Den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep er i samarbejde med Industriens Pension og det almene boligselskab Bo-Vita i gang med at omdanne Mjølnerparken til et trygt og attraktivt kvarter. Foto: Nrep.

Nrep åbner for udlejning af de første boliger i Mjølnerparken

Mjølnerparken i hjertet af Nørrebro har for mange længe været forbundet med utryghed. Men det skal der sættes en stopper for.

Den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep er i samarbejde med Industriens Pension og det almene boligselskab Bo-Vita i gang med at omdanne Mjølnerparken til et trygt og attraktivt kvarter, som en del af en omfattende byfornyelse af området.

Nu er de første 30 lejligheder ud af i alt 260 klar til til udlejning.

Og der har været massiv interesse for lejlighederne med over 3.000 interesserede, fortæller Sofie Balslev-Olesen, som er country manager for Juli Living, der er Nreps danske udlejningsforretning.

– Vi har glædet os rigtig meget til, at dette projekt nu bliver til virkelighed. Der er ingen tvivl om, at Mjølnerparken vil få et helt nyt liv, og det er vi glade for at bidrage til, siger hun.

Rabat de første år
De nye lejligheder kommer både til at bestå af familieboliger, nyetablerede taglejligheder og studieboliger.

Tanken var, at en nyrenoveret lejlighed på 85 kvm skulle koste 12.000 kr. om måneden. Men på grund af de generelle markedsvilkår og renten, har man været nødt til at regulere huslejen, forklarer Sofie Balslev-Olesen. Det betyder, at den månedlige husleje vil være 13.200 kr. Men det er kun indtil 2028. Derefter stiger lejen til 15.700 kr.

Nrep indgik i 2021 en aftale om at overtage to ud af fire karréer i Mjølnerparken. Købsprisen er ikke offentliggjort.

De resterende 230 lejligheder står klar i løbet af 2024 og første halvår af 2025 og vil løbene blive udbudt.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder