Projektet er en del af en helhedsplan for området omkring bymidten i Glostrup. Foto: PFA.

Ingen har budt på boligprojekt i Glostrup

I februar var der deadline for at byde på et udviklingsprojekt midt i Glostrup. Projektet omfatter 40.000 kvm og et parkeringshus. Men der kom ikke et eneste bud. Heller ikke fra PFA, som man havde forventet. Pensionskassen har nemlig været med til at lægge planerne for byggeriet ved blandt andet at betale for arkitekttegninger og deltage på borgermøder.

Det skriver SN.dk. 

De manglende bud på projektet, får ikke Glostrups borgmester til at give op.

– Vi vælger at se det fra den positive side. Vi får mulighed for at se på udbuddet endnu en gang. Vi har haft en dialog med markedet, og vi mener stadig, at Glostrup er et attraktivt sted at investere, men det har givet anledning til at se på, hvordan vi har skruet vores udbud sammen, siger borgmester Kasper Damsgaard (S) til sn.dk.

Ifølge PFA er beliggenheden og planerne for området stadig attraktive – og passer rigtig godt ind i PFAs boligstrategi. Men rentestigninger og højere byggeomkostninger betyder, at de ikke har mulighed for at realisere projektet, lyder det fra ejendomschef i PFA, Peter Morgan til sn.dk.

Kommunen havde sat en mindstepris på 4.000 kr per kvm, der kan realiseres, svarende til 160 millioner kr. i alt.

Kommunen vil nu drøfte, hvordan et nyt udbud skal se ud.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder