Fra venstre mod højre: Nicklas Pedersen, Associate Partner og Head of Investor Relations i Thylander, Maj Blach, Partner og Head of Legal og Jarl Greve, Chief Operating Officer. Foto: Estate Media/Christoffer Bagge.

Nyt initiativ har hjulpet Thylanders fundraising

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder