Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt åbner Business Arena 2024

Den tidligere socialdemokratiske statsminister, Helle Thorning-Schmidt, åbner dette års udgave af Business Arena, der afholdes den 21. november i Tivoli Congress Center.

Udover åbningstalen, der vil give et aktuelt overblik over de globale politiske tendenser i kølvandet på det amerikanske præsidentvalg, vil Helle Thorning-Schmidt også efterfølgende deltage i den første af dagens debatter på hovedscenen, Arenaen.

– Business Arena har været afholdt i mere end 20 år i Sverige og herhjemme er vi ved at få skabt en ny tradition, hvor branchen kan mødes og debattere de største og mest aktuelle emner, også de mere politiske og samfundsmæssige, der i sidste ende også kommer til at påvirke ejendomsbranchen. Derfor er jeg utrolig stolt over at kunne præsentere Helle Thorning-Schmidt som åbningstaler til Business Arena 2024, udtaler Estate Medias konferencechef, Kim Plesner.

Det er tredje år i træk, Estate Media afholder Business Arena i Danmark og engagementet med Helle Thorning-Schmidt er en naturlig forlængelse af to år med stigende antal deltagere og udstillere på konferencen, hvor der i 2024 forventes cirka 300 gæster fra den danske og nordiske ejendomsbranche.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder