Søren Laubjerg Daugaard bliver ny adm. direktør hos entreprenørvirksomheden Rasmus Friis. Foto: Rasmus Friis.

Ny topchef i Tetriis-virksomhed: grundig og arbejdsom

Entreprenørvirksomheden Rasmus Friis, som er en del af  Tetriis-koncernen, får ny adm. direktør i form af Søren Laubjerg Daugaard, der overtager efter Michael Borchers.

Søren Laubjerg Daugaard er et kendt ansigt i koncernen, hvor han har været i 11 år. Men 1. april startede han i sin nye stilling som adm. direktør. Han kommer med erfaring fra blandt andet Phil & Søn og NCC.

– Søren har gjort et fantastisk stykke arbejde i direktionen og har gennem årene gjort sig klar til at løfte en vigtig arv. Søren er grundig, arbejdsom – den sindige jyde – og et godt supplement til både mig og koncernledelsen generelt, siger Rasmus Friis, stifter og medejer af både Tetriis og Rasmus Friis.

– Jeg ser frem til at arbejde strategisk med de synergier, der er mellem Tetriis-koncernens egne, store koncepter og de mange spændende projekter, vi udvikler og opfører for andre bygherrer. Vi er en del af en stærk værdikæde, og det bliver mit arbejde fortsat at udvikle og tydeliggøre alt det, vi kan, lyder det fra den nyudnævnte adm. direktør.

Den afgående adm. direktør Michael Borchers, bliver i virksomheden, men vil i stedet arbejde med virksomhedens nye forretningsområde totalentreprise.

Virksomheden Rasmus Friis’ sidste regnskab for 2022 viser en bruttofortjeneste på lidt mere end 40 millioner kr. og et resultat før skat på 16 millioner kr.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder