Arp-Hansen har 12 hoteller og to hostels. Blandt andet Hote Phoenix i Bredgade i København. Foto: Arp-Hansen.

Arp Hansen kommer ud af 2023 med historisk milliardomsætning

2020-2022 var nogle hårde år for en række hoteller, men markedet er tilbage, og det mærker en af Danmarks største privatejede hotelkæder, Arp-Hansen Hotel Group, også.

Arp-Hansen opnåede i 2023 en historisk milliardomsætning – højere end før corona.

Hotelkæden, der råder over 5.058 værelser på blandt andet det ikoniske Hotel Phoenix i København, Gentofte Hotel og 71 Nyhavn Hotel, kom ud af 2023 med en omsætning på 1,57 milliarder kr. Resultatet før skat landede på 390 millioner kr.

I 2022 kunne hotelkæden da også vise, at de havde vinket farvel til nogle hårde år med corona med et positivt resultat på 261 millioner kr. før skat, men i år klarer de sig altså bedre end i 2019 før corona. Her lød resultatet før skat på lige knap 327 millioner kr.

Arp-Hansen har 12 hoteller og to hostels hovedsageligt i hovedstaden. I januar 2023 købte hotelkæden ejendommen Rådhuspladsen 14 i København, hvor hotel The Square ligger til 550 millioner kr.

Hotelkæden har ikke foretaget reguleringer af deres ejendomsportefølje i 2023, og de har forventninger om, at succesen fortsætter i 2024.

– Coronapandemien har sluppet sit greb om verdenssamfundet, og det forventes også i 2024 at betyde stigende turisme også fra oversøiske markedet som USA og på sigt også Asien. Trods krig i Ukraine og Mellemøsten, højere men stabiliserende renter og inflation og forøgede udgifter til energiomkostninger, forventes en yderligere stabilisering mod en mere normal markedssituation som før pandemien, fremgår det af Arp-Hansens netop aflagte årsregnskab.

Arp-Hansen koncernen ejer og driver selv sine hoteller. Det bragte dem ind på en 38. plads blandt Danmarks største ejendomsbesiddere i Estate Medias seneste opgørelse Top 100. Du kan se hele listen fra 2023 her.

Koncernen er ejet af Henning Arp-Hansen og Birger Arp-Hansen, mens den mangeårige adm. direktør for hotelkæden har en mindre andel på 5-10 procent.

Læs om Arp-Hansens seneste regnskab i artiklen fra 2023 her

 

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder