Svanen Gruppen vil frem mod 2027 opføre en ny bydel i Taastrup. Foto: Svanen Gruppen.

Svanen Gruppen bag 275 boliger i helt ny bydel

Ejendomsudviklingsselskabet Svanen Gruppen vil frem mod 2027 opføre en ny bydel i Taastrup.

For godt et år siden overtog Svanen Gruppen 46.000 kvm. mellem Taastrupgaard og Taastrup Station, og her skal opføres et nyt område med både 275 boliger, fælleshus og erhverv. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Det skal være en bydel med plads til alle, hvorfor Svanen Gruppen har meget fokus på at skabe forskellige typer af boliger, boformer og lejlighedsstørrelser.

– Vi vil skabe en bydel, hvor det er rart at være; hvor man har lyst til at være. Derfor udvikler vi bydelen sammen med Boligforeningen AKB og Høje-Taastrup Kommune, så vi lykkes med at få skabt trygge, behagelige rammer for områdets beboere og besøgende, fortæller Michael Brixhuus, adm. direktør hos Svanen Gruppen.

Området har fået navnet Selsmosekvarteret, og det skal bestå af 79 rækkehuske, 196 lejligheder, seks erhvervslejemål og et fælleshus.

Borgmester i Høje Taastrup Michael Ziegler glæder sig over den nye bydel:

– Vi har haft et spændende og udbytterigt udviklingsarbejde med Svanen Gruppen, og vi glæder os til, at området oplever en positiv forandring, siger han.

Når kvarteret er færdigt, og boligerne skal sælges og udlejes, sker det i samarbejde med Core Property Management gennem CORE bolig X og XI.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder