adm. direktør for Property Advice Heine Jensen til venstre og Mikkel Kronborg, virksomhedens nye Senior Property Advisor. Foto: Property Advice.

Tidligere Newsec-profil skal stå i spidsen for ekspansion

Målet er klart: Den Aarhusianske ejendomsrådgiver Property Advice vil være én af landets førende formidlere af professionelle ejendomme.

Som led i den strategi, har virksomheden netop ekspanderet til Sjælland med en ny Senior Property Advisor ombord.

Det er Mikkel Kronborg, der bliver Property Advice første rådgiver på Sjælland.

Som erhvervsmægler har han en baggrund hos Danbolig Erhverv og senest hos Newsec.

På sigt skal der dog være langt flere rådgivere på Sjælland med speciale indenfor erhvervs-, investerings-, projekt- og landbrugsejendomme ligesom et fysisk rådgivnings- og mæglerkontor også er på tegnebrættet, fremgår det af virksomheden.

Heine Jensen, adm. direktør og hovedaktionær i Property Advice, at ekspansionen egentlig skulle være sket i 2022.

– Derfor er det en ekstra stor glæde for mig, at vi endelig er kommet i gang og bedre kan servicere vores kunder på Sjælland ligesom vi bedre kan servicere vores gamle kunder med base i Jylland og aktiviteter på Sjælland. Mikkel Kronborg er i forvejen kendt blandt mange aktører på begge sider af Storebælt. Hans passion for at være en stærk partner for sine kunder er tydelig at mærke. Det passer godt til ånden i Property Advice, udtaler

Property Advice blev stiftet i 2019 og består i dag af 20 personer.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder