Morten Jensen Adm. direktør, Newsec Advisory A/S. Foto: Newsec

Ny data-platform fra Viamap og Newsec Advisory tilbyder nye features i brugervenlig kortløsning

Med et klik på en ejendom på et kort kan alle med interesse for ejendomsmarkedet nu få adgang til ikke blot ejendomsdata, men også transaktions-og lejedatabaseret på detaljeret indsamling af markedsdata for tusindvis af erhvervsejendomme.

Hertil kan der indhentes en lang række data og indsigter om eksempelvis ejere og lejere, ejendommes transaktionshistorik, demografiforhold for specifikke områder, trafikforhold og en lang række andre ejendomsrelevante områder, som ikke ses i andre lignende systemer.

En platform, der ikke kun leverer værdifulde data, men også tilbyder avancerede visualiseringer, herunder 3D-visninger af markedsstatistik og miljøkortlag, som illustrerer potentielle indvirkninger af havvandsstigninger. I alt er der ca. 90 kortlag at vælge imellem.

Godt dataoverblik
-Det kan være svært at få overblikket over data –mange drukner i det. Der er en kraftig udvikling i ejendomsbranchens digitale muligheder, hvor adgangen til, og mængden af data bliver større og større. Der kommer nye standarder til, og basisniveauet er højt. Her tror vi på, at vejen til at få den bedste viden på markedet indebærer, at have adgang til værdifulde indsigter i data på en overskuelig og let måde, siger Morten Jensen, adm. direktør i Newsec Advisory.

Indsigt i et områdes demografiske forhold
Under Demografi har du mulighed for at dykke ned i befolkningssammensætningen i et udvalgt område, du selv markerer på kortet. Bliv klogere på fx alderssammensætning, husstandsindkomst, formue, uddannelse, beskæftigelse, antal børn og biler mv. Alt sammen målt i forhold til landsgennemsnittet.

I kategorien, der omhandler livsstilstyper, finder du en udførlig inddeling i typer og grupper som bl.a. ‘Succes i forstaden’, ‘Liv i rækkehuset’og‘Seaside otium’–data, som er relevante i mange henseender. Det kunne være ved udvikling af en ejendom eller et byområde eller for at vurdere købekraften i et område.

Detaljerede trafiktal
Med EstateExplorers kortfunktion har du mulighed for at tilpasse dine egne kortlag med lige præcis de oplysninger, du skal bruge. På kortet kan du få vist”point of interests”efter ønske, udregne rejsetid, se trafiktalpå typer: cyklister, fodgængere, biler og lastbiler. Dette er især relevant, hvis du som lejer eller virksomhed er afhængig af synlighed og kundetilgang, som kommer fra den omgivende trafik. Og det kan være relevant som argument i forbindelse med nyudlejning.

Miljørapporter, der simulerer miljøpåvirkning
Med kortlaget ”Miljø” har du mulighed for at simulere, hvordan bl.a. havvandsstigninger fra 0-6 meter påvirker et givent område. Det er relevant bl.a. for både nuværende og kommende ejere af en ejendom for at fremtidssikre ejendommen, og det giver indsigt i, hvordan udviklingen i klimaet påvirker den enkelte ejendom eller et område.

Egenporteføljeoversigt kobletsammen med udvalgte data
For aktører, der søger et professionelt værktøj til at styre deres portefølje, giver Estate Explorer desuden mulighed for at få overblik uden at gå på kompromis med detaljeringsgraden. Brugerne kan uploade egne ejendomsdata, der kun er tilgængelige for dem, hvilket gør det muligt at følge egen portefølje samtidig med, at den kan sammenholdes med den generelle udvikling på markedet.

Hvem er målgruppen?
Gennem visualiseringer og brugervenlige analyseværktøjer samler kortplatformen ’EstateExplorer’ data for ejendomsbranchen på en ny måde, der giver værdifuld indsigt til investorer, kreditinstitutter, mæglere, advokater, forvaltere og andre aktører i ejendomsbranchen. Alt sammen i ét system, der kombinerer data fra private og offentlige databaser med markedsdata fra Newsec Advisory.

Vi sikrer datakvaliteten
-Datakvalitet er vores primære prioritet. Platformen baserer sig på data fra en lang række valide kilder, som vi altid henviser til, så vi sikrer fuld transparens over for brugeren. Samtidig kvalitetssikrer og beriger vores egen analyseafdeling data med handler, som kun vi, der kender markedet, er i stand til at gøre, udtaler Morten Jensen.

Få adgang på 30 sekunder
Estate Explorer’s potentiale kan nemt testes for interesserede. Der er 30 dages fri adgang til alle på platformen med alle dens funktionaliteter, og du får direkte adgang til platformen på 30 sekunder.

Hvis du ønsker en mere dybdegående introduktion til platformen, tilbyder vi også muligheden for at booke en personlig online-demo. Under denne session vil en af vores eksperter guide dig gennem platformen, demonstrere dens nøglefunktionaliteter og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Dette for at sikre, at du får mest muligt ud af Estate Explorer, og at du føler dig tryg ved at navigere i dens rige datalandskab fra starten.

Partnerskabet bag Estate Explorer
Partnerskabet mellem Viamap og Newsec Advisory er en stærk kombination af Viamap’s langvarige erfaring med avanceret datavisualisering og Newsec Advisory’s dybdegående markedsindsigt.

-Viamap har været på markedet med forskellige kortløsninger i mange år. De er dygtige til datavisualisering på kort, og dette kombineret med vores data og markedsindsigt har været det helt rigtige partnerskab i skabelsen af platformen, oplyser Morten Jensen.

Jens Mølbak, direktør i Viamap, tilføjer: -Vi bygger videre på et solidt fundament fra vores eksisterende forretning, og vi har en etableret platform, der er blevet tryktestet ude blandt kunderne. I partnerskabet med Newsec kan vi sammen nå bredere ud samt understøtte kunderne med en unik kombination af data, heriblandt markedsdata og transaktioner.

Mølbak Landinspektørerog Newsec Advisory anvender Estate Explorer dagligt.

-Det har været en del af udviklingen af platformen, siger Morten Jensen og fortsætter: -det, at vi selv kan bruge værktøjet i vores daglige arbejde, har været afgørende for at nå den nuværende høje kvalitet af produktet. Estate Explorer er allerede nu tilgængelig for kunder, der ønsker at teste platformen og dens mange funktioner, og værktøjet vil løbende blive udviklet med flere data og visualiseringer.

Estate Explorer bliver et uundværligt redskab og en datakilde for ejendomsaktører, der ønsker at navigere i markedet med større sikkerhed og indsigt.

Kontakt:
Morten Jensen Adm. direktør, Newsec Advisory A/S
Jens Mølbak Direktør, Viamap
Læs mere om Estate Explorer her http://www.estateexplorer.dk

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder