu ser det ud til, at EU og Nationalbanken først begynder at sætte renten ned til sommer. Hvilken indflydelse får det på markedet og hvordan ser de økonomiske udsigter ud i øvrigt?
Søren Kristensen, cheføkonom, Sydbank

13:20   Kaffe og netværk

13:50   Boligmarkedets udvikling i øst og vest
Det danske boligmarked er under pres. Stigende inflation og renter betyder, at boligbyggeriet er gået i stå, mens lejepriserne drøner i vejret. Hvem er køberne og lejerne, og hvilke boliger efterspørger de? Hvordan sikrer man sig mod tomgang, og hvordan rammer man det rigtige prispunkt i henholdsvis øst og vest?
Lone Bøegh Henriksen, CEO & ansvarlig indehaver, home LBH A/S
Kasper Bøtcher, indehaver, ejendomsmægler MDE, Danbolig Aarhus projektsalg og udlejning

14:30   Seniorboligmarkedet – kan hypen fortsætte?
Antallet af over 80-årige i Danmark forventes at vokse frem mod 2057, hvor de vil udgøre 667.000 eller mere end dobbelt så mange som i dag. Efter 2053 forventes mere end hver 10. indbygger at være over 80 år gammel. Udviklingen kræver mange nye boliger målrettet denne befolkningsgruppe, både i form af seniorboliger, friplejehjem, boliger til raske ældre og traditionelle plejehjem.
Ulrik Ahrendt-Jensen, CEO, OK Fonden

15:00   Walk n’ Talk

16:00   Investering i boliger – fællesskaber eller familieboliger
Som en af Danmarks største ejendomsinvestorer har pensionsselskabet Velliv planer om at investere op mod en milliard kr. i et nyt bofællesskabskoncept. Men hvordan sikrer man sig, at bofællesskaber forbliver attraktive og kan tiltrække fremtidens beboere? Og hvordan passer de ind i den øvrige strategi for investeringer i boligmarkedet?
Solveig Rannje, Head of Real Estate Investment, Velliv

16:30   Dansk hjælp til boligmarkedet i Ukraine
Krigen i Ukraine har ført til enorme ødelæggelser af infrastruktur og bygninger. Samtidig har boligmarkedet undergået en stor forandring, hvilket betyder, at mange ukrainske familier har meget svært ved at finde en bolig, de kan betale. Den udfordring vil et nyt dansk initiativ nu bidrage til at løse. Med inspiration fra den danske model for almene og betalbare boliger vil foreningen i samarbejde med lokale ukrainske aktører udvikle en boligmodel, der muliggør udlejning af gode og bæredygtige boliger til en leje, der kan betales af almindelige familier. Formanden for “Ukrainian Homes For All”, Kurt Bardeleben, fortæller om det nye initiativ.
Kurt Helles Bardeleben, partner, advokat (H), Sirius Advokater

17:00   Check-in på Comwell Kellers Park

17:30   Løbetur med branchekolleger

19:00   Aperitif i baren

19:30   Festmiddag og underholdning

22:30   Netværksbar

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder