De to stiftere af Nordic Female Founders, Mia Wagner (i midten) og Anne Stampe Olesen, sammen med adm. direktør i Jeudan, Per W. Hallgren. De står foran det 1.500 kvm store kontorfællesskab Female Founders House i Bredgade 45B i København, som åbnede i juni 2022 og lukkede i januar 2024. Foto: Jeudan

Sag mod Nordic Female Founders droppet

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder