Claus Gröning bliver ny partner i Urban Power. Foto: Urban Power.

Claus Gröning bliver ny partner i Urban Power

Det danske arkitektfirma Urban Power udvider ejerkredsen med Claus Gröning.

– Det er med stor glæde, at vi kan byde Claus Gröning indenfor i partnerkredsen. Claus har en enestående erfaring fra branchen og særlig forståelse for markedet, der spænder fra de store bebyggelsesplaner og boligbyggerier til transformation og renovering, siger Sara Buhl Bjelke, adm. direktør i Urban Power.

Claus Gröning kommer fra en stilling som direktør i Gröning Arkitekter. En virksomhed, han selv stiftede i 1990. Gennem tiden har han stået bag ikoniske områder som Sluseholmen, Enghave Brygge og Irma-byen.

Foruden Claus Gröning består partnergruppen af Sara Buhl Bjelke, Rune Veile og Arne Cermak Nielsen.

I slutningen af 2023 udpegede Urban Power en ny bestyrelse.

Det betyder, at den, udover de tre partenere, består af tre personer udefra: Lisbeth Blak-Lunddahl, der er partner i Case Rose Intersearch, Simon Kjær Hansen, der er forfatter til bogen ”Et forsvar for storbyen” og tidligere direktør i C40 Cities og Simon Aggesen, der er tidligere konservativ borgmester på Frederiksberg.

Urban Power står bag flere projekter som Rødovre Rådhus, Papirøen, Grønttårnet i København.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder