Christian Johansen er managing partner hos Bruun & Hjejle, har god grund til at glæde sig. Bruun & Hjejle er rangeret i øverste bånd og har tre advokater blandt de 10 Leading Individuals, herunder Christian Johansen selv. Foto: Bruun & Hjejle.

Se listen: Her er Legal 500’s bud på de bedste ejendomsadvokater

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder