Et nyt hotelkoncept kommer til Danmark. På billedet ses Anton Nyman fra Coop Sverige til venstre, Ulrik Hjulmand fra Coop Danmark i midten og Thomas Cæsar fra Coop Norge til højre. Foto: Coop Danmark.

Nyt hotelkoncept kommer til Danmark

Konceptet har haft stor succes i Sverige og Norge.

Og nu kommer det altså til Danmark under Medlemshoteller.dk.

Fra i dag kan Danmarks to millioner medlemmer af Coop opnå 10 procent på over 750 hoteller i Danmark, Norge og Sverige og på flere destinationer i Europa. Bonussen kan benyttes som betaling i alle Coop-butikker og på Coop.dk.

Blandt destinationer er byer som Nice, Malaga, Alicante, Paris, Rom og London.

Det er Irlandske Digibreaks, der står bag konceptet. Og det vækker stor glæde hos Coop Danmark, at konceptet kommer til landet:

– Jeg er egentlig stolt over, at vi indgår det første skandinaviske partnerskab i alliance med Coop i Sverige og Norge. Og så er det endda med en vifte af udvalgte hoteller af høj kvalitet. Vi ved, at gode rejse- og hoteltilbud er noget af det mest attraktive, når vi spørger vores medlemmer, siger Kommerciel chef i Coop, Ulrik Hjulmand.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder